CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return Post new threads
Show: 6772|Reply: 41

Adik Natasha Hudson semakin terpinggir dan kurang liputan.. Kakak?

[Copy link]

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 29-1-2013 12:08 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login


NAMA Tania Nadira Hudson semakin terpinggir dan kurang mendapat liputan sejak lebih setahun lalu. Hal itu berlanjutan sehinggalah kemunculannya di set penggambaran drama Surat Dari Langit Biru di Desa Park City, pinggir bandar raya Kuala Lumpur pada petang hari Selasa lalu.

Polos tanpa olesan bahan soleken, wajah yang mirip seperti kakaknya, Natasha Hudson itu bagaimanapun nampak sugul dan kurang bermaya.

Ditanya mengenai kesihatannya, jawab Tania, 28, dia kini berada dalam keadaan yang sihat tanpa kesan sampingan selepas menjalani pembedahan sekitar empat tahun lalu.

"Alhamdulillah, saya kini lebih sihat. Cuma, saya perlu kawal corak hidup dan tekanan sekeliling dengan lebih cermat. Rawatan susulan cuma tiga tahun selepas pembedahan dan sekarang semua kembali normal, tetapi kepala ada berdenyut sekali-sekala.
"Saya bersemangat untuk kembali bekerja seperti sebelum ini. Fokus saya adalah karier lakonan yang nampak sudah semakin menyusut sejak akhir-akhir ini,"
katanya.


TANIA perlu mengawal corak dan  tekanan dalam kehidupan dengan penuh cermat.

Tania sebelum ini pernah menjalani pembedahan otak akibat menghidap penyakit Arteriovenous Malformation (AVM) pada tahun 2009.

AVM adalah sejenis gumpalan urat yang tidak normal tumbuh pada bahagian otak dan penyakit yang dialami pelakon itu menjadi serius apabila berlaku pendarahan dalaman. Tania menegaskan, ketiadaannya dalam industri selepas kemunculannya menerusi drama bersiri Tiramisu dua tahun lalu bukan kerana merajuk. Sebaliknya, tempoh itu digunakan untuk memerhatikan suasana dunia seni dan pada masa sama, masih aktif di pentas peragaan fesyen.
"Jauh sekali untuk saya merajuk kerana berlakon juga sumber pencarian saya selain peragaan. Cuma saya sengaja memberikan rehat untuk diri sendiri sebelum kembali semula dengan lebih aktif dan fokus.


TANIA menafikan dirinya merajuk selepas   tidak aktif berlakon sejak kali terakhir muncul menerusi drama bersiri, Tiramisu pada tahun 2009.
"Saya masih aktif membuat peragaan dan berlakon iklan. Selain itu, ada juga membantu bisnes kek ibu saya (Ratna Hussin)," ujarnya.



^ Lihatlah Dunia Dari Mata Burung ^
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-1-2013 12:18 PM |All posts
ooo die ade sakit otak..sian.. muge sembuh sepenuhnye la ye...
PRUDENTIAL shines your way
whatsapp 0176806258
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 29-1-2013 12:33 PM |All posts
die ade berlakon ke? motip aku tak perasan?
In the arms of a lover your faults and failures were supposed to be inconsequential
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 29-1-2013 12:53 PM |All posts
comel jer...
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 29-1-2013 01:25 PM |All posts
iols perasan dia belakon citer Mayang Mengurai kat tv9...
"Album terbaru Dato' Siti Nurhaliza #FRAGMEN di pasaran mulai 30 Jun 2014"
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-1-2013 01:34 PM |All posts
sakit ke minah ni......bagus la dah baik....
SpIcE uP yOuR lIfE !!!!!!!
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 29-1-2013 01:35 PM |All posts
ketatnya suar nampak ibu jari kaki unta dah
Its you who are asking our money and telling us what and how you want to apply the money y ...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 29-1-2013 01:41 PM |All posts
suka die ni lagi dr kakak dia nlh tuh
Reply

Props Report

Rank: 2

Post on 29-1-2013 01:45 PM |All posts
cantik juga tana ni.. tp syg sakit otak.. huhuhu sib baik dah baik.
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 29-1-2013 02:58 PM |All posts
moga dia semakin sihat....
amy_gee
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 29-1-2013 04:54 PM |All posts
ER .. SEKSI SANGAT KETAT
T.o.M.e.T
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 29-1-2013 04:59 PM |All posts
Lawak gk tiramisu tu, mostly sbb mamat ruffedge tu.. pe nama ntah die
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-1-2013 05:03 PM |All posts
Berlakon sangat kayu kayan...
online lepas balik sekolah...
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 29-1-2013 05:40 PM |All posts
comel sungguh
tp dia ni mesti stok pelakon yg x beberapa nak reti nih
spesis balak kayu-kayan tidak terancam
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 29-1-2013 06:00 PM |All posts
Natasha ada je kt tv al hijrah jd hos Bersama Cikgu Sidek.
Tetamu Tidak Diundang - LISA Ogos '14
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 29-1-2013 06:06 PM |All posts
cantik kakak dari adik...

belt yang dipakai tu kurang sesuai untuk body dia....
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-1-2013 01:46 AM |All posts
kena mandi bunga....
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 30-1-2013 02:00 AM |All posts
wirazam posted on 29-1-2013 01:35 PM
ketatnya suar nampak ibu jari kaki unta dah

Dia ni dah pegi Haji ke.. kakak iols nampak dia.. masa buat haji 2011..satu hotel dgn dia katanye... taktau la kalau pelanduk

Lands~~ Genki!!
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 30-1-2013 08:21 AM |All posts
dah kena operate otak pn still cantik lg...sgt beruntung...
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-1-2013 09:08 AM |All posts
adei..
xyah la blakon..
kang sakit plak
famous and down to earth
         ~~~love~~~
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 30-1-2013 09:38 AM |All posts
gmbr lg....hehehe
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 30-1-2013 09:40 AM |All posts
motep tau pakai suar ketat2 cmtu

baik ikut abil, tayah pakai suar terus
KAU FIKIR KAU SIAPA?!!!!!
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 30-1-2013 10:04 AM From mobile phone |All posts
comel dr kakak die
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-1-2013 10:04 AM |All posts
mmmmmmmm....kayu
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 30-1-2013 10:11 AM |All posts
ok jugak la utk mewarnai dunia hiburan yg sudah sedia meriah itew.. janji comel.. xleh la harapkn tasah ikan bakar, nelopak, ijara esah, inzalna etc ajerrrrr..
Reply

Props Report

12Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 29-11-2014 03:14 PM , Processed in 0.162721 second(s), 41 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top