THE BEST FIBER~ U - TRIM HILANGKAN SELERA MKN ~ KISAH BENAR LOSS 10 - 12KG SBULAN - Kosmetik,Wangian,Penjaga Kulit Badan & Rambut - Jual Beli/Classifieds - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: shaza78

[PENJAGAAN] THE BEST FIBER~ U-TRIM HILANGKAN SELERA MKN ~ KISAH BENAR LOSS 10-12KG SBULAN

[Copy link]
 Author| Post time 8-1-2013 04:43 PM | Show all posts | Share
xtahumenahu posted on 8-1-2013 04:27 PM
nakkk...pm sy gak...ada yg kat shah alam x??huhu...penat...sbb sume ckp badan naik mencanak2...adehh ...

shah alam pun ada wak







cek PM ye
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2013 05:26 PM | Show all posts | Share
nak share sumthing petang2 ni sebelum balik

.jom kita belajar mengenali jenis-jenis GEMUK. Ada 3 jenis GEMUK kat dunia ni...kategori PALING POPULAR,......... Gemuk Air, Kategori AGAK POPULAR,.......Gemuk Angin! dan Gemuk kategori 'SEPARA POPULAR' ......Gemuk Daging/Lemak...jom kita tengok yang mana satu kategori anda??? Salam utk semua....jom kita belajar mengenali jenis-jenis GEMUK. Ada 3 jenis GEMUK kat dunia ni...kategori PALING POPULAR,......... Gemuk Air, Kategori AGAK POPULAR,.......Gemuk Angin! dan Gemuk kategori 'SEPARA POPULAR' ......Gemuk Daging/Lemak...jom kita tengok yang mana satu kategori anda?? INGAT YA!!!! Gemuk air dan Gemuk angin mudah untuk turun berat badan tetapi Gemuk Daging mengambil sedikit masa untuk turun. Gemuk Daging berpunca dari lemak yang berkumpul menjadi tepu dan bergumpal bersama daging.

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 01:03 AM | Show all posts | Share
hi, wak brang bru smpai td... tggu testimoni saya ye...esok bru nk try minum....berat sekarng 68kg  tinggi 154cm je....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 08:42 AM | Show all posts | Share
mu@h@h@ posted on 9-1-2013 01:03 AM
hi, wak brang bru smpai td... tggu testimoni saya ye...esok bru nk try minum....berat sekarng 68kg   ...

As Salam n Morning, jangan lupa ye bgtau apa awak rasa kat sini..tinggi kita sama aarrr...takpe berkat usaha awak dan doa kami semua ..In sya ALLAH awak akan dapat berat ideal dalam sebulan...amiiinn
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 09:23 AM | Show all posts | Share
dah cuba perasa mango tadi..
okla rasa dia..
cuma lime tu lagi kuat rasa dia dari mango
huhuhuh....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 09:29 AM | Show all posts | Share
cLiNiQue^HaPPy posted on 9-1-2013 09:23 AM
dah cuba perasa mango tadi..
okla rasa dia..
cuma lime tu lagi kuat rasa dia dari mango

yup...sy pun rasa cenggitu..manggo ni utk org2 yg tak suka minum benda yg ada rasa sgt...pepagi cam lg sedap minum LIME
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 09:37 AM From the mobile phone | Show all posts | Share
Pm me price plss..bminat nak cube la..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 09:43 AM | Show all posts | Share
fiedgurl posted on 9-1-2013 09:37 AM
Pm me price plss..bminat nak cube la..

mari lah cuba wak






cek PM ye
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 11:18 AM | Show all posts | Share
Salam & slmt pagi

ramai ke yg dah berUT ni???? kepada yg baru dan sedang berUT ..SELAMAT ber-UTRIM yer

ni sy nak kasi testi dari cust sy lak -
baru first day minum hari ni .. ekceli yg minum kakaknya tp adik yang berurusan n kasi fback pada sy

'' pagi tadi dia mkan sekeping roti onlu, lunch i advised amik lauk2 n nasi sikit.. mmg dia kata tak rasa lapar, kalo posa ni bagus" " my sis kata tak lah rase kenyang cam full but just feel nice jer tak kenyang n tak lapar mcm posa.. dia kata tak makan pun tak lapar"

itu baru hari pertama, tak rase lapar yg melampau .. hari2 seterusnya nnt kan yer... TAPI kene bykkan air kosong sbb kesan pada setiap orng tak sama ... nnt sy prinscreen ye testi tu dari hp.. ni taip je dulu.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 11:26 AM | Show all posts | Share
AcIkaNnA posted on 9-1-2013 11:18 AM
Salam & slmt pagi

ramai ke yg dah berUT ni???? kepada yg baru dan sedang berUT ..SELAMAT ber-U ...

