CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 63Next
Return Post new threads
Show: 94102|Reply: 1551

[edisi Banjir Kilat] Izzue islam dah slamat menikah! pg.35

[Copy link]

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 09:31 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Jumaat Februari 8, 2013
Izzue Islam Tepis Dakwaan Bakal Kahwin Tahun Ini

Oleh WAHIDUZZAMAN (wahi@thestar.com.my)


Izzue bersedia untuk bergelar suami tetapi bukan dalam masa terdekat. - Foto oleh RAJA FAISAL HISHAN

PETALING JAYA: Pelakon dan penyanyi Izzue Islam menepis desas-desus yang mendakwa dia bakal mendirikan rumah tangga pada tahun ini.

Pemilik nama penuh Muhammad Izzul Islam Mazlan, 23, berkata, dakwaan itu adalah tidak berasas kerana dia tidak pernah berbincang atau menetapkan tarikh tertentu untuk berkahwin dalam masa terdekat.

Bukan merancang tetapi saya sudah bersedia untuk berkahwin jika jodoh sudah sampai.

Buat masa ini tiada perancangan seperti yang didakwa. Kalau ada tentu saya beritahu, katanya ketika ditemui mStar Online.

Izzue ditemui pada majlis ramah mesra para pelakon empat slot drama TV9 iaitu Skrin Di 9, Aurora, Ratu dan Mutiara Hati yang berlangsung di The Curve di sini, pada Khamis.

Izzue yang juga anggota kumpulan Forteen berkata, dia berasa kurang selesa untuk berkongsi kisah peribadi dengan khalayak kerana menganggap ia adalah hak privasinya.

Kalau boleh saya kurang selesa hendak bercerita mengenai hal peribadi kepada khalayak.

Bukan apa, saya bimbang kalau sibuk bercerita mengenai cinta, hubungan atau kahwin tetapi sudahnya tidak jadi, luahnya yang mengakui sedang menjalin hubungan dengan seseorang.

Anak jati Kelantan ini juga mengakui dia tidak keberatan untuk bernikah pada usia muda walaupun sedar nama dan kerjayanya sedang meningkat naik.

Saya tidak perlu risau kalau jodoh sudah sampai untuk berkahwin muda, saya terima sahaja.

Saya tidak fikir status perkahwinan akan mengganggu perjalanan kerjaya kerana semua orang ada hak untuk berkahwin.

Rezeki sama ada saya akan terus diterima atau kurang digemari kalau berkahwin awal ditentukan Tuhan, jadi saya percaya pada rezeki, kongsinya.

Terbaharu, Izzue terlibat dalam penggambaran drama 13 episod berjudul Bunga Merah Punya yang bakal disiarkan bermula 21 Februari ini pada setiap Khamis, pukul 8.30 malam.

Dua filem lakonannya iaitu Sunti dan Hantu Toq Mudim dijangka ditayangkan pada tahun ini.


kredit to mstaronline


*gossipnye adalah harap rupe yg tasty je dik...pastu nyanyi kerut dahi, enjut2 dan miming jah...katenye johny depp malaysia...



Last edited by skymania on 2-6-2013 05:51 PM

BRAD PITT VERSI VIETNAM SENYUM KAT IOLSS..NAK TRY IOLSS LAH TU !!!!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 09:36 AM |All posts
Bukan saheizy sam ke yg bergelar johnny depp asia?

Tapi dia ni memang cute pun....sesuai jd anak ikan iols.....opppppd
  
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 8-2-2013 09:57 AM |All posts
PARAS MACAM JOHNY DEP .. TAPI BAKAT XTAU LA KAN ..
T.o.M.e.T
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 09:57 AM |All posts
AnakJantan1987 posted on 8-2-2013 09:36 AM
Bukan saheizy sam ke yg bergelar johnny depp asia?

Tapi dia ni memang cute pun....sesuai jd anak  ...

hepp heppp...
BRAD PITT VERSI VIETNAM SENYUM KAT IOLSS..NAK TRY IOLSS LAH TU !!!!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 09:58 AM |All posts
tomet05 posted on 8-2-2013 09:57 AM
PARAS MACAM JOHNY DEP .. TAPI BAKAT XTAU LA KAN ..

bakat belakon je lah...nyanyi harapkan org lain tolong cover
BRAD PITT VERSI VIETNAM SENYUM KAT IOLSS..NAK TRY IOLSS LAH TU !!!!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-2-2013 09:58 AM |All posts
dia ni muka memang sweet.. pastu rajin layan peminat.. follow twitter die.. habis semua dia RT. .
Dia dapat masuk Top 5 ABPBH kan..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 09:59 AM |All posts
ienna2403 posted on 8-2-2013 09:58 AM
dia ni muka memang sweet.. pastu rajin layan peminat.. follow twitter die.. habis semua dia RT. .
D ...

