CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 17Next
Return Post new threads
Show: 29163|Reply: 423

KEBAIKAN MAIXARA C-SENTIAL

[Copy link]

Rank: 3Rank: 3

Post on 7-3-2013 10:08 AM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login


# 1 botol mempunyai 60 tablet untuk penggunaan selama 2 bulan #



♥ Pada sesiapa yang ingin mencantikkan kulit boleh memilih MAIXARA C-SENTIAL kerana ianya mengandungi kolagen tilapia yang mampu memberi ketahanan pada kulit.


♥ Pada sesiapa juga yang ingin memperbaiki sistem imunisasi badan, come and get one kerana vit c yang terkandung di dalam nya ibara kita makan sebiji oren sehari.


♥ Vit C juga membantu glutathione untuk diserap lebih cepat dalam badan jadi produk ini sangat sesuai pada mereka yang ingin mempunyai tona kulit sekata dan kulit yang lebih cerah.


♥ Juga tidak ketinggalan ianya sesuai untuk sesiapa yang mengalami penyakit resdung kerana di dalam MAIXARA tidak mempunyaI Pure Marine Collagen tetapi menggunakan kolagen tilapia yang juga memberi khasiat yang sama.


CARA MAKAN :-
(✔)Ambil sebiji sehari selepas makan sebelum tidur.
(✔)Pastikan minum air dengan banyak kerana Glutathione yang ada di dalam Vit C MAIXARA ini berupaya menyingkirkan toksin di dalam badan dan air adalah penting untuk membantu toksin keluar daripada badan.
(✔)Sesuai untuk lelaki dan perempuan.
(✔)Tidak sesuai untuk kanak-kanak walaupun ianya sedap.

KEBAIKAN MAIXARA C-SENTIAL
♥  Membantu merawