Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
212130
View
868
Reply

DIKHABARKAN ERRA FAZIRA DAHCERAI : updated : rumah dimasuki pencuri! pg.30

[Copy link]

Author: kamikazebelacan       Show all posts   Read mode

Author
Post time 12-11-2012 10:18 AM | Show all posts |Read mode
Menurut sumber yang boleh dipercayai...Erra Fazira dan Engku Imran telah pun sah bercerai hujung bulan Oktober yang lalu.



Team CSI kena siasat nih...



Last edited by skymania on 2-4-2013 08:56 AM

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:19 AM | Show all posts
apa sumber yg boleh dipercayai tu?





Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:19 AM | Show all posts
propa kah ini..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:19 AM | Show all posts
huh.. biaq betoi....pandai EE and EF coverline.. apa2 pun aku cuma kesiankan ank dorang jer...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:20 AM | Show all posts
kan senang kalau Erra/Emran sah kan aje dorang dah bercerai macam Chef Riz & Ana Dahlia tu. dah cerai wat apa nak sorok2
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:20 AM | Show all posts
apakah boleh dipercayai???? mana sumber infonya??
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:22 AM | Show all posts
kesian kat EF, patut ler tgk dia makin kurus.
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:22 AM | Show all posts


Nampaknya desas desus tidak enak tentang rumahtangga Erra Fazira dan Engku Emran kembali ke status yang meragukan walaupun cuba dineutralkan sebelum ini.

Kenyataan Engku Emran yang mengatakan hubungan mereka suami isteri masih kekal utuh nyata tidak dapat membantu meredakan spekulasi yang wujud hampir setahun ini.

Murai semalam melaporkan yang Erra Fazira memberikan satu kenyataan kepada sebuah akhbar tempatan yang seakan redha dengan apa pun yang terjadi selepas ini.

Apapun, sama ada jalan seorang ke kanan dan seorang lagi ke kiri yang kami pilih nanti, saya redha. Saya harap semua orang mendoakan yang terbaik buat kami, ujar Erra Fazira.

Engku Emran yang dihubungi wartawan Murai untuk mengulas kenyataan isterinya itu bagaimana pun enggan untuk berikan apa apa komen & kenyataan lanjut.

Cukuplah dengan kenyataan yang telah saya berikan sebelum ini. Saya minta maaf, saya tidak mahu mengulas lanjut lagi. Saya tak mahu memberi sebarang kenyataan lagi kerana bimbang isu ini akan terus merebak, ujar Engku Emran ringkas.





Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:22 AM | Show all posts
hurm .. maner pegawai jabatan agama?? buleh sahkan tak??
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 12-11-2012 10:23 AM | Show all posts
freekey posted on 12-11-2012 10:19 AM
apa sumber yg boleh dipercayai tu?


dah tentu dari seorang teman rapat pasangan nih...
kalau aku sebut nama..mau dia pancung aku
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:23 AM | Show all posts
takziah...

moga ada hikmah, doakan yg terbaik utk dorg..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:24 AM | Show all posts
takde yg nampak dia g pej agama ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:24 AM | Show all posts
aduhh cerai lagi....
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:25 AM | Show all posts
ade kwn aku ckp EE da kawin lain kn? xsilap ngan ex-staff dia ke hape....kalau salah jgn lahar aku sudah
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:25 AM | Show all posts
Erra ni dari masa dia dengan Yusri pun dia suka nak sorok status perkahwinan. manjang cakap tak ada masalah. bila dah cerai pun masih nak sembunyikan...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:29 AM | Show all posts
tgk cover yg erra seksi gila tu pun dah tau, marketkan diri sgt  
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:32 AM | Show all posts
klu itu yg dah tertulis..
tgk kt IG EF pun, posted quotes yg sedih2 je..

doakan yg terbaik..
tp kesian kt EA
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:35 AM | Show all posts
krukx posted on 12-11-2012 10:25 AM
Erra ni dari masa dia dengan Yusri pun dia suka nak sorok status perkahwinan. manjang cakap tak ada  ...

Baguslah daripada memburuk-burukkan ex-laki to justify herself
macam.......macam......ANA DAHLIA ituw. This shows that Erra is
more matured dan duduk dalam kelas AAA gred woman. Biar kawen
cerai beratus kali, yang penting katop molot. Please respect her,
after all it is her life......
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:35 AM | Show all posts
ee ni maken lame maken selekeh...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:38 AM | Show all posts
krukx posted on 12-11-2012 10:25 AM
Erra ni dari masa dia dengan Yusri pun dia suka nak sorok status perkahwinan. manjang cakap tak ada  ...

erra malu kot kat EX bf dia.. ehhehe..
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:38 AM | Show all posts
krukx posted on 12-11-2012 10:25 AM
Erra ni dari masa dia dengan Yusri pun dia suka nak sorok status perkahwinan. manjang cakap tak ada  ...

so apa masalah nye??? biar p la dia nk sorok ke no komen ke..tlg la hormat hak dia...kang dia kecoh satu dunia ko kutuk jgk dia bukak aib umah tangga...ni la manusia...
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:39 AM | Show all posts
"Menurut sumber yang boleh dipercayai", tp nak suh org siasat pulak. bodoh

Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:43 AM | Show all posts
aritu adik ipar i cakap... artis2 ade buat dinner kat tempat keje die.... die face to face ngn EF .... kurus gler... da x brape nak lawa... pastu die nampak ifa raziah... die ngn geng2 die cakap.... ifa raziah cun gler.. gebuss gler... kalah EF ... die bagitau EF terlampau kurus ... sampai muke cengkung gler... dalam bulan october aritu.... mungkihkah benar... gosip ini yg menyebabkan EF kurus.... sian EF... sian anak EF....
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:47 AM | Show all posts
Kalau tgk kat IG erra ni pun macam ada something

yg follower pulak bagi nasihat suruh bersabar
Reply

Use magic Report

Post time 12-11-2012 10:47 AM | Show all posts
kalu betol.. takziah erra..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.071276s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list