COLLAGEN PLUS VIT E BEAUTY SET....EFEK SEPANTAS 3 HARI!!!...TIADA PENGELUPASAN.. - Kosmetik,Wangian,Penjaga Kulit Badan & Rambut - Jual Beli/Classifieds - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12
Return to list New
Author: yiyinlahni

[PENJAGAAN] COLLAGEN PLUS VIT E BEAUTY SET....EFEK SEPANTAS 3 HARI!!!...TIADA PENGELUPASAN..

[Copy link]
 Author| Post time 31-1-2013 08:50 PM | Show all posts | Share
Last edited by yiyinlahni on 19-3-2013 09:09 AM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 7-2-2013 12:02 PM | Show all posts | Share
perbezaan yg nyata krim yg ori dan x ori...

-krim malam ori teksturnya halus...tidak likat/pekat dan senang di pakai...kurang melekit...
-krim siang ori teksturnya lembut...halus...licin dan juga mudah disapukan ke wajah...

kalau krim yg x ori...teksturnya adalah sebaliknya...

siapa yg biasa pakai yg ori dan pernah try yg x ori...mmg boleh cam bezanya...

kalau pakai x ori...kulit akan start mcm burn sket gtu....dalam seminggu...jerawat akan naik...dan sentiasa akan naik...
jangan kata nak dapat kulit cantik...malah xde langsung...hehe

kesan pon mmg xde...

tapi kalau pakai yang ori...mula2 pakai mmg tiada langsung kesan burn gtu...cuma kulit sedikit menegang..dan mengelupas halus sangat...tapi parut cepat saje memudar...pastu jerawat yg ada sebelum pakai krim tu...cepat saje mengecut...dn x de tinggalkan parut...
dah lama pakai...korunk tgn nti wajah korunk macam kene collagen injection...hehehe
kulit macam licin...penuh....pori2 tertutup...kelihatan cerah..halus...dan tona kulit akan sekata...

boleh je kalau nak mencari yang paling murah...tapi jangan pula bila ada timbul masalah kulit...korunk salahkan krim ni plak...lebih teruk lagi salahkan seller...hehe..
mmg sukar nak bezakan yg ori dgn x...
bila pakai baru tau..
so apa2 pun terpulang pada korunk semua..
Reply

Use magic Report

Post time 12-3-2013 10:09 AM | Show all posts | Share
saya pakai baru produk ni 4 hari.. ade mengelupas sikit kulit dan terasa gatal pada kulit... perlu ke saya stop? Last edited by liza_shariza on 12-3-2013 10:10 AM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-3-2013 09:12 AM | Show all posts | Share
liza_shariza posted on 12-3-2013 10:09 AM
saya pakai baru produk ni 4 hari.. ade mengelupas sikit kulit dan terasa gatal pada kulit... perlu k ...

pd pdpt sy xperlu stop dulu...
tgk seminggu dua ni mcm mana...


dr pengalaman sy dan cust2 sy...kulit akan ok lepas sminggu dua...


tapi sekiranya selepas 2 mgu masih tiada perubahan...boleh stop lah...

tapi sebelum ni xpenah ada yg stop guna krim ni...
Reply

Use magic Report

Post time 20-3-2013 10:27 AM | Show all posts | Share
yiyinlahni posted on 19-3-2013 09:12 AM
pd pdpt sy xperlu stop dulu...
tgk seminggu dua ni mcm mana...

ooo.. gitu rupanya.. skrg ni ok dh.. x rasa gatal.. cuma megelupas kulit je.. makin putih kulit.. hehehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 31-3-2013 12:47 PM | Show all posts | Share


muka jadi putih... lepas 2 minggu.. nk pegi mana2.. x yah pakai make up tebal..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 31-3-2013 06:36 PM | Show all posts | Share
liza_shariza posted on 31-3-2013 12:47 PM
muka jadi putih... lepas 2 minggu.. nk pegi mana2.. x yah pakai make up tebal..

wahh...testi yg bagus....
leh bagi gift ni...

tp mmg betul lah rupa awk npk gebu...
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2013 11:01 AM | Show all posts | Share
pipi nmpk gebu dn licin.. satu jerawat pn x de.. mmg berkesan la.. suka sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 12:48 PM | Show all posts | Share
parut sy kt dagu n dahi belum hilang
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:28 PM | Show all posts | Share
boleh pm saya harga untuk satu set.. dan pos laju ke JB
Reply

Use magic Report

Post time 10-4-2013 04:37 PM | Show all posts | Share
boleh pm saya sekali harga+pos ke Kuching
Reply

Use magic Report

Post time 16-4-2013 09:32 AM | Show all posts | Share
berapa harga..?
Reply

Use magic Report

Post time 3-5-2013 08:27 AM | Show all posts | Share
pm price 1 set n produk ni keluaran mana?ada kkm tak?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2013 11:37 PM | Show all posts | Share
Pm saya jugak..
Reply

Use magic Report

Post time 5-6-2013 04:08 PM | Show all posts | Share

Salam Semua.. Saya nk buat clearance set Collagen Plus Vit E sy ni.. tinggal 8 set jek.. sapa2 berminat nk cube boleh la... barang ori..jgn risau sbb sy pn guna.. Saya nk fokus bnde lain lak..so nk clearkn cpt2 stok yg tinggal ni... Cepat2..
HARGA:  RM18/set + RM6 pos(semenajung). sms/whtsapp 011-11623096
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

2-8-2015 04:17 AM GMT+8 , Processed in 0.052976 second(s), 10 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list