Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
113678
View
1543
Reply

[edisi Banjir Kilat] Izzue islam dah slamat menikah! pg.35

[Copy link]

Author: kueh_kueh       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-2-2013 09:31 AM | Show all posts |Read mode
Jumaat Februari 8, 2013
Izzue Islam Tepis Dakwaan Bakal Kahwin Tahun Ini

Oleh WAHIDUZZAMAN (wahi@thestar.com.my)


Izzue bersedia untuk bergelar suami tetapi bukan dalam masa terdekat. - Foto oleh RAJA FAISAL HISHAN

PETALING JAYA: Pelakon dan penyanyi Izzue Islam menepis desas-desus yang mendakwa dia bakal mendirikan rumah tangga pada tahun ini.

Pemilik nama penuh Muhammad Izzul Islam Mazlan, 23, berkata, dakwaan itu adalah tidak berasas kerana dia tidak pernah berbincang atau menetapkan tarikh tertentu untuk berkahwin dalam masa terdekat.

Bukan merancang tetapi saya sudah bersedia untuk berkahwin jika jodoh sudah sampai.

Buat masa ini tiada perancangan seperti yang didakwa. Kalau ada tentu saya beritahu, katanya ketika ditemui mStar Online.

Izzue ditemui pada majlis ramah mesra para pelakon empat slot drama TV9 iaitu Skrin Di 9, Aurora, Ratu dan Mutiara Hati yang berlangsung di The Curve di sini, pada Khamis.

Izzue yang juga anggota kumpulan Forteen berkata, dia berasa kurang selesa untuk berkongsi kisah peribadi dengan khalayak kerana menganggap ia adalah hak privasinya.

Kalau boleh saya kurang selesa hendak bercerita mengenai hal peribadi kepada khalayak.

Bukan apa, saya bimbang kalau sibuk bercerita mengenai cinta, hubungan atau kahwin tetapi sudahnya tidak jadi, luahnya yang mengakui sedang menjalin hubungan dengan seseorang.

Anak jati Kelantan ini juga mengakui dia tidak keberatan untuk bernikah pada usia muda walaupun sedar nama dan kerjayanya sedang meningkat naik.

Saya tidak perlu risau kalau jodoh sudah sampai untuk berkahwin muda, saya terima sahaja.

Saya tidak fikir status perkahwinan akan mengganggu perjalanan kerjaya kerana semua orang ada hak untuk berkahwin.

Rezeki sama ada saya akan terus diterima atau kurang digemari kalau berkahwin awal ditentukan Tuhan, jadi saya percaya pada rezeki, kongsinya.

Terbaharu, Izzue terlibat dalam penggambaran drama 13 episod berjudul Bunga Merah Punya yang bakal disiarkan bermula 21 Februari ini pada setiap Khamis, pukul 8.30 malam.

Dua filem lakonannya iaitu Sunti dan Hantu Toq Mudim dijangka ditayangkan pada tahun ini.


kredit to mstaronline


*gossipnye adalah harap rupe yg tasty je dik...pastu nyanyi kerut dahi, enjut2 dan miming jah...katenye johny depp malaysia...



Last edited by skymania on 2-6-2013 05:51 PM

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:36 AM | Show all posts
Bukan saheizy sam ke yg bergelar johnny depp asia?

Tapi dia ni memang cute pun....sesuai jd anak ikan iols.....opppppd
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:57 AM | Show all posts
PARAS MACAM JOHNY DEP .. TAPI BAKAT XTAU LA KAN ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2013 09:57 AM | Show all posts
AnakJantan1987 posted on 8-2-2013 09:36 AM
Bukan saheizy sam ke yg bergelar johnny depp asia?

Tapi dia ni memang cute pun....sesuai jd anak  ...

hepp heppp...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2013 09:58 AM | Show all posts
tomet05 posted on 8-2-2013 09:57 AM
PARAS MACAM JOHNY DEP .. TAPI BAKAT XTAU LA KAN ..

bakat belakon je lah...nyanyi harapkan org lain tolong cover
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 09:58 AM | Show all posts
dia ni muka memang sweet.. pastu rajin layan peminat.. follow twitter die.. habis semua dia RT. .
Dia dapat masuk Top 5 ABPBH kan..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2013 09:59 AM | Show all posts
ienna2403 posted on 8-2-2013 09:58 AM
dia ni muka memang sweet.. pastu rajin layan peminat.. follow twitter die.. habis semua dia RT. .
D ...

haah top 5...tu sebelum menang...dah menang tak tahulah kann
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 10:01 AM | Show all posts
iols speku dia fonen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2013 10:06 AM | Show all posts
hyie posted on 8-2-2013 10:01 AM
iols speku dia fonen

die bukan fonen uolss...tapi str8 yg can do...tp nyah2 mebi boleh try kot
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 10:13 AM | Show all posts
kueh_kueh posted on 8-2-2013 09:59 AM
haah top 5...tu sebelum menang...dah menang tak tahulah kann

wallahualam.. tapi memang salute ngan artis yang duk RT peminat die mention.. macam tak de keje lain plak..
Tapi berbaloi la bila part ABPBH.. Ramai yang vote.. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 10:20 AM | Show all posts
hensem n blakon pun best.. cuma nyanyi tu x tau lah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 10:21 AM | Show all posts
die nie hensemmm.. tp syg pendek cikit..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 10:22 AM | Show all posts
katik jeh... jumpe die n awek rambut karat sama katik ngan die kat paradigm mall...




Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 10:23 AM | Show all posts
johnny deep malaysia? puhleaseeeee la..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2013 10:25 AM | Show all posts
teky posted on 8-2-2013 10:22 AM
katik jeh... jumpe die n awek rambut karat sama katik ngan die kat paradigm mall...

katik tinggi dalam berape uolss? iols nk tgk matching tak dgn iols
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 10:34 AM | Show all posts
KarinaKapur posted on 8-2-2013 10:30 AM
johny depp malaysia sebab paras nak sama skit..iols ni peminat tegar johnny depp terpaksa akur.. kal ...

johny depp ke? geli je..haha eh ameerais best gak sore, masa dia nyanyi lagu Creep tu jadik a, maybe sore dia ptt lagu rock, sekali KRU dok bg lagu jiwang leleh mmg tak ngam a..tak kena ngan jiwa dia kot..hihi
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 10:48 AM | Show all posts
encemnyer izzue islam iolsss

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2013 11:09 AM | Show all posts
niniewawaa posted on 8-2-2013 10:48 AM
encemnyer izzue islam iolsss

kannnn...iolss bukan uolss kannnn
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:11 AM | Show all posts
kueh_kueh posted on 8-2-2013 11:09 AM
kannnn...iolss bukan uolss kannnn

kan....opkosss

kutukler sebakul...iols tetap sokong heolssss




Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:12 AM | Show all posts
kelatan kan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2013 11:17 AM | Show all posts
ss82 posted on 8-2-2013 11:12 AM
kelatan kan...

haah kelate...ameerais pon kelate uolss...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:25 AM | Show all posts
calling for @shiraloveyou
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:26 AM | Show all posts
dalam forteen tu suara izzue cam xmenonjol..
ke kaka xpasan sora dia?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:26 AM | Show all posts
dia ensem jah...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2013 11:27 AM | Show all posts
kueh_kueh posted on 8-2-2013 10:25 AM
katik tinggi dalam berape uolss? iols nk tgk matching tak dgn iols

adik kueh, kalo uols lg tggi pong xpe..
murah rzki kata org
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067693s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list