Specis Tikus Paling Comel - Peristiwa Dunia - Peristiwa - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
12Next
Return to list New
View: 2703|Reply: 34

[INFORMASI] Specis Tikus Paling Comel

[Copy link]
Post time 30-11-2012 02:37 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login


The dormouse is a rodent of the family Gliridae. (This family is also variously called Myoxidae or Muscardinidae by different taxonomists.) Dormice are mostly found in Europe, although some live in Africa and Asia. They are particularly known for their long periods of hibernation. Because only one species of dormouse is native to the British Isles, in everyday English usage dormouse usually refers to one species (the hazel dormouse) as well as to the family as a whole
http://en.wikipedia.org/wiki/Dormouse

huhhh... comey jer..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 07:49 AM | Show all posts | Share
ala comelnya...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 07:58 AM | Show all posts | Share
alaaalaaalaaallaaalllaaalllaa..cmelnyaaa
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 08:43 AM | Show all posts | Share

comelnyerr...dah macam hamster plk
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 09:55 AM | Show all posts | Share
comellah... tdo pon berkeruh..haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 10:07 AM | Show all posts | Share
comel gilerr
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 10:15 AM | Show all posts | Share
Mata bulat dan kecik....Cucuk kang!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 10:16 AM | Show all posts | Share
aku tgk tikus ni rupe dia mcm tupai pulak...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 10:49 AM | Show all posts | Share
alolo.. comelnya
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 10:56 AM | Show all posts | Share
tomeinye die...kalo jmpe harus wat pet...tp tikus kt umah huduh2 belake
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 11:16 AM | Show all posts | Share
comelnye ..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 11:19 AM | Show all posts | Share
eiiiii chuuuumelllllllnyeeeee....
mate bulat!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 12:13 PM | Show all posts | Share
comeynyerrr...dah mcm muka hamster aku kat umahhhh...tp hamster aku take ekor panjang mcm tikus ni la...alolololo...tomey2..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 12:18 PM | Show all posts | Share
comellnyeww..tp takut kene kencing tikusss...
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 12:20 PM | Show all posts | Share
kiut lah..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 12:21 PM | Show all posts | Share
ingatkan tupai tadi...geramnya
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 12:29 PM | Show all posts | Share
beriya tauuuu tdo..!!   cara tdo mcm kepenatan sehari suntuk keje.
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 01:02 PM | Show all posts | Share
kalo tikus cam ni takdelah geli sgt..kalo tikus2 lorong tu mau terjerit-jerit gak aku
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 01:09 PM | Show all posts | Share
Alahai comelnyerrr
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 01:41 PM | Show all posts | Share
geli dgn binatang berbulu..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 01:48 PM | Show all posts | Share
mata die besar..
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 03:13 PM | Show all posts | Share
bukankah hamster????
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 03:36 PM | Show all posts | Share
alahai mate dieeee..................bulattt!!
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 03:47 PM | Show all posts | Share
tomeiiiiii memey la tomeiiiiii suke memey la suke tp aku pon x thu nepe aku geliiiiiiiii ngan spesis2 cm nie.......
Reply

Use magic Report

Post time 30-11-2012 07:29 PM | Show all posts | Share
comel!...tapi aku ni geli kat tikus.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

2-7-2015 05:09 AM GMT+8 , Processed in 0.146049 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list