CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 27518|Reply: 230

[TV3] [AKASIA] SEDETIK CINTA - AWAL ASHAARI & HANEZ SURAYA

[Copy link]
Post time 13-2-2013 06:16 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Hai, ini ada drama terbaharu yang menanti giliran untuk ditayangkan pada tahun ini dalam Slot Akasia TV3. Tajuknya Sedetik Cinta lakonan Awal Ashaari dan Hanez Suraya. Drama ini baharu sahaja memulakan penggambarannya.



Kombinasi lakonan Awal dan Hanez Suraya. Macam menarik je..

Antara pelakon lain yang akan membintangi drama ini ialah Khaty Azean, Rosnah Johari, Redzwan Hashim dan Zulkifli Ismail. Nantikan drama terbitan Enuja Productions ini di TV3. Udada Ubabye!!

Last edited by eddlisa_uyuk on 3-4-2013 11:36 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 07:47 PM | Show all posts | Share
makin byk lak si awal nih lakon lately nih nyerr
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 07:57 PM | Show all posts | Share
errrrr........ mcm susah nk terima lakonan awal
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 11:28 PM | Show all posts | Share
jingga007 posted on 13-2-2013 07:57 PM
errrrr........ mcm susah nk terima lakonan awal

betull... tak masuk dijiwa
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 11:32 PM | Show all posts | Share
qis13 posted on 13-2-2013 11:28 PM
betull... tak masuk dijiwa

bertabahlah menonton nnt... klu menonton la
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 11:42 PM | Show all posts | Share
takde hero lain ke?
Reply

Use magic Report

Post time 13-2-2013 11:47 PM | Show all posts | Share
Ok pe Awal
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-2-2013 03:19 AM | Show all posts | Share
Awal tak pandai menjiwai watak... bini dia pon.. both are popular but their acting so-so...
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2013 09:26 AM | Show all posts | Share
aku nampak diorang shooting petang2 nk maghrib kat tasik titiwangsa weekend lps..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:28 PM | Show all posts | Share
tengku hanis pon ade...
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:40 PM | Show all posts | Share
Iswara posted on 13-2-2013 11:47 PM
Ok pe Awal

ape yg ok nye? die ni elok jadik pengacara je..tlg la lupakan dunia lakonan.
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:52 PM | Show all posts | Share
memandang kn tgh rajin xde keje ni...
nah...





Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:54 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:55 PM | Show all posts | Share







cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:56 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:58 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:59 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 08:59 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:00 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:02 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:03 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:04 PM | Show all posts | Share






cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:04 PM | Show all posts | Share


cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2013 09:05 PM | Show all posts | Share
hamik!!!...
hahahaha sorry la banjirkn ngan gamba2..
tgh xde kerje n terlebih2 rajin =p
Reply

Use magic Report

Post time 17-2-2013 07:48 AM | Show all posts | Share
anash posted on 16-2-2013 09:04 PM
cr: ig hanezsuraya,tunkuhanis,awalashaari

chantik hanez suraya neh sebenarnyer... tp die slalu bwak watak jahat..so trus tak chantik gituh..

ari tuh die blakon gler..cerekarama.. kusut masai..comot.. takde mekap sngt.. lawa sngt di mata aku..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-8-2015 10:37 PM GMT+8 , Processed in 0.067683 second(s), 12 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list