CARI Malay Forums

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
Author: SenahMontanah

Serina Chefwan Buat Sample Jualan Palsu - updated : serina menafikan pg 8

[Copy link]
 Author| Post time 30-12-2012 07:23 PM | Show all posts | Share
plainjane posted on 30-12-2012 06:19 PM
tp aku mcm tak caye jek budak lelaki tu tak amik pape ..

mmg die x amek pape..kitorg kenal die ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 30-12-2012 07:25 PM | Show all posts | Share
hemoh2 posted on 30-12-2012 07:18 PM
member iols pon jual mende nih...
dia kata makan macam biasa tapi jgn makan nasik...(habis tu nasik ...

even pakai susu ni still kene berdiet..dorg guna diet konsep ala2 atkins..mmg xperlu amek pn susu ni..penipu je dorg ni..nak kenyang just makan je protein2 dari sumber2 lain..telur,ayam dll

xyah membazir bratus2 sebulan

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 07:33 PM | Show all posts | Share
AC bodoh menipoo lgk DASYAT..elok jeh dpt datok..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 07:55 PM | Show all posts | Share
hahahhaha..kantoi..tp aku sbnrnye x fhm sgt cter tu.
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 07:58 PM | Show all posts | Share
kwn aku pon gemok dulu tp skang dh slim tanpa guna apa2 produk pon....hanya lakukan aktiviti hiking tiap2 minggu, kalo xmanjat gunung naik bukit dan join segala aktiviti larian yang ada kt malaysia nie...so xpayah SDII yg mahal nie pon
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 08:14 PM | Show all posts | Share
mengunakan pic tu sesuka hati kot,tak cek dulu
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 08:29 PM | Show all posts | Share
Kt pesbuk iols tu buhsan ngn 1 ahkak tu x sudah2 promot dok minom herbalife..

Hye, harini brekfast vanilla shake..
Blurppp..alhamdulillah..kenyang nutrisi today...
Minom petang vanilla shake+green apple..

Harketuingszzz sangat...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 08:38 PM | Show all posts | Share
evlinne posted on 30-12-2012 04:12 PM
La, hengatkan Chef Riz je suka menipu. Chef Wan, do something plsss!

tu lah chef wan celupar sangat ngata orang..................
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 08:43 PM | Show all posts | Share
tak memasal jah  
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 08:44 PM | Show all posts | Share
membohong je kojenye...

sat2 gi dia kabo ler ada orang hack page dia..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 08:52 PM | Show all posts | Share
tuan punya pic dah repot polis...hehe...terkejut la serina nanti balik mesia kecoh pasal ni...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 08:53 PM | Show all posts | Share
nk kurus ngn mudah, cuma wat low carb diet n bersenam, insyaAllah cpt je hasilnya
x pyh la nk beli menda2 gini, mbazir n kta cm bgantung sgt pd produk2 2
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 09:02 PM | Show all posts | Share
mungkin dia pun x tau kot..just post gmbr yg di forward dealer lain juger
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 09:12 PM | Show all posts | Share
mane2 susu pun mengenyangkan....takyah nak beralpha lipid ni suma... cuma aku heran gak dari hanis haizi yg gemuk tu kpd serina ni... jual benda nak kasik kurus plak padahal badan sendiri mcm dipam2

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 09:12 PM | Show all posts | Share
aku bjaya kurus dengan sd2..

Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 09:13 PM | Show all posts | Share
tolong laa SD11 ke aper nie..

aku paling menyampah iklan takyh berlapar laa.. tunjuk boleh makan apa sahaja..
kawan opis aku ni terang amek minuman nie..
makan tu tak boleh.. kena p senaman laa...
tkyh minum benda tu,, kalau p senaman, jaga kalori mmg la turun.. .
aku mmg WTF menda3 nie..
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 09:17 PM | Show all posts | Share
rose_liz posted on 30-12-2012 08:52 PM
tuan punya pic dah repot polis...hehe...terkejut la serina nanti balik mesia kecoh pasal ni...

yg ni kan


Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 09:20 PM | Show all posts | Share
Tok sah caya la testimoni kurus2 sume ni....nipu je...
Kwn pd kwn iols, prnh amik pakej kelansingan, tp tk kurus pn....
Siap gbr kuar kt testimoni, dah edit gbr dia jd kurus....
And pakej tuh dr co yg established hokay....
Sume nk mengencing je...
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 09:31 PM | Show all posts | Share
well well

sbg seorang yg gigih nk turunkn berat
saya akui pernah ambil produk..and its works
but..kena jaga makan n exercise..
if tingglkn produk n main belasah je makan..maka badan akan naik cam belon panas
mengembang sentiasa

now saya mulakan semula aktiviti..sedor diri..badan mengembang
exercise..jaga makan..mandi sauna
mmg la lmbt penurunan tp kena gigih
sabar..sabar..sabar..
amik masa 3 tahun nak naikkn berat..kena gigih byk untuk turunkn berat
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 09:40 PM | Show all posts | Share
dah2 la korang jgn percaya sgt dgn ubat kurus ubat cantik ke apa
kembali je kepada fitrah semulajadi
xmo gemuk jaga lah makan,bykkan bergerak aktif
nak lawo pun kena jaga makan juga
semuanya dtg dr dalam
usah membodohkan diri beli produk2 ni nak2 kalau MLM
X sudah2 menipu org je lebey..
tau nak kaut untung je
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 10:01 PM | Show all posts | Share
sebelum jual produk pelangsingan, sila pastikan badan awak tu dikuruskan terlebih dahulu
aku takkan beli produk kurus kalau yg menjualnya tu pun gemuk. sama gak aku takkan beli produk kecantikan kulit muka kalau kulit org yg menjual tu berjerawat & kusam
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 10:08 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Tak sabar nak dengar penjelasan dr serina.. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 10:28 PM | Show all posts | Share
Gor gum... Susu jadi oejal dalam perut buat kita rasa x lapar. Tp kena minum air manyak... Ptuiiohhhh
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 10:53 PM | Show all posts | Share
aku dl berat 68kg...diet amik ms 4 bln. trn 16kg. aku exercise hari2. x amik nasi. minum air kosong bebanyak. mkn buah bebanyak. sayur...dan skang ni maintain. tnpa amik supplement ni. kt opis aku ramau yg nk kurus amik herbalife la, SD 11 la. ermmm....dorg ckp kt aku, tak yah ssh senam2 ni. minumm menda tu je. tp aku tgk dorg tak kurus2 pn. hehe at least cara aku d tnk keberkesanan nya. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 30-12-2012 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Yg malu bapaknya sian ko CW dpt anak yg x tau
Jaga nama baik ko...penat2 jaga nama sampai
Ke oversea last2 anak yg bt busuk sedeyyyy.....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

31-1-2015 03:03 PM GMT+8 , Processed in 0.125904 second(s), 15 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list