CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 2749|Reply: 24

[PELIK/MISTERI] cara-cara gila balas dendam kepada bekas pasangan

[Copy link]

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-12-2012 07:20 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Berbagai cara yang dilakukan oleh bekas suami isteri atau

kekasih untuk membalas dendam atas kecurangan pasangan mereka.

Ini diantara tindakan berani mereka....



Menampal poster di seluruh penjuru Itali






Seorang perempuan bernama Valeria A memutuskan untuk meninggalkan tunangannya  sehari sebelum hari perkahwinannya ikerana dia melihat sebuah foto yang memperlihatkan tunangannya itu sedang memegang buah dada seorang wanita di Facebook. Valeria ini menurut media Italia mulai menampal poster di seluruh penjuru Itali , sebagai tindakan balas dendam kepada bekas tunangnya itu. Poster tersebut menampilkan foto diri sang mantan dan bertuliskan Untung ada Facebook! Setidaknya saya boleh mengetahui bahawa kamu adalah pengkhianat, tepat sebelum menikah! Tertanda, bekas tunannganmu dan 548 tamu pernikahan, tulis Valeria, 28 tahun.


Melelong seluar dalam selingkuhan






Seorang perempuan Australia melakukan balas dendam kepada suaminya yang selingkuh. Cara yang dia melakukan adalah dengan meletakkan foto seluar dalam selingkuhan suaminya untuk dilelong di eBay. Dalam eBay, dia menjelaskan bahawa ia menjual gambarseluar dalam dan kondom habis pakai ukuran kecil yang ditemukannya di tempat tidur setelah  suaminya berselingkuh dengan wanita lain.


Jual 200 foto seksi bekas isteri






Setelah merasa dikhianati oleh  isterinya, seorang pemuda akhirnya melakukan balas dendam dengan menjual 200 foto seksi wanita yang kini menjadi bekas istrinya itu. Pemuda ini menawarkannya dalam paket CD dengan harga £4.99  sekeping, sebagaimana yang diberitakan Mirror. Selama 24 jam, semua gambar tersebut sudah habis terjual. Pemuda yang berasal daripada Wales ini juga menuliskan dalam halaman site-nya dengan Ia telah bermain api dengan sahabat api, sekarang saatnya balas dendam.


Jual bekas isteri di eBay






Isteri di jualbeli di eBay. eBay menjadi tempat popular para pasangan untuk melepaskan balas dendamnya. Di England, seorang pemuda bernama Paul  menjual isterinya sendiri di eBay. Dengan memberikan label sebagai tukang selingkuh, tukang bohong, serta isteri yang berzina dalam laman online shopping tersebut. Pihak perempuan pun langsung melakukan pembelaan dan menolak dituduh selingkuh. Perkara ini sempat naik ke mahkamah yang  membuat Paul dikenakan denda sebanyak £500,100.


Divorce Sale!






Seorang perempuan yang sedang dipenuhi amarah akibat perceraiannya memutuskan untuk menjual semua barang-barang kenangannya dengan bekas suami. Ia membuka diskaun besar-besaran yang dia sebut dengan Independence Day dengan slogan Everything must go.


Membuat art work di kereta






Inilah cara yang cukup ekstrem dalam melakukan balas dendam kepada bekas kekasihnya. Seorang perempuan membuat art work dari cat di kereta  Art work tersebut sangat kotor kerana menjadikan kereta tersebut seperti terkena kotoran dimana-mana. Cat ini begitu sukar untuk dihilangkan. Tindakan balas dendam ini dilakukan  perempuan itu untuk membalas perlakukan kekasihnya yang curang dengan perempuan lain.


1

View rating log

Dajjal Satanisme illuminati Zionisme Atheisme Demokrasi kapitalisme Komunisme Sosialisme N
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-12-2012 08:37 PM |All posts
hahahahaha...
ni ler akibatnya biler cinta dikhianati....
life is like riding a bicycle, to stay balance you must keep moving
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 17-12-2012 09:58 PM |All posts
Ha..HAmbeekk Kau!!!
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-12-2012 10:10 PM |All posts
bagusnya cara nak balas dendam....tapi yg no. 1 tu terbaiklah, siap ada gambar lagi.....yg paling kesian kereta kena cat tu.....mahu menangis meraung, dahlah cat tu susah nak dihilangkan.
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 17-12-2012 10:17 PM |All posts
balasan dari wanita lagi ganas woo
bcos im H A P P Y  
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 17-12-2012 10:31 PM |All posts
Balas dendam tu biarlah berpada2
Jgn sampai kena masuk penjara lak
Xberbaloi hoccayyyy!!
Yeongwonhi Saranghae ♥♥
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 18-12-2012 10:07 AM |All posts
huhuhuhu...
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 18-12-2012 10:15 AM |All posts
yg sampai berbunuh2 pon hada apa nak heran..
New Begining
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 18-12-2012 11:10 AM |All posts
doludolu cinta la sgt...
Bodoh Tidak Terbatas...
Genius Ada Batasnya...
Reply

Props Report

Challenger

Currently Not Available

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 18-12-2012 11:12 AM |All posts
yg kast skali tu nanges woo kalo kene...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 18-12-2012 11:39 AM |All posts
sakit jiwa ni...
Nasi Arab Homemade --> http://goo.gl/mpb8IN
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 18-12-2012 12:12 PM |All posts
menangis tengok kereta tuuuu
  whatever!!!  
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 18-12-2012 02:02 PM |All posts
pergh..mmg dasat laa org kt cnun bls dendam..huhu
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 18-12-2012 02:08 PM |All posts
amekaww...padan muke
~sabar itu ajaib~
manisnya sabar terletak di penghujungnya
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 18-12-2012 02:24 PM |All posts
fuhh...memang nasib la sape yg kena tu...
Yuhhuuu....!!!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 18-12-2012 02:38 PM |All posts
hambek kau!!
sometimes.. it's NOW or NEVER!!
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 18-12-2012 02:55 PM |All posts
hahaha..pdn muka. lg2 yg berselingkuh
Ganyang Style
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 18-12-2012 04:15 PM |All posts
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 18-12-2012 04:55 PM |All posts
rasakan ....
    
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 18-12-2012 05:12 PM |All posts
yang last tu paling bestt !
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 18-12-2012 05:41 PM |All posts
jgn ler sampai birus2 ni merebak ke malaya
Nyahkan Parti Anak Beranak! Hell to DAP/PKR
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 18-12-2012 07:05 PM |All posts
cara haku kalau nak balas dendam opkos la tunjuk kita lagi bagus dan dia harus menyesal kerana melepaskan kita..
watpe perbodohkan diri buat menda yg menyebabkan persengketaan bertambah teruk..nak naik mahkamah saman menyaman bagai..
biar dia rasa respek pada kita..biar dia malu dan menyesal atas perbuatannya..
maafkan sahajalah dan move on biar si dia tu sedar yg kita memang seorang yang baik dan dia yg bodoh sebodohnya selama ni.
Pertama kali Ramadhan tanpamu...ibu
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 18-12-2012 08:13 PM |All posts
kondom habis pakai ukuran kecil
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 19-12-2012 10:53 AM |All posts
kesimpulannya jgn la curang..
Change your life today. Don't gamble on the future, act now, without delay.
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 19-12-2012 11:07 AM |All posts
pergh.. revenge is a dish best serve cold!!
Laters, baby!
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 29-7-2014 04:30 AM , Processed in 0.388806 second(s), 41 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top