Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
1437
View
18
Reply

[Tempatan] exTPTD - peralihan kuasa akan berlaku secara aman.

[Copy link]

Author: LombuKondo       Show all posts   Read mode

Author
Post time 5-3-2013 08:35 PM | Show all posts |Read mode




KETEREH:
Bekas Timbalan Panglima Tentera Darat sekali lagi memberikan keyakinan bahawa peralihan kuasa yang
dijangka berlaku pada pilihan raya umum ke-13 tidak menggugat keamanan negara.


Leftenan Jeneral (B) Datuk Abdul Ghafir Abdul Hamid berkata, pasukan polis diyakini mampu mengawal keadaan
sekiranya berlaku perubahan kerajaan.

Ini kerana difahamkan kemungkinan besar berlaku perubahan kepada politik negara nanti, katanya pada
ceramah Kebangkitan Rakyat bertema Kekal Kelantan Ubah Putrajaya di Dewan Majlis Daerah Ketereh
Perbandaran Islam di sini, malam 26 Febuari lalu.





                                 
                                  (Leftenan Jeneral (B) Datuk Ghafir ketika berucap di Ketereh)















Yang bercakap itu bukan uncle maideen ( RAJA MULTINIC BACUL JOHAN MENFITNAH )
yang bercakap itu adalah ex Timb Pang5 Tentera Darat.







Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 08:47 PM | Show all posts


beruntunglah mana-mana partai yang di sertai Jeneral.
Mereka terbukti berjaya dalam career dan cakapan mereka bukan based on emosi.

Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 09:39 PM | Show all posts
kekal najib! cegah ayya mahadey!
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 09:41 PM | Show all posts
Masalah skang ni sapa nak jadi pm ni, pas ke pkr?
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 09:42 PM | Show all posts

dengor tu cacai2 low IQ Pprt semua, ini kata kata orang tang tau pasal Purlembagaan & Undang2 lain negara ini...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 09:46 PM | Show all posts
masalahnya..sape nk jadi ketua pembangkang nnti, chua soi lek ka? najib ka?...
Reply

Use magic Report

Post time 5-3-2013 10:13 PM | Show all posts
honam posted on 5-3-2013 09:41 PM
Masalah skang ni sapa nak jadi pm ni, pas ke pkr?

apsal nak bincang sapa nak jadi pm nanti..??

najib bakal kalah ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2013 06:29 PM | Show all posts



maaaacam lah rakyat malaysia tidak tahu satu habok pun pasal peralihan kerajaan.
cuba takut takut rakyat, kalau peralihan kuasa, akan jadi bla bla bla. chaiiittttt. agak agak lah para  perasuah negara woi
cakap laah, kalau peralihan kuasa berlaku lepas pru13, kami tidak lagi boleh bermaharajalela membedak khazanah negara pada koncu2 kami.  cakap jaa lah begitu
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2013 06:42 PM | Show all posts
Berangan sangat...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2013 10:44 PM | Show all posts
xy_daen posted on 6-3-2013 06:42 PM
Berangan sangat...



kau risau ka kpt
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2013 10:46 PM | Show all posts
LombuKondo posted on 6-3-2013 10:44 PM
kau risau ka kpt

kpt habah ko...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 6-3-2013 10:50 PM | Show all posts
xy_daen posted on 6-3-2013 10:46 PM
kpt habah ko...



okay lah...  aku kata xy_daen.
dua dua tu sama kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-3-2013 10:51 PM | Show all posts


pakcik jenderal target menteri pertahanan........
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2013 07:15 PM | Show all posts


satu tamparan pada umno yang kuat membohongi rakyat
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2013 08:19 PM | Show all posts
aik? aman?  camno pulak tu. pencacai pembangkang kata umno nak istihar darurat kalau kalah.
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2013 08:45 PM | Show all posts
oghe kito sokmo



bo laaa weiii..mmmmmmmmmmmuwahssss
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-3-2013 09:01 PM | Show all posts


biofree aka Loona terkelu lidah bila lihat Jeneral memberi ucapan  
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2013 09:42 PM | Show all posts
aminnnnnnnnn..................
Reply

Use magic Report

Post time 7-3-2013 10:06 PM | Show all posts
setakat general ni yg cakap, leh bakulkan dalam tong sampah jer...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067328s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list