Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
4149
View
2
Reply

alatan pencuci kereta

[Copy link]

Author: modayu73       Show all posts   Read mode

Author
Post time 6-12-2012 01:08 AM | Show all posts |Read mode
basuh kereta sendiri ni kalau pakai basuh biasa kadang malas pun adakam.itu yg selalu hantar carwash jer.
tapi kalau ada mesin waterjet sendiri,bukan saja kereta saja berkilat,dgn longkang2 rumah pun settle.
apa brand yg bagus utk water jet ini yea.untuk pengetahuan,karcher adalah jenama peralatan pembersihan yg terbaik didunia.
Tak tau nak cari kat mana?

cuma cek di www.dadiydoo.com bnyk model ada dijual disini.

kalau ada yg nak buka car wash pun bleh tgk pelbagai model yg sesuai.
sapa yg ada pengalaman dgn car wash blehlah share disini utk pengetahuan semua.

adioss
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 10:34 AM | Show all posts
suka basuh sendiri+vacuum...jimat duit aku...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 01:11 PM | Show all posts
Nk bukak carwash..hobi mang bsuh kete sndiri..he..salam selit..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.052631s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list