CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 7842|Reply: 29

[Tempatan] Sikap Kurang Ajar Isteri Matyo memanggil Tan Sri Annuar Musa Anjing?

 Close [Copy link]
Post time 17-1-2013 05:25 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

SERIUS : Sikap Kurang Ajar Isteri Matyo memanggil Tan Sri Annuar Musa Anjing ?

Satu cerita  panas berkaitan isu Matyo dan persatuan bola sepak kelantan (KAFA). Disini satu kontroversi terjadi apabila isteri matyo masuk campur dalam hal hutang yang melibatkan matyo dan KAFA. Nampaknya ayat yang ditulis oleh isteri matyo amat amat kurang ajar dan melampau. Perkataan Anjing Menyalak tidak patut dikeluarkan oleh isteri matyo.

#Kecantikan Mulut Isteri beliau:



P/S: Agak kurang ajar perangai isteri matyo nie.. Memang melampau !! Pendapat anda pula bagaimana..?

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:28 PM | Show all posts | Share
baru keluar gua kaa Last edited by a_gen2 on 17-1-2013 05:29 PM

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:28 PM | Show all posts | Share
Moleknya mulut bini mat yo ni.... kalu annuar musa anjing, pompuan ni vavi..... Last edited by kenyir on 17-1-2013 05:29 PM

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:28 PM | Show all posts | Share
Pompan kelas sampahan...mcm laa da kawen nganChristian Ronaldo gitu..
Sominyer main bole pon tak seberapa...
KArghhhh ptuiiiiiii!!
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:29 PM | Show all posts | Share
Bini dia pulak yg lebih2
Jgn bongkak sgt dgn gaji 80k sebulan
Player bola ni risiko
Dah tua besok x de sapa pandang
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:32 PM | Show all posts | Share
bini-bini macam nilah yang buat orang menyampah dengan laki beliau...selain bini mat yo ni....kak Ros
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:37 PM | Show all posts | Share
Sape ada link ke fb pompuan ni.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:41 PM | Show all posts | Share
solstice posted on 17-1-2013 05:29 PM
Bini dia pulak yg lebih2
Jgn bongkak sgt dgn gaji 80k sebulan
Player bola ni risiko

seyes ke gaji sebulan 80k? atau ni rate baru dengan JDT?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:44 PM | Show all posts | Share
org2 kelantan tau perangai anuar musa ni cam mana...mungkin layak di panggil anjing?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:46 PM | Show all posts | Share
ifanonline posted on 17-1-2013 05:44 PM
org2 kelantan tau perangai anuar musa ni cam mana...mungkin layak di panggil anjing?

cer citer sket psl perangai dia...?

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:47 PM | Show all posts | Share
tak tercapai akalku, cantik pulak orangnya
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:49 PM | Show all posts | Share
Pompuan ni blhlah sekapal dgn diva AA. Suka menghanjingkan orang lain.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:55 PM | Show all posts | Share
myakayina posted on 17-1-2013 05:46 PM
cer citer sket psl perangai dia...?

kena tanya ore kelate...yg gedebe2 belako...
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:55 PM | Show all posts | Share
isteri terlebih suda
hal kerja suami, biar suami yang jawab, kalau nak sangat campurtangan
just bagi pandangan ketika berbincang di rumah
selebihnya biar dia uruskan sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:57 PM | Show all posts | Share
bini bini mu gangster
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 05:57 PM | Show all posts | Share
singapore itu anjing,
singapore itu anjing,
singapore itu anjing,
singapore itu anjing... (33x)



http://youtu.be/9PngLX-1ruk
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:01 PM | Show all posts | Share
ifanonline posted on 17-1-2013 05:55 PM
kena tanya ore kelate...yg gedebe2 belako...

huk aloh..! ingatkan demo tau pasa perangai dio..!   

Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:04 PM | Show all posts | Share
lizaliza posted on 17-1-2013 05:55 PM
isteri terlebih suda
hal kerja suami, biar suami yang jawab, kalau nak sangat campurtangan
j ...

menjatuhkan maruah suami sendiri.......
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:04 PM | Show all posts | Share
dari mana tine ni? dari klantan gak ke? tak layak dibuat bini.
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:06 PM | Show all posts | Share
konspirasi UMNO.....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:08 PM | Show all posts | Share
Menyampah pulok aku...berapa bijik doh matyo boleh gol lo ni?
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:08 PM | Show all posts | Share
kelantan- anying tu anjing
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:10 PM | Show all posts | Share
cantik ke?biase2 aje aku tengok
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:14 PM | Show all posts | Share
kalo x suka pun x payah lar panggil dgn panggilan mcm tu...awak kan satu spesis dgn "dia" tue...jadi ko pun layak la dipanggil "anjing".

kalo ko x educated pun, jgn tunjuk kat orang ko tue bodoh...buat malu kt laki jer jah..
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2013 06:15 PM | Show all posts | Share
astaghfirullahalazim. jahatnye mulut!

tak kisah la ko dipihak yg betul ke salah, tapi panggil manusia lain anjing???

dah la menyibuk hal kerja suami. apa pesen la pempuan ni.

semoga esok lusa tak kena cerai ye pempuan mulut hazab.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-4-2015 08:31 AM GMT+8 , Processed in 0.157918 second(s), 15 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list