haah top 5...tu sebelum menang...dah menang tak tahulah kann
BRAD PITT VERSI VIETNAM SENYUM KAT IOLSS..NAK TRY IOLSS LAH TU !!!!
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 8-2-2013 10:01 AM |All posts
iols speku dia fonen
"Album terbaru Dato' Siti Nurhaliza #FRAGMEN di pasaran mulai 30 Jun 2014"
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 10:06 AM |All posts
hyie posted on 8-2-2013 10:01 AM
iols speku dia fonen

die bukan fonen uolss...tapi str8 yg can do...tp nyah2 mebi boleh try kot
BRAD PITT VERSI VIETNAM SENYUM KAT IOLSS..NAK TRY IOLSS LAH TU !!!!
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 8-2-2013 10:13 AM |All posts
kueh_kueh posted on 8-2-2013 09:59 AM
haah top 5...tu sebelum menang...dah menang tak tahulah kann

wallahualam.. tapi memang salute ngan artis yang duk RT peminat die mention.. macam tak de keje lain plak..
Tapi berbaloi la bila part ABPBH.. Ramai yang vote.. hehe
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 8-2-2013 10:20 AM |All posts
hensem n blakon pun best.. cuma nyanyi tu x tau lah
Jujurlah sayang aku tak mengapa...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 8-2-2013 10:21 AM |All posts
die nie hensemmm.. tp syg pendek cikit..
~ di wajahmu kulihat bulan ~
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 8-2-2013 10:22 AM |All posts
katik jeh... jumpe die n awek rambut karat sama katik ngan die kat paradigm mall...




Your negative attitude is proof that you are not happy unless everyone around you knows how incredibly miserable and pathetic you are.
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 10:23 AM |All posts
johnny deep malaysia? puhleaseeeee la..
I don't fight over bullshit things. Selebriti contohnya. Heh!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 10:25 AM |All posts
teky posted on 8-2-2013 10:22 AM
katik jeh... jumpe die n awek rambut karat sama katik ngan die kat paradigm mall...

katik tinggi dalam berape uolss? iols nk tgk matching tak dgn iols
BRAD PITT VERSI VIETNAM SENYUM KAT IOLSS..NAK TRY IOLSS LAH TU !!!!
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 8-2-2013 10:34 AM |All posts
KarinaKapur posted on 8-2-2013 10:30 AM
johny depp malaysia sebab paras nak sama skit..iols ni peminat tegar johnny depp terpaksa akur.. kal ...

johny depp ke? geli je..haha eh ameerais best gak sore, masa dia nyanyi lagu Creep tu jadik a, maybe sore dia ptt lagu rock, sekali KRU dok bg lagu jiwang leleh mmg tak ngam a..tak kena ngan jiwa dia kot..hihi
don't live in denial~
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 8-2-2013 10:48 AM |All posts
encemnyer izzue islam iolsss

give me the answer  
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 11:09 AM |All posts
niniewawaa posted on 8-2-2013 10:48 AM
encemnyer izzue islam iolsss

kannnn...iolss bukan uolss kannnn
BRAD PITT VERSI VIETNAM SENYUM KAT IOLSS..NAK TRY IOLSS LAH TU !!!!
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 8-2-2013 11:11 AM |All posts
kueh_kueh posted on 8-2-2013 11:09 AM
kannnn...iolss bukan uolss kannnn

kan....opkosss

kutukler sebakul...iols tetap sokong heolssss




give me the answer  
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 8-2-2013 11:12 AM |All posts
kelatan kan...
positif betul!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 8-2-2013 11:17 AM |All posts
ss82 posted on 8-2-2013 11:12 AM
kelatan kan...

haah kelate...ameerais pon kelate uolss...
BRAD PITT VERSI VIETNAM SENYUM KAT IOLSS..NAK TRY IOLSS LAH TU !!!!
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-2-2013 11:25 AM |All posts
calling for @shiraloveyou
Rindu Mak. Al Fatihah untuk mak. Mak pergi tinggalkan kami pada 5 Ramadhan, 3 July 2014.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-2-2013 11:26 AM |All posts
dalam forteen tu suara izzue cam xmenonjol..
ke kaka xpasan sora dia?
Rindu Mak. Al Fatihah untuk mak. Mak pergi tinggalkan kami pada 5 Ramadhan, 3 July 2014.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-2-2013 11:26 AM |All posts
dia ensem jah...
Rindu Mak. Al Fatihah untuk mak. Mak pergi tinggalkan kami pada 5 Ramadhan, 3 July 2014.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 8-2-2013 11:27 AM |All posts
kueh_kueh posted on 8-2-2013 10:25 AM
katik tinggi dalam berape uolss? iols nk tgk matching tak dgn iols

adik kueh, kalo uols lg tggi pong xpe..
murah rzki kata org
Rindu Mak. Al Fatihah untuk mak. Mak pergi tinggalkan kami pada 5 Ramadhan, 3 July 2014.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 21-10-2014 01:21 PM , Processed in 0.219935 second(s), 30 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top