Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
4864
View
24
Reply

[PELIK/MISTERI] cara-cara gila balas dendam kepada bekas pasangan

[Copy link]

Author: eltoro       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-12-2012 07:20 PM | Show all posts |Read mode
Berbagai cara yang dilakukan oleh bekas suami isteri atau

kekasih untuk membalas dendam atas kecurangan pasangan mereka.

Ini diantara tindakan berani mereka....



Menampal poster di seluruh penjuru Itali






Seorang perempuan bernama Valeria A memutuskan untuk meninggalkan tunangannya  sehari sebelum hari perkahwinannya ikerana dia melihat sebuah foto yang memperlihatkan tunangannya itu sedang memegang buah dada seorang wanita di Facebook. Valeria ini menurut media Italia mulai menampal poster di seluruh penjuru Itali , sebagai tindakan balas dendam kepada bekas tunangnya itu. Poster tersebut menampilkan foto diri sang mantan dan bertuliskan Untung ada Facebook! Setidaknya saya boleh mengetahui bahawa kamu adalah pengkhianat, tepat sebelum menikah! Tertanda, bekas tunannganmu dan 548 tamu pernikahan, tulis Valeria, 28 tahun.


Melelong seluar dalam selingkuhan






Seorang perempuan Australia melakukan balas dendam kepada suaminya yang selingkuh. Cara yang dia melakukan adalah dengan meletakkan foto seluar dalam selingkuhan suaminya untuk dilelong di eBay. Dalam eBay, dia menjelaskan bahawa ia menjual gambarseluar dalam dan kondom habis pakai ukuran kecil yang ditemukannya di tempat tidur setelah  suaminya berselingkuh dengan wanita lain.


Jual 200 foto seksi bekas isteri






Setelah merasa dikhianati oleh  isterinya, seorang pemuda akhirnya melakukan balas dendam dengan menjual 200 foto seksi wanita yang kini menjadi bekas istrinya itu. Pemuda ini menawarkannya dalam paket CD dengan harga £4.99  sekeping, sebagaimana yang diberitakan Mirror. Selama 24 jam, semua gambar tersebut sudah habis terjual. Pemuda yang berasal daripada Wales ini juga menuliskan dalam halaman site-nya dengan Ia telah bermain api dengan sahabat api, sekarang saatnya balas dendam.


Jual bekas isteri di eBay






Isteri di jualbeli di eBay. eBay menjadi tempat popular para pasangan untuk melepaskan balas dendamnya. Di England, seorang pemuda bernama Paul  menjual isterinya sendiri di eBay. Dengan memberikan label sebagai tukang selingkuh, tukang bohong, serta isteri yang berzina dalam laman online shopping tersebut. Pihak perempuan pun langsung melakukan pembelaan dan menolak dituduh selingkuh. Perkara ini sempat naik ke mahkamah yang  membuat Paul dikenakan denda sebanyak £500,100.


Divorce Sale!






Seorang perempuan yang sedang dipenuhi amarah akibat perceraiannya memutuskan untuk menjual semua barang-barang kenangannya dengan bekas suami. Ia membuka diskaun besar-besaran yang dia sebut dengan Independence Day dengan slogan Everything must go.


Membuat art work di kereta






Inilah cara yang cukup ekstrem dalam melakukan balas dendam kepada bekas kekasihnya. Seorang perempuan membuat art work dari cat di kereta  Art work tersebut sangat kotor kerana menjadikan kereta tersebut seperti terkena kotoran dimana-mana. Cat ini begitu sukar untuk dihilangkan. Tindakan balas dendam ini dilakukan  perempuan itu untuk membalas perlakukan kekasihnya yang curang dengan perempuan lain.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2012 08:37 PM | Show all posts
hahahahaha...
ni ler akibatnya biler cinta dikhianati....
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2012 09:58 PM | Show all posts
Ha..HAmbeekk Kau!!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2012 10:10 PM | Show all posts
bagusnya cara nak balas dendam....tapi yg no. 1 tu terbaiklah, siap ada gambar lagi.....yg paling kesian kereta kena cat tu.....mahu menangis meraung, dahlah cat tu susah nak dihilangkan.
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2012 10:17 PM | Show all posts
balasan dari wanita lagi ganas woo
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2012 10:31 PM | Show all posts
Balas dendam tu biarlah berpada2
Jgn sampai kena masuk penjara lak
Xberbaloi hoccayyyy!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 10:07 AM | Show all posts
huhuhuhu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 10:15 AM | Show all posts
yg sampai berbunuh2 pon hada apa nak heran..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 11:10 AM | Show all posts
doludolu cinta la sgt...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 11:12 AM | Show all posts
yg kast skali tu nanges woo kalo kene...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 11:39 AM | Show all posts
sakit jiwa ni...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 12:12 PM | Show all posts
menangis tengok kereta tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 02:02 PM | Show all posts
pergh..mmg dasat laa org kt cnun bls dendam..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 02:08 PM | Show all posts
amekaww...padan muke
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 02:24 PM | Show all posts
fuhh...memang nasib la sape yg kena tu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 02:38 PM | Show all posts
hambek kau!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 02:55 PM | Show all posts
hahaha..pdn muka. lg2 yg berselingkuh
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 04:15 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 04:55 PM | Show all posts
rasakan ....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 05:12 PM | Show all posts
yang last tu paling bestt !
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 05:41 PM | Show all posts
jgn ler sampai birus2 ni merebak ke malaya
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 07:05 PM | Show all posts
cara haku kalau nak balas dendam opkos la tunjuk kita lagi bagus dan dia harus menyesal kerana melepaskan kita..
watpe perbodohkan diri buat menda yg menyebabkan persengketaan bertambah teruk..nak naik mahkamah saman menyaman bagai..
biar dia rasa respek pada kita..biar dia malu dan menyesal atas perbuatannya..
maafkan sahajalah dan move on biar si dia tu sedar yg kita memang seorang yang baik dan dia yg bodoh sebodohnya selama ni.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2012 08:13 PM | Show all posts
kondom habis pakai ukuran kecil
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2012 10:53 AM | Show all posts
kesimpulannya jgn la curang..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2012 11:07 AM | Show all posts
pergh.. revenge is a dish best serve cold!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.076252s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list