Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
5436
View
22
Reply

[KREATIF] 5 gaya rambut yg membuat wajah tampak kurus

[Copy link]

Author: eltoro       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-11-2012 03:42 PM | Show all posts |Read mode
Bagi golongan wanita yang ingin kan wajah yang kelihatan kurus dengan gaya potongan rambut moden, kini penampilan anda pada jenis potongan rambut yang tepat..Dengan ini, wajah yang kelihatan tembam juga dapat disembunyikan dengan jenis-jenis potongan rambut seperti yang dinyatakan oleh pihak Boldsky di bawah ni..

1. Layer



Potongan rambut secara layer akan memberi efek tirus pada wajah dan membuat kan rambut kelihatan penuh. Layer juga memiliki potongan-potongan yang mampu menyembunyikan wajah.


2. Chinese Style



Gaya potongan rambut pendek di bahagian dahi adalah gaya rambut yang membolehkan anda kelihatan kurus. Anda juga boleh memilih sama ada mahukan potongan rambut pendek atau panjang.


3. Bob


Gaya rambut ini sememangnya tidak pernah luput dek zaman. Gaya rambut ini membolehkan anda kelihatan kurus dan seksi.


4. French Haircut


Gaya potongan rambut ini merupakan salah satu potongan rambut terbaik dan paling popular. Ia akan membuatkan anda tampak kurus dan bergaya.


5. Long Feather Cut


Adakah anda mempunyai potongan rambut yang panjang dan lurus? Jika ya, gaya rambut ini pasti akan memberikan efek yang terbaik kepada penampilan wajah anda.


p/s: Macam mana? Tak teringin nak cuba ke? =D



Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2012 03:59 PM | Show all posts
bob yg plg cun skali
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2012 04:02 PM | Show all posts
suke bob style
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2012 04:15 PM | Show all posts
Zaman rambut panjang dlu mmg suke buat layer2 ni...tapi lepas rambut pendek prefer BOb so takde la nampak cam jante sgt.....french haircut tu pun cantekk jgk...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2012 04:51 PM | Show all posts
gud infoo..
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2012 04:54 PM | Show all posts
suker yg Bob style...french haircut tu me 1st time dgr, selalu tahu  layer style  ngan Bob aje
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2012 06:26 PM | Show all posts
cun...
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2012 06:27 PM | Show all posts
Layer nampak sexy
Reply

Use magic Report

Post time 9-11-2012 06:44 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 12:31 PM | Show all posts
semua cantik2 tp gaya bob nmpk elegant...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 12:41 PM | Show all posts
french cut..i like
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 04:04 PM | Show all posts
pernah buat rambut bob skali je.. suke sangat..tapi skang laki iols dh xbagi potong rambot pendek lg
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 04:26 PM | Show all posts
terbaek...
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 06:54 PM | Show all posts
comelnye french hair cut..tapi im so tembam like so tembam
Reply

Use magic Report

Post time 10-11-2012 11:05 PM | Show all posts
cantik dan mernarik
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2012 12:18 AM | Show all posts
nice info.......
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2012 12:38 AM | Show all posts
I penah try cutting bob tu.. masa pendek mmg best.. tp bila dah pjg sampai bahu, mak aiiii... susah betul nak maintain... asyik melentik2.. tension!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2012 12:46 AM | Show all posts
klu dh lawa style apa pon masuk..
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2012 09:26 AM | Show all posts
rambut panjang mmg muka debab, bila potong pendek giler ok pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2012 12:53 PM | Show all posts
sila cadangkan kepada datin seri RM
Reply

Use magic Report

Post time 11-11-2012 03:42 PM | Show all posts
dah model tu kurus... cam tak nampak sangat effect dia...
cer try pakai model yang chubby sket dan cut their hair according to the recommendation given above to see the effect
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 11:02 AM | Show all posts
bob. nmppk seksi
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 11:35 AM | Show all posts
nice....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067865s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list