CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
1234567Next
Return Post new threads
Show: 24271|Reply: 153

suami artis popular bertatu...

[Copy link]

Rank: 1

Post on 24-2-2013 08:49 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

da try usha2 kt cni rasenye lom ade yg bukak thread psl suami seorg artis popular mencacah tatu di tangannya..letak name anak kt tgn katenye..sumber dr pancaindera, mingguan msia..
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 24-2-2013 08:52 PM |All posts
Teman speku somi nadiya nissa..
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 24-2-2013 08:52 PM |All posts
sape somi artis tu TT..
-semi ostad uols-
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 24-2-2013 08:56 PM |All posts
X dikabo kan wartawan.. Tp artis yg dah lame berlakon tp bru skg fofular, i rse cm nadiya nissa jer..kan die popular sbb adam hawa..
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 24-2-2013 09:05 PM |All posts
Clues pleez...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-2-2013 09:10 PM |All posts
teka2 ni yg best nie..coz kalu salah teka..akan timbul fitnah..
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 24-2-2013 09:13 PM |All posts
anilzasor3323 posted on 24-2-2013 08:52 PM
Teman speku somi nadiya nissa..



tak nampak lak tatoonya
mungkin celah ketiak

Malaysia negara selamat ...katanyaaaaaaaa
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 24-2-2013 09:16 PM From mobile phone |All posts
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 24-2-2013 09:18 PM |All posts
kalau x betul menimbulkan fitnah ni
PwettyCloset
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-2-2013 09:28 PM |All posts
dh gile tahap iseng ke?dok cacah tatu bagai...
Dunia Baru, Semangat tentu laa baru!!!
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 24-2-2013 09:34 PM |All posts
cer tepek full artikel!

anyway sape ada gambor laki Nadiya Nisaa? iols x pernah tengok. org kata laki sheols hensem..

"You don't have to be PHENOMENAL to do PHENOMENAL things"...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-2-2013 09:40 PM |All posts
Suchi posted on 24-2-2013 09:16 PM
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu

Komen innocent ko buat aku tergelak lah dek non....orang nak mencacah tattoo bukan kira muka hensem atau tidak....
Mind your own business...boleh?
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 24-2-2013 09:43 PM |All posts
clue tak berapa nak jelas
sila baca sampai habis sebelum gatal tangan nak reply....
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 24-2-2013 09:46 PM |All posts
sape tuh la beliau ni?
2 Mak 2 ayah 3 adik 1 cinta  
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 24-2-2013 09:51 PM |All posts
Kebabomb posted on 24-2-2013 09:40 PM
Komen innocent ko buat aku tergelak lah dek non....orang nak mencacah tattoo bukan kira muka hense ...

haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar jail leh la caya ada tatu nmpak cam melayu desa je..kalau ummah urban belagak kokesen boleh gak caya ade tatu
29/03/2014 Mak telah pergi untuk selamanya :( peritnya ALLAH sahaja yang tahu
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 24-2-2013 09:55 PM |All posts
Suchi posted on 24-2-2013 09:51 PM
haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar ja ...

hahaha comel sungguh penaakulan ini
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 24-2-2013 10:04 PM |All posts
Suchi posted on 24-2-2013 09:51 PM
haruslah suami dia kan hensem dan mempunyai nur di wajah beliau..kalo muka pecah umah baru kuar ja ...

Jangan terpedaya dengan Nur segala tu dek non...zaman sekarang kalau setan menghasut, lebai alim songkok 24jam pun boleh melayang....Inikan pulak orang yang hanya kita nampak Nur di wajahnya..komen aku ni bukan mengiakan si lelaki yang di tuduh yeah...sekadar komen am....
Mind your own business...boleh?
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 24-2-2013 10:08 PM |All posts
kalo husband nya bukan Islam, lantak pi sama dia
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 24-2-2013 10:18 PM |All posts
tak percayalah ! hubby nadiya tu kan hensem gilerr.. tak mungkin lah beliau ada tatu..

Ahlan wa sahlan ya Ramadhan.......
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-2-2013 10:20 PM |All posts
Ce tepek skit artikel....
Barulah senang nk speku....
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 24-2-2013 10:22 PM |All posts
Suchi posted on 24-2-2013 09:16 PM
takkan suami nadia nisa kan suami dia tu hensem takkanlah ada tatu

komen uols ni berjaya buat iols tergelak kecil di saat sakit2 kepala begini
tq
a love strory: yoon minsoo - immortal songs 2
take me home,country roads: john denver
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-2-2013 10:35 PM |All posts
sape nisa..?? adekah minah yang belakon best jadi budak terencat ngan kerbau dalam cite  cun..? cer tepek pice nisa ngan habi die..
"life is something unpredictable, but in the end it's right.. !!!
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 24-2-2013 10:41 PM |All posts
Tulah..mcm x caya jer somi sheols bertatoo...x sangka stok urban gak eh laki dia..
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-2-2013 10:57 PM |All posts
mojako posted on 24-2-2013 10:35 PM
sape nisa..?? adekah minah yang belakon best jadi budak terencat ngan kerbau dalam cite  cun..? cer  ...

dia sesuai berlakon jadi terencat, adam dan hawa sampai sekarang satu episod pun i tak tengok sbb pelakonnya.  jangan marah ye fans dia, i rasa orang lain ramai lebih baik utk cerita yang baik, rasanya ramai jugak yang sependapat dengan i
8511...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 24-2-2013 11:08 PM |All posts
Kasik tepek artikel..
This is our year..hahaha..BITCH PLEASE!
Reply

Props Report

1234567Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 18-4-2014 05:32 AM , Processed in 0.152267 second(s), 42 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top