CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 35Next
Return Post new threads
Show: 184634|Reply: 868

DIKHABARKAN ERRA FAZIRA DAHCERAI : updated : rumah dimasuki pencuri! pg.30

[Copy link]

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 12-11-2012 10:18 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Menurut sumber yang boleh dipercayai...Erra Fazira dan Engku Imran telah pun sah bercerai hujung bulan Oktober yang lalu.



Team CSI kena siasat nih...



Last edited by skymania on 2-4-2013 08:56 AM

Patience is the companion of wisdom...
Reply

Props Report

Emperor

Terganggu di fikiranku...

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

Post on 12-11-2012 10:19 AM |All posts
apa sumber yg boleh dipercayai tu?





Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 12-11-2012 10:19 AM |All posts
propa kah ini..
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 12-11-2012 10:19 AM |All posts
huh.. biaq betoi....pandai EE and EF coverline.. apa2 pun aku cuma kesiankan ank dorang jer...
Danial, Fitri & Dania
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 12-11-2012 10:20 AM |All posts
kan senang kalau Erra/Emran sah kan aje dorang dah bercerai macam Chef Riz & Ana Dahlia tu. dah cerai wat apa nak sorok2
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 12-11-2012 10:20 AM |All posts
apakah boleh dipercayai???? mana sumber infonya??
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-11-2012 10:22 AM |All posts
kesian kat EF, patut ler tgk dia makin kurus.
Reply

Props Report

Emperor

Terganggu di fikiranku...

Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19Rank: 19

Post on 12-11-2012 10:22 AM |All posts


Nampaknya desas desus tidak enak tentang rumahtangga Erra Fazira dan Engku Emran kembali ke status yang meragukan walaupun cuba dineutralkan sebelum ini.

Kenyataan Engku Emran yang mengatakan hubungan mereka suami isteri masih kekal utuh nyata tidak dapat membantu meredakan spekulasi yang wujud hampir setahun ini.

Murai semalam melaporkan yang Erra Fazira memberikan satu kenyataan kepada sebuah akhbar tempatan yang seakan redha dengan apa pun yang terjadi selepas ini.

Apapun, sama ada jalan seorang ke kanan dan seorang lagi ke kiri yang kami pilih nanti, saya redha. Saya harap semua orang mendoakan yang terbaik buat kami, ujar Erra Fazira.

Engku Emran yang dihubungi wartawan Murai untuk mengulas kenyataan isterinya itu bagaimana pun enggan untuk berikan apa apa komen & kenyataan lanjut.

Cukuplah dengan kenyataan yang telah saya berikan sebelum ini. Saya minta maaf, saya tidak mahu mengulas lanjut lagi. Saya tak mahu memberi sebarang kenyataan lagi kerana bimbang isu ini akan terus merebak, ujar Engku Emran ringkas.





Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 12-11-2012 10:22 AM |All posts
hurm .. maner pegawai jabatan agama?? buleh sahkan tak??
Itu bukan kisah kau dan dia .. tapi itu kisah kita sebenarnya...
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 12-11-2012 10:23 AM |All posts
freekey posted on 12-11-2012 10:19 AM
apa sumber yg boleh dipercayai tu?


dah tentu dari seorang teman rapat pasangan nih...
kalau aku sebut nama..mau dia pancung aku
Patience is the companion of wisdom...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-11-2012 10:23 AM |All posts
takziah...

moga ada hikmah, doakan yg terbaik utk dorg..
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 12-11-2012 10:24 AM |All posts
takde yg nampak dia g pej agama ke?
well....lesson learned
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 12-11-2012 10:24 AM |All posts
aduhh cerai lagi....
sayang rain..lulu..bubu.....
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 12-11-2012 10:25 AM |All posts
ade kwn aku ckp EE da kawin lain kn? xsilap ngan ex-staff dia ke hape....kalau salah jgn lahar aku sudah
Don't Just Be MUSLIM & PROUD...
Be MUSLIM & PRACTICING!!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 12-11-2012 10:25 AM |All posts
Erra ni dari masa dia dengan Yusri pun dia suka nak sorok status perkahwinan. manjang cakap tak ada masalah. bila dah cerai pun masih nak sembunyikan...
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 12-11-2012 10:29 AM |All posts
tgk cover yg erra seksi gila tu pun dah tau, marketkan diri sgt  
Losers argue over petty things.Enjoy life.There's plenty of time to be dead.
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 12-11-2012 10:32 AM |All posts
klu itu yg dah tertulis..
tgk kt IG EF pun, posted quotes yg sedih2 je..

doakan yg terbaik..
tp kesian kt EA
Araxtian Forever
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 12-11-2012 10:35 AM |All posts
krukx posted on 12-11-2012 10:25 AM
Erra ni dari masa dia dengan Yusri pun dia suka nak sorok status perkahwinan. manjang cakap tak ada  ...

Baguslah daripada memburuk-burukkan ex-laki to justify herself
macam.......macam......ANA DAHLIA ituw. This shows that Erra is
more matured dan duduk dalam kelas AAA gred woman. Biar kawen
cerai beratus kali, yang penting katop molot. Please respect her,
after all it is her life......
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 12-11-2012 10:35 AM |All posts
ee ni maken lame maken selekeh...
farid yang "sangat baik". gitewwwwwww~~~
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-11-2012 10:38 AM |All posts
krukx posted on 12-11-2012 10:25 AM
Erra ni dari masa dia dengan Yusri pun dia suka nak sorok status perkahwinan. manjang cakap tak ada  ...

erra malu kot kat EX bf dia.. ehhehe..
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-11-2012 10:38 AM |All posts
krukx posted on 12-11-2012 10:25 AM
Erra ni dari masa dia dengan Yusri pun dia suka nak sorok status perkahwinan. manjang cakap tak ada  ...

so apa masalah nye??? biar p la dia nk sorok ke no komen ke..tlg la hormat hak dia...kang dia kecoh satu dunia ko kutuk jgk dia bukak aib umah tangga...ni la manusia...
Reply

Props Report

Rank: 16Rank: 16Rank: 16Rank: 16

Post on 12-11-2012 10:39 AM |All posts
"Menurut sumber yang boleh dipercayai", tp nak suh org siasat pulak. bodoh

Karat No 1 Jihan Muse!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 12-11-2012 10:43 AM |All posts
aritu adik ipar i cakap... artis2 ade buat dinner kat tempat keje die.... die face to face ngn EF .... kurus gler... da x brape nak lawa... pastu die nampak ifa raziah... die ngn geng2 die cakap.... ifa raziah cun gler.. gebuss gler... kalah EF ... die bagitau EF terlampau kurus ... sampai muke cengkung gler... dalam bulan october aritu.... mungkihkah benar... gosip ini yg menyebabkan EF kurus.... sian EF... sian anak EF....
name tucen aku ...ND .... !!!
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 12-11-2012 10:47 AM |All posts
Kalau tgk kat IG erra ni pun macam ada something

yg follower pulak bagi nasihat suruh bersabar
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 12-11-2012 10:47 AM |All posts
kalu betol.. takziah erra..
PRUDENTIAL shines your way
whatsapp 0176806258
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 23-10-2014 06:10 PM , Processed in 0.153585 second(s), 39 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top