Alhamdulillah...seawal hari pertama dah start rasa tak lapar...thanks beb share kat sini..dia suke tak free gift itew beb?
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 11:29 AM | Show all posts | Share
shaza78 posted on 9-1-2013 11:26 AM
Alhamdulillah...seawal hari pertama dah start rasa tak lapar...thanks beb share kat sini..dia suke ...

yup beb, alhamdulillah ... aku rase happy gak sbb  first day die kasi fback dah ..mmg sama mcm fiber yg before ni.. FREE GIFT tu die ingt aku tertinggal dlm beg tu siap ckp ader brang awak tertinggal..hehehehe


Jom semua berFIBER ;) tak perlu tahan lapar .. cepat rasa kenyang
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 11:52 AM | Show all posts | Share
betul aku setuju dgn kata-kata beliau
wakakakakaka....
mmg langsung takde selera nak makan..
ada 1 hari tuh aku langsung tak makan dari pagi sampai malam
just makan coklat twix sbb rasa nak pengsan..ye la perlu tenaga kan..
yg best da x makan malam heavy2 dahh
sgt suka..
bagus utrim niiii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 11:57 AM | Show all posts | Share
cLiNiQue^HaPPy posted on 9-1-2013 11:52 AM
betul aku setuju dgn kata-kata beliau
wakakakakaka....
mmg langsung takde selera nak makan..

best kan??!!

bukan senang tau nak kawal makan secara sendiri..tau2 je la mesia ni byk makanan rutin yg best2 ...nak nak nasi n lauk ayam, telur ke, apa2 je laaa...tapi bila ambik Utrim mmg lgsg tak heran kat lauk pauk yg best2 ni..memang sgt2 membantu...best best
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 12:05 PM | Show all posts | Share
Produk yang mesti kena cuba......untuk kurangkan nafsu makan sejak dua menjak ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 12:11 PM | Show all posts | Share
shaza78 posted on 9-1-2013 11:57 AM
best kan??!!

bukan senang tau nak kawal makan secara sendiri..tau2 je la mesia ni byk ...

sgt best...
best produk ni
cantas terus semua nafsu nak makan


Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 12:12 PM | Show all posts | Share
pm harga pm pm...
huhuuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 02:00 PM | Show all posts | Share
runie posted on 9-1-2013 12:12 PM
pm harga pm pm...
huhuuu

done wak
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 02:04 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
pm i jugak yey
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 02:06 PM | Show all posts | Share
pinkokopink posted on 9-1-2013 02:04 PM
pm i jugak yey

cek PM ye wak
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 02:17 PM | Show all posts | Share
aku belum dapat PM..haritu dah minta
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 03:13 PM | Show all posts | Share
deannay posted on 9-1-2013 02:17 PM
aku belum dapat PM..haritu dah minta

@shaza78 bek ko pm beb, kalu tak nnt aku pm..hahahahhaa [guroo je taww]
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 03:55 PM | Show all posts | Share
deannay posted on 9-1-2013 02:17 PM
aku belum dapat PM..haritu dah minta

ops sorri..tertinggal..cek PM ye wak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 04:42 PM | Show all posts | Share
hani2103 posted on 9-1-2013 12:05 PM
Produk yang mesti kena cuba......untuk kurangkan nafsu makan sejak dua menjak ni.....

jemput jemput...mari join the club...cakap je nak perisa apa...LIME, MANGO, PINEAPPLE
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-1-2013 05:21 PM | Show all posts | Share
petang2 ni nak share sumthing ngan uols (credit to my mentor)

Air gas punca berat badan naik

Saintis biologi, Doktor Hans-Peter Kubis yang membuat kajian mengenai kesan minuman ringan kepada manusia mendapati, minuman berkarbonat boleh menghasilkan keputusan yang sangat mengejutkan.

Malah beliau percaya keputusan yang diperolehnya itu akan menyebabkan mereka yang gemar minuman berkarbonat tidak akan menyentuhnya lagi.

Menurut kajian Kubis, walaupun hanya meminum minuman ringan dengan jumlah yang sedikit iaitu satu tin sehari atau dua tin seminggu, ia tetap akan mengubah tahap metabolisme yang akhirnya akan menyebabkan berat badan bertambah.

Bagi kanak-kanak pula, minuman ringan akan menyebabkan ketagihan dan mengubah nafsu makan mereka kepada makanan ringan.

Kajian itu turut mendapati, meminum minuman berkabonat setiap hari juga boleh menyebabkan peningkatan berat badan dan masalah penyakit dalam jangka panjang.

Penyelidikan oleh Universiti Bangor itu yang diterbitkan di Jurnal Pemakanan Eropah menyatakan, minuman ringan sebenarnya mengubah kadar metabolisme, di mana otot menggunakan gula untuk tenaga berbanding lemak.

Kajian itu mendapati, cecair gula menyebabkan gen di bahagian otot berubah fungsi dan ia mungkin berkekalan.

Menurut penyelidikan itu, minuman berkarbonat bukan sahaja menyebabkan berat badan meningkat, tetapi juga menyebabkan tahap metabolisme menjadi tidak efisien dan kurang berupaya menahan peningkatan gula dalam darah.

"Keadaan ini seterusnya akan meningkatkan risiko mengidap diabetis tahap dua," kata Kubis yang merupakan saintis dan pakar pemakanan yang mengetuai penyelidikan itu.

Sebenarnya, penyelidikan itu adalah untuk kajian terbaru mengenai amaran bahaya minuman berkarbonat dan kaitannya dengan penyakit serius. - AGENSI

Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2013 06:36 PM | Show all posts | Share
PM saya juga yek..
Nak tanya 1 kotak ada berapa pek yee..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-7-2015 01:55 AM GMT+8 , Processed in 0.072707 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list