CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 4549|Reply: 37

[2013] 100 Movies To See In 2013

[Copy link]
Post time 17-1-2013 01:31 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login



dari rottentomatoes






full list >>>http://www.rottentomatoes.com/gallery/100_movies_to_see_in_2013_US/?_r=true


wow.. byk giler citer best yg nak tyg tahun ni. sgt excited

bila tngok list thn 2013 tu, baru pasan thn 2012 bosan giler. tak byk pun citer best.
harap2 bykla citer yg tayang kt mesia.

antara yg menarik(my personal choice):-

man of steel


sequel hunger games


remake CARRIE (starring chloe moretz & julianne moore)


pacific rim


OZ : the great & powerful


the bling ring - starring emma watson & taissa farmiga(adik vera farmiga & pelakon siri american horror story)


byzantium (lakonan saoirse ronan )


after earth(m n shyamalan sci-fi movie)


& byk lagi.

tu blom masuk citer2 yg mmg anticipated mcm iron man 3, hobbit sequel, star trek sequel, etc. Last edited by sayangidaku on 4-2-2013 01:17 PM

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 02:54 PM | Show all posts | Share
sama la aku..2012 buhsan..xda byk movies best..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 04:42 PM | Show all posts | Share
tahun ni macam byk sangat filem prekuel / sequel / remake. mesti producer duk kejar duit jer
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 12:28 AM | Show all posts | Share
superman..........man of steel paling lisa tungguuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 12:29 AM | Show all posts | Share
ade EW, JL, msti tonton!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 12:47 AM | Show all posts | Share
citer fantasi ngn animasi favourite aku... x sabar nak tgk gi joe, avangers, hobbit, hunger games, wolverine.. resident evil ada x?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-1-2013 12:06 PM | Show all posts | Share
September14 posted on 18-1-2013 12:47 AM
citer fantasi ngn animasi favourite aku... x sabar nak tgk gi joe, avangers, hobbit, hunger games, w ...

sequel avengers rasanya tahun 2015.


Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 12:09 PM | Show all posts | Share
sayangidaku posted on 18-1-2013 12:06 PM
sequel avengers rasanya tahun 2015.

silap.. Thor...
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 12:10 PM | Show all posts | Share

best2.. nak tengok ler nanti
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 02:19 PM | Show all posts | Share
hmmm.....btol
tahun 2012 cerita tak byk best
nak2 time hujung tahun
la ni pun awal2 nih takde cerita best
tak tertarik nak p  panggung
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2013 05:44 PM | Show all posts | Share
i setuju tahun 2012 hanya 2/3 kali setahun pi cinema
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 09:08 PM | Show all posts | Share
Aku menunggu sebarang cerita yang melibatkan Christopher Nolan menjadi tulang belakangnya.
Tidak lupa jugak kepada sebarang cerita yg melibatkan J.J Abrams.
Arahan Michael Bay aku agak muak, namun kalau ada aku nak tengok kelainan.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2013 11:28 PM | Show all posts | Share
Jgn lupa citer Die Hard 5,..februari nt...
Reply

Use magic Report

Post time 20-1-2013 12:37 PM | Show all posts | Share
OMG banyak nya filem yang menarik
rambang mata ku ....
tapi takde la semua nak tengok
tengok genre filem tuh ....
yang pasti warm bodies, hunger games ... the hobbits tu memang nak tengok
hunger games dah habis baca bukunya
cuma kena baca balik untuk ingatkan balik jalan cerita nya ...


Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 10:50 PM | Show all posts | Share
cite fast n furious 6, star trek pun klua thn ni. tp yg plng aku tunggu2 monster university la..

Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2013 11:35 PM | Show all posts | Share
cter pilihan,
de bling ring; sbb ade emma watson.
broken city.
byzantium; ade ronan
de devil's knot; aku mmg suke cter cmni.
Reply

Use magic Report

Post time 22-1-2013 12:55 AM | Show all posts | Share

awesomenye....x sabar nak tunggu mubi animasi muncul....
Reply

Use magic Report

Post time 23-1-2013 01:19 PM | Show all posts | Share
no.2 dan no.3...
boringggg.....
citer carrie masuk nih dah 3 kali remade....
hungger game part 1 plak...85% tiru citer jepun Battle royale....
kompom la novel dia tiru komik jepun tu yer tak....
yg part 2 nih silap2 copy gak komik jepun yg part 2 punya....
hampeh...

aku tak sabar tunggu JACK THE GIANT SLAYER ngan PACIFIC RIM .....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2013 10:18 PM | Show all posts | Share
setujuk ... 2012 ... busan.... x bnyk mobie best....
2013... hopefully panggung2 akan kembali meriah ....
Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2013 12:59 AM | Show all posts | Share
tunggu byk film menarik nmpknya akan dtg
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2013 04:18 AM | Show all posts | Share
war world bulan 6
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2013 12:14 PM | Show all posts | Share
ekg posted on 21-1-2013 10:50 PM
cite fast n furious 6, star trek pun klua thn ni. tp yg plng aku tunggu2 monster university la..

...

tahun lps ada terperasan kat dalam panggung dok war2kan akan kuar bulan january tp masih xde lg nampak akan datenya, nie adalah filem yg saya anak beranak tunggu
satu lg despicable me 2 pun ditunggu
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2013 07:52 PM | Show all posts | Share
Brp kali nak remake Superman tue....

Tggu Star Trek!
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2013 10:13 PM | Show all posts | Share
After earth yg aku paling tunggu
Reply

Use magic Report

Post time 2-2-2013 12:07 AM | Show all posts | Share
2012 filem plg best THE DARK KNIGHT RISES !

Harap Man Of Steel best sbb abg Nolan as a producer wpon bkn Director
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

27-5-2015 11:50 PM GMT+8 , Processed in 0.166977 second(s), 15 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list