CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 6839|Reply: 9

PRODUK SUNBLOCK TERBAIK/BAGUS

[Copy link]
Post time 7-2-2013 12:50 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Hai anda semua..jom bincang dan share kan produk Sunblock mana yg bagus dan elok digunakan tanpa kesan sampingan.

So far yg ak dpt detect, produk Banana Boat tu MEMANG TIDAK BAGUS....menggalakkan lagi kulit jadi terbakar..
dan aku pernah try sendiri....SPF110 lg tu...
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 01:46 PM | Show all posts | Share
yeke .. saya pakai mse PLKN, okay je .. x terbakar n x berbelang pun
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 04:35 PM | Show all posts | Share
bukan Banana Boat tu the best product ke sbb ramai yg kata elok sgt2 & mempunyai spf tertinggi
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 04:37 PM | Show all posts | Share
Heliocare sunblock bagus, recommend by doctor..cubala
Reply

Use magic Report

Post time 7-2-2013 05:13 PM | Show all posts | Share
kan dah ade benang nih...tak search dulu letteww
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-2-2013 09:16 AM | Show all posts | Share
Hati hati..Banana Boat ni makin wt kulit makin terbakar =(
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:30 AM | Show all posts | Share
metalnivana posted on 8-2-2013 09:16 AM
Hati hati..Banana Boat ni makin wt kulit makin terbakar =(

laa...ye ke??
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:55 PM | Show all posts | Share
Saya pernah pakai sunplay spf 50 yang warna biru.. senang serap dan macam watery sikit.. sekarang pakaii yang spf 130 warna orange.. Senang serap juga dan tak melekit.. so far, ok jer x sunburt..
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2013 03:46 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
Kekadang ada sesetengah kandungan tak sesuai ngan kulit kita jgn salahkan produk 100% ..... Tak pon pernah guna produk pengupasan muka pon faktor muka mudah terbakar walau pakai sunblock 200spf paba+++++++
Reply

Use magic Report

Post time 9-2-2013 11:55 PM | Show all posts | Share
produvt sunblock sunplay spf 130 yg salu org bubuh utk gi pantai semua tu kan..boleh ke tempek kat muka?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

2-9-2015 08:47 PM GMT+8 , Processed in 0.067816 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list