CARI Malay Forums

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 27867|Reply: 153

suami artis popular bertatu...

[Copy link]
Post time 24-2-2013 08:49 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

da try usha2 kt cni rasenye lom ade yg bukak thread psl suami seorg artis popular mencacah tatu di tangannya..letak name anak kt tgn katenye..sumber dr pancaindera, mingguan msia..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2013 08:52 PM | Show all posts | Share
Teman speku somi nadiya nissa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 08:52 PM | Show all posts | Share
sape somi artis tu TT..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-2-2013 08:56 PM | Show all posts | Share
X dikabo kan wartawan.. Tp artis yg dah lame berlakon tp bru skg fofular, i rse cm nadiya nissa jer..kan die popular sbb adam hawa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:05 PM | Show all posts | Share
Clues pleez...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:10 PM | Show all posts | Share
teka2 ni yg best nie..coz kalu salah teka..akan timbul fitnah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:13 PM | Show all posts | Share
anilzasor3323 posted on 24-2-2013 08:52 PM
Teman speku somi nadiya nissa..



tak nampak lak tatoonya
mungkin celah ketiak

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:18 PM | Show all posts | Share
kalau x betul menimbulkan fitnah ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:28 PM | Show all posts | Share
dh gile tahap iseng ke?dok cacah tatu bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:34 PM | Show all posts | Share
cer tepek full artikel!

anyway sape ada gambor laki Nadiya Nisaa? iols x pernah tengok. org kata laki sheols hensem..

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:40 PM | Show all posts | Share
Suchi posted on 24-2-2013 09:16 PM
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu

Komen innocent ko buat aku tergelak lah dek non....orang nak mencacah tattoo bukan kira muka hensem atau tidak....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:43 PM | Show all posts | Share
clue tak berapa nak jelas
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:46 PM | Show all posts | Share
sape tuh la beliau ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:51 PM | Show all posts | Share
Kebabomb posted on 24-2-2013 09:40 PM
Komen innocent ko buat aku tergelak lah dek non....orang nak mencacah tattoo bukan kira muka hense ...

haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar jail leh la caya ada tatu nmpak cam melayu desa je..kalau ummah urban belagak kokesen boleh gak caya ade tatu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:55 PM | Show all posts | Share
Suchi posted on 24-2-2013 09:51 PM
haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar ja ...

hahaha comel sungguh penaakulan ini
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:04 PM | Show all posts | Share
Suchi posted on 24-2-2013 09:51 PM
haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar ja ...

Jangan terpedaya dengan Nur segala tu dek non...zaman sekarang kalau setan menghasut, lebai alim songkok 24jam pun boleh melayang....Inikan pulak orang yang hanya kita nampak Nur di wajahnya..komen aku ni bukan mengiakan si lelaki yang di tuduh yeah...sekadar komen am....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:08 PM | Show all posts | Share
kalo husband nya bukan Islam, lantak pi sama dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:18 PM | Show all posts | Share
tak percayalah ! hubby nadiya tu kan hensem gilerr.. tak mungkin lah beliau ada tatu..

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:20 PM | Show all posts | Share
Ce tepek skit artikel....
Barulah senang nk speku....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:22 PM | Show all posts | Share
Suchi posted on 24-2-2013 09:16 PM
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu

komen uols ni berjaya buat iols tergelak kecil di saat sakit2 kepala begini
tq
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:35 PM | Show all posts | Share
sape nisa..?? adekah minah yang belakon best jadi budak terencat ngan kerbau dalam cite  cun..? cer tepek pice nisa ngan habi die..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:41 PM | Show all posts | Share
Tulah..mcm x caya jer somi sheols bertatoo...x sangka stok urban gak eh laki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:57 PM | Show all posts | Share
mojako posted on 24-2-2013 10:35 PM
sape nisa..?? adekah minah yang belakon best jadi budak terencat ngan kerbau dalam cite  cun..? cer  ...

dia sesuai berlakon jadi terencat, adam dan hawa sampai sekarang satu episod pun i tak tengok sbb pelakonnya.  jangan marah ye fans dia, i rasa orang lain ramai lebih baik utk cerita yang baik, rasanya ramai jugak yang sependapat dengan i
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 11:08 PM | Show all posts | Share
Kasik tepek artikel..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

27-1-2015 06:29 AM GMT+8 , Processed in 0.126735 second(s), 16 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list