Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
3322
View
3
Reply

figure up slimming capsule

[Copy link]

Author: amilee       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-1-2013 08:27 PM | Show all posts |Read mode
assalam tak tau la thread sebelum ni dah ada ke tak mengenai produk ni...kalo dah ada boleh la delete..
tertarik dengan slimming capsule figure up, macam besh jek..sape2 yg dah try produk ni bleh share tak?

Last edited by amilee on 5-1-2013 08:28 PM

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-1-2013 01:03 PM | Show all posts
Alamak x de ke yg dh amik produk ni?sbln dpt turun 10-15kg..tu yg nk tau ada tak yg dpt turun bnyk tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 02:26 PM | Show all posts
Sebab breastfeeding mum tak boleh consume, if not memang dah try..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-1-2013 10:50 AM | Show all posts
Oo tp boley amik kan if bb da umo 7 bln kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.063747s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list