figure up slimming capsule - Petua Kecantikan & Fesyen - Wanita & Lelaki - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
View: 2856|Reply: 3

figure up slimming capsule

[Copy link]
Post time 5-1-2013 08:27 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

assalam tak tau la thread sebelum ni dah ada ke tak mengenai produk ni...kalo dah ada boleh la delete..
tertarik dengan slimming capsule figure up, macam besh jek..sape2 yg dah try produk ni bleh share tak?

Last edited by amilee on 5-1-2013 08:28 PM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-1-2013 01:03 PM | Show all posts | Share
Alamak x de ke yg dh amik produk ni?sbln dpt turun 10-15kg..tu yg nk tau ada tak yg dpt turun bnyk tu..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2013 02:26 PM | Show all posts | Share
Sebab breastfeeding mum tak boleh consume, if not memang dah try..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-1-2013 10:50 AM | Show all posts | Share
Oo tp boley amik kan if bb da umo 7 bln kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-7-2015 02:03 PM GMT+8 , Processed in 0.121202 second(s), 20 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list