CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: sayawifenikmie

[PENJAGAAN] K-COLLY SWEET 17 - AURA WHITE - MAIXARA - RADIGLOW - D'HERBS @ LIDBEAUTYMALL..

[Copy link]
Post time 24-2-2013 10:25 PM | Show all posts | Share
nak pm jugakkkk~!!!

ini sume salah @wookiehoney ..hahaha..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2013 11:28 PM | Show all posts | Share
C1k_J4h posted on 24-2-2013 10:25 PM
nak pm jugakkkk~!!!

ini sume salah @wookiehoney ..hahaha..


jomm .........

♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!So JOIN US "



Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 11:32 PM | Show all posts | Share
Collagen, vit. C, stem cell dah sedia maklum functionya....tapi acid hyaluronic?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2013 11:42 PM | Show all posts | Share
awinpj posted on 24-2-2013 11:32 PM
Collagen, vit. C, stem cell dah sedia maklum functionya....tapi acid hyaluronic?

antaranya ..............

People take hyaluronic acid for various joint disorders, including osteoarthritis. It can be taken by mouth or injected into the affected joint by a healthcare professional.

The FDA has approved the use of hyaluronic acid during certain eye surgeries including cataract removal, corneal transplantation, and repair of a detached retina and other eye injuries. It is injected into the eye during the procedure to help replace natural fluids.

Hyaluronic acid is also used as a lip filler in plastic surgery.

Some people apply hyaluronic acid to the skin for healing wounds, burns, skin ulcers, and as a moisturizer.

There is also a lot of interest in using hyaluronic acid to prevent the effects of aging. In fact, hyaluronic acid has been promoted as a "fountain of youth." However, there is no evidence to support the claim that taking it by mouth or applying it to the skin can prevent changes associated with aging.

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2013 11:42 PM | Show all posts | Share
♥ ♥ Haa Uolls Nak Tau Rahsia CANTIK HANEZ SURAYA yang sekarang Tercalon TOP 5 Artis Baru Wanita ANUGERAH BINTANG POPULAR Sheolls memang CUN & GEBU SANGAT even Tanpa Makeup cos Hanez salah seorang pengguna AURAWHITE tau !!So JOIN US "



Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:09 AM | Show all posts | Share
kak Lid, boleh tak PM brapa harga? dan juga brapa harga utk spree.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:12 AM | Show all posts | Share
C1k_J4h posted on 24-2-2013 10:25 PM
nak pm jugakkkk~!!!

ini sume salah @wookiehoney ..hahaha..

ko dah putih cerah ape nak lagi?

wakakaka

tapi kak lid suh aku abeskan supplement dlu.baru try.ngeee
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:54 AM | Show all posts | Share
sayawifenikmie posted on 24-2-2013 11:42 PM
antaranya ..............

People take hyaluronic acid for various joint disorders, including ost ...

Owhh tq kak lid. Bagus gak asid ni ya...act as moisturizer, bule heal scar gak. Ingat kan tadi acid ni cam bleaching kulit kasik putih..minat coz dia Ada stem cell.....tp tang collagen tu takut.....takut gatal. Teruja plak nak try coz tgk ingredient dia. Kak lid Ada jual sample pack x? Kalo Ada bule tlg pm x.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:57 AM | Show all posts | Share
TT... mintak tolong pm harga.. hopefully dapat best price... heee
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 01:12 AM | Show all posts | Share
sayawifenikmie posted on 22-2-2013 04:49 PM
Dengan Formulasi Lebih Hebat ....
Aura White Produk Anti Penuaan dan Pencerahan Berinovatif

seleberiti tu tercantik kat dunia nih ke......

bukankah nabi muhammad amat cantik sekali ...apakah makanan sunnah nabi........

murah je......malah dapat pahala..oiiiii

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 01:19 AM | Show all posts | Share
cantiknya muka retis tu terpancar-pancar sinar nur diwajahnya
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 01:45 AM | Show all posts | Share
pm saya harga kak...thank you.
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:45 PM | Show all posts | Share
macam nak mencoba
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 12:46 PM | Show all posts | Share
400K MG .. Confirm seller n produk owner x study dlu bila nak jual
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2013 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
cinderella posted on 25-2-2013 12:46 PM
400K MG .. Confirm seller n produk owner x study dlu bila nak jual

Kenapa you cakap mcm tu?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2013 12:55 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
canna posted on 25-2-2013 01:45 AM
pm saya harga kak...thank you.

Beresss .... Misti cuba sis.... Testi sangat menskjubkan ...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2013 01:08 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
mat_jenin posted on 25-2-2013 01:19 AM
cantiknya muka retis tu terpancar-pancar sinar nur diwajahnya

Dah retissss la pulakkkkann ... Mistilah glowing mowing bak bulan purnama......
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2013 01:10 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
cinderella posted on 25-2-2013 12:46 PM
400K MG .. Confirm seller n produk owner x study dlu bila nak jual

400,000mg =400g / jar .... You have any problem with that? Go study basic math dulu n come bavk here...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 01:10 PM | Show all posts | Share
pm me oso kak...hrp2 dpt best price...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 01:20 PM | Show all posts | Share
sayawifenikmie posted on 25-2-2013 01:10 PM
400,000mg =400g / jar .... You have any problem with that? Go study basic math dulu n come bavk he ...

susah kalau dah jadi hamba duit ni...semua produk nak jual, lepas tu citer pasal basic math pulak ..
cik kak .. pi gugel brp byk je pun badan manusia ni leh consume vitc ke .. kolagen ke ..
agak2 KKM nak ke luluskan klu produk tu lebih dari had yang dibenarkan ?
conpirm zero knowledge cik kak ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 01:52 PM | Show all posts | Share
bru je order produk nie... myb sok atau luse smpi..

x saba nk try... nnt pape sy share k...
Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 02:09 PM | Show all posts | Share
sayawifenikmie posted on 25-2-2013 01:08 PM
Dah retissss la pulakkkkann ... Mistilah glowing mowing bak bulan purnama......

..cahaya nur keimanan  tu sama ke dengan apa yg ko maksudkan...elllooo setahu aku wajah nabi bak bulan purnama...tu yg penting nur  .......ni kalau muka cun glowing tapi kalau tak ada nur..tengok pun menyampah wat apa.....

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 02:15 PM | Show all posts | Share
sayawifenikmie posted on 25-2-2013 01:10 PM
400,000mg =400g / jar .... You have any problem with that? Go study basic math dulu n come bavk he ...

ambooiiii sini menjawab...soalan aku tak terjawab ye hang.....ni aku bagi soalan ugama je...senang je.....apa beza nur dengan muka glowing..yg mana dipandang oleh tuhan...dan nak dapatkan wajah yg bernur tu...tu perluke makan benda alah ni...ni cakap dalam konteks agama

ko sebagai org islam mana yg diutamakan makanan sunnah nabi ke benda alah ni

ha jawab..jawab.......
mana satu ko nak ikut retis ke nabi...

ni paling basic......cer jawab

Reply

Use magic Report

Post time 25-2-2013 02:18 PM | Show all posts | Share
ikut kata sorang doktor kat mana aku baca....buag karen je makan kollagen....lepas makan jadi kollagen ke atau dihuraikan jadi apa??? boleh ke badan kita menyerap kollagen sebenarnya???????cer fikir sat...aku ada baca menyatakan kollagen tak leh diserap oleh badan...dan ada sorang ahli porum kerja doktor yg rajin bagi penerangan pun setahu aku berpendapat demikian....kalau aku rajin aku cari post sheols okkkk....

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-2-2013 03:06 PM | Show all posts | Share
cinderella posted on 25-2-2013 01:20 PM
susah kalau dah jadi hamba duit ni...semua produk nak jual, lepas tu citer pasal basic math pulak  ...



... apa yang banyaknya .... 400,000mg = 400g tu per jar .. kalau ko nak telan 1mg pu go aheadlah ... ko cedoklah sikit barang sehujung sudu .....

kalau ko malas berusaha .. jnagan kata orang yangb erusaha itu hamba duit ... Period.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-9-2015 03:10 AM GMT+8 , Processed in 0.066182 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list