Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
32816
View
153
Reply

suami artis popular bertatu...

[Copy link]

Author: anilzasor3323       Show all posts   Read mode

Author
Post time 24-2-2013 08:49 PM | Show all posts |Read mode
da try usha2 kt cni rasenye lom ade yg bukak thread psl suami seorg artis popular mencacah tatu di tangannya..letak name anak kt tgn katenye..sumber dr pancaindera, mingguan msia..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2013 08:52 PM | Show all posts
Teman speku somi nadiya nissa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 08:52 PM | Show all posts
sape somi artis tu TT..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-2-2013 08:56 PM | Show all posts
X dikabo kan wartawan.. Tp artis yg dah lame berlakon tp bru skg fofular, i rse cm nadiya nissa jer..kan die popular sbb adam hawa..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:05 PM | Show all posts
Clues pleez...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:10 PM | Show all posts
teka2 ni yg best nie..coz kalu salah teka..akan timbul fitnah..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:13 PM | Show all posts
anilzasor3323 posted on 24-2-2013 08:52 PM
Teman speku somi nadiya nissa..



tak nampak lak tatoonya
mungkin celah ketiak

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:16 PM From the mobile phone | Show all posts
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:18 PM | Show all posts
kalau x betul menimbulkan fitnah ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:28 PM | Show all posts
dh gile tahap iseng ke?dok cacah tatu bagai...
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:34 PM | Show all posts
cer tepek full artikel!

anyway sape ada gambor laki Nadiya Nisaa? iols x pernah tengok. org kata laki sheols hensem..

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:40 PM | Show all posts
Suchi posted on 24-2-2013 09:16 PM
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu

Komen innocent ko buat aku tergelak lah dek non....orang nak mencacah tattoo bukan kira muka hensem atau tidak....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:43 PM | Show all posts
clue tak berapa nak jelas
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:46 PM | Show all posts
sape tuh la beliau ni?
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:51 PM | Show all posts
Kebabomb posted on 24-2-2013 09:40 PM
Komen innocent ko buat aku tergelak lah dek non....orang nak mencacah tattoo bukan kira muka hense ...

haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar jail leh la caya ada tatu nmpak cam melayu desa je..kalau ummah urban belagak kokesen boleh gak caya ade tatu
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 09:55 PM | Show all posts
Suchi posted on 24-2-2013 09:51 PM
haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar ja ...

hahaha comel sungguh penaakulan ini
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:04 PM | Show all posts
Suchi posted on 24-2-2013 09:51 PM
haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar ja ...

Jangan terpedaya dengan Nur segala tu dek non...zaman sekarang kalau setan menghasut, lebai alim songkok 24jam pun boleh melayang....Inikan pulak orang yang hanya kita nampak Nur di wajahnya..komen aku ni bukan mengiakan si lelaki yang di tuduh yeah...sekadar komen am....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:08 PM | Show all posts
kalo husband nya bukan Islam, lantak pi sama dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:18 PM | Show all posts
tak percayalah ! hubby nadiya tu kan hensem gilerr.. tak mungkin lah beliau ada tatu..

Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:20 PM | Show all posts
Ce tepek skit artikel....
Barulah senang nk speku....
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:22 PM | Show all posts
Suchi posted on 24-2-2013 09:16 PM
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu

komen uols ni berjaya buat iols tergelak kecil di saat sakit2 kepala begini
tq
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:35 PM | Show all posts
sape nisa..?? adekah minah yang belakon best jadi budak terencat ngan kerbau dalam cite  cun..? cer tepek pice nisa ngan habi die..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:41 PM | Show all posts
Tulah..mcm x caya jer somi sheols bertatoo...x sangka stok urban gak eh laki dia..
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 10:57 PM | Show all posts
mojako posted on 24-2-2013 10:35 PM
sape nisa..?? adekah minah yang belakon best jadi budak terencat ngan kerbau dalam cite  cun..? cer  ...

dia sesuai berlakon jadi terencat, adam dan hawa sampai sekarang satu episod pun i tak tengok sbb pelakonnya.  jangan marah ye fans dia, i rasa orang lain ramai lebih baik utk cerita yang baik, rasanya ramai jugak yang sependapat dengan i
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2013 11:08 PM | Show all posts
Kasik tepek artikel..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.070648s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list