CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
"Friday 22 Aug-National Mourning Day : Mourning For MH17 Victims......."
Show: 1975|Reply: 3

FIGURE UP PROMOSI PRICE

[Copy link]

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 19-1-2013 09:42 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

salam semua..

nak share testimonial sendiri selepas consume FIGURE UP slimming capsul ni..last day sebelum bersalin berat 88kg..sekarang ni selepas 3 bulan bersalin berat dah turun pada 74kg..masih consume lagi Fu sebab nak turunkan yang 4 kilo tu ajer..saya turun pun tak banyak..seminggu sekilo ajer so sebulan tu lebih kurang 3-4 kilo..makan pun tak pantang..makan nasi jugak..tapi bila consume FU ni memang tak berasa nak lapar cuma tekak tu rasa haus nak minum air ajer..

nak dapatkan FU ni boleh pm saya..pada harga cuma RM70 termasuk postage ke seluruh semenanjung malaysia..sabah sarawak just add RM5  sahaja..

ada banyak lagi testimonial @ blog..http://sueria-shoppe.blogspot.com




saper mahu test BELVYA leh pm saya
www.sueria-azlee.com
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 25-2-2013 01:46 PM |All posts
heheheheh org Melaka ae??? mcm best je kan. br je tgk blog awak. mmg bestlah dpt turun bny kan.
Don't compare ur life with others.
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-3-2013 08:57 PM |All posts
tgh usya2 jugak figure up ni.. kt fb tu asyik update restock je tension lak aku.. ase nak try pulak
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-3-2013 11:05 PM |All posts
boleh jer nak try fu ni..promo rm65 include postage..
saper mahu test BELVYA leh pm saya
www.sueria-azlee.com
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 22-8-2014 05:58 AM , Processed in 0.101985 second(s), 18 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top