Disebalik Tabir Filem Titanic ( 34 Gambar ) - Peristiwa Dunia - Peristiwa - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
12Next
Return to list New
View: 6173|Reply: 36

[DUNIA] Disebalik Tabir Filem Titanic ( 34 Gambar )

[Copy link]
Post time 14-11-2012 09:25 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Mungkin dah ada yang pernah tengok bagaimana filem nie dihasilkan tapi conteng2kreatif nak jugak kluarkan entri nie bagi yang masih belum tahu bagaimana filem kapal terbesar nie dihasilkan. Jom kita tengok..




































Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 09:48 AM | Show all posts | Share
menarik nye..agak2 bape kos yeh?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 10:00 AM | Show all posts | Share
Rupanya kecik je model kapal titanic tu.. But nice info..Suka tgk movie ni dulu.Masa movie ni meletop aku masih sekolah rendah kot..
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 10:47 AM | Show all posts | Share
hebat cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 11:01 AM | Show all posts | Share
Teknik perfileman mereka amat baik sampai yang miniture pun nampak real.
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 11:15 AM | Show all posts | Share
i love titanic....
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 11:28 AM | Show all posts | Share
dh byk kali aku tgk cite nie....n byk kali jugak aku tertido time tgh2 cite....kehkehkeh
tp, aku solute ngan hasil kerja diorg nie...betul2 teliti!!
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 11:28 AM | Show all posts | Share
kagum dengan cerita ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 11:33 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 12:02 PM | Show all posts | Share
owh walopon dah lame main tp baru 1st time tengok pembikinan die... kecik je kapal die sebenanye eh...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 12:28 PM | Show all posts | Share
tq...tt
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 01:18 PM | Show all posts | Share
ooo.. miniature je rupanya.. haha.. nice job!
ingatkan betul2 bina kapal sebesar2 alam tu... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 01:36 PM | Show all posts | Share
terbaeeeeekkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 01:43 PM | Show all posts | Share
citer yg plg best pernah aku g tonton kat wayang ngam mr husband...
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 01:49 PM | Show all posts | Share
masa ni sek rendah lgi..sbb teringin nk tgk pinjam cd mmbr tgk bulan pose siang2 mak lalu ko tgk cite pe ni bulan2 posekecik2 inesen lgi..haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 03:21 PM | Show all posts | Share
memang teliti orangnya si cameron ni..
di balik tabir citer avatar plak ada?
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 03:36 PM | Show all posts | Share
korunk beli yg special edition 10th anniversary, ade TMO nye t'masuk klip video Celine Dion - My Heart Will Go On, komentari James Cameron sepanjang filem & jgk dr krew & Pelakon (t'msk Kate Winslet)...memang Amazing cakap kao
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 04:09 PM | Show all posts | Share
Time ni wife tgh hamil 5 bln. Skg anak sy tu nak masuk form 1 thn depan..hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 10:02 PM | Show all posts | Share
Nenek tu mmg mangsa titanic betul2 ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 10:57 PM | Show all posts | Share
wowwww
Reply

Use magic Report

Post time 14-11-2012 11:25 PM | Show all posts | Share
nais!!
ropenyer kapal tetanik tu pun same beso ngn orang jer...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2012 04:35 AM | Show all posts | Share
bace artikel ni tetibe lak nak layan lagu ni....meh layan sesame....hehehe

Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2012 08:24 AM | Show all posts | Share
dah beberapa kali nonton cerita ni tapi...aku tak pernah betul2 follow dari awal sampai akhir.....
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2012 05:57 PM | Show all posts | Share
10x tgk pun x jemu...
suke cite nii...
Reply

Use magic Report

Post time 16-11-2012 06:08 PM | Show all posts | Share
susah gak nk buat filem rupenya...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

3-7-2015 02:15 AM GMT+8 , Processed in 0.157256 second(s), 16 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list