Chinese
Facebook Login
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Hari Raya
Euro2016
Search
8118
View
9
Reply

PRODUK SUNBLOCK TERBAIK/BAGUS

[Copy link]

Author: metalnivana       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-2-2013 12:50 PM | Show all posts |Read mode
Hai anda semua..jom bincang dan share kan produk Sunblock mana yg bagus dan elok digunakan tanpa kesan sampingan.

So far yg ak dpt detect, produk Banana Boat tu MEMANG TIDAK BAGUS....menggalakkan lagi kulit jadi terbakar..
dan aku pernah try sendiri....SPF110 lg tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 01:46 PM | Show all posts
yeke .. saya pakai mse PLKN, okay je .. x terbakar n x berbelang pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 04:35 PM | Show all posts
bukan Banana Boat tu the best product ke sbb ramai yg kata elok sgt2 & mempunyai spf tertinggi
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 04:37 PM | Show all posts
Heliocare sunblock bagus, recommend by doctor..cubala
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 05:13 PM | Show all posts
kan dah ade benang nih...tak search dulu letteww
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2013 09:16 AM | Show all posts
Hati hati..Banana Boat ni makin wt kulit makin terbakar =(
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:30 AM | Show all posts
metalnivana posted on 8-2-2013 09:16 AM
Hati hati..Banana Boat ni makin wt kulit makin terbakar =(

laa...ye ke??
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:55 PM | Show all posts
Saya pernah pakai sunplay spf 50 yang warna biru.. senang serap dan macam watery sikit.. sekarang pakaii yang spf 130 warna orange.. Senang serap juga dan tak melekit.. so far, ok jer x sunburt..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2013 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Kekadang ada sesetengah kandungan tak sesuai ngan kulit kita jgn salahkan produk 100% ..... Tak pon pernah guna produk pengupasan muka pon faktor muka mudah terbakar walau pakai sunblock 200spf paba+++++++
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2013 11:55 PM | Show all posts
produvt sunblock sunplay spf 130 yg salu org bubuh utk gi pantai semua tu kan..boleh ke tempek kat muka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.066760s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list