CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 2696|Reply: 2

alatan pencuci kereta

[Copy link]
Post time 6-12-2012 01:08 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

basuh kereta sendiri ni kalau pakai basuh biasa kadang malas pun adakam.itu yg selalu hantar carwash jer.
tapi kalau ada mesin waterjet sendiri,bukan saja kereta saja berkilat,dgn longkang2 rumah pun settle.
apa brand yg bagus utk water jet ini yea.untuk pengetahuan,karcher adalah jenama peralatan pembersihan yg terbaik didunia.
Tak tau nak cari kat mana?

cuma cek di www.dadiydoo.com bnyk model ada dijual disini.

kalau ada yg nak buka car wash pun bleh tgk pelbagai model yg sesuai.
sapa yg ada pengalaman dgn car wash blehlah share disini utk pengetahuan semua.

adioss
Reply

Use magic Report

Post time 6-12-2012 10:34 AM | Show all posts | Share
suka basuh sendiri+vacuum...jimat duit aku...
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2012 01:11 PM | Show all posts | Share
Nk bukak carwash..hobi mang bsuh kete sndiri..he..salam selit..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-8-2015 10:37 PM GMT+8 , Processed in 0.996103 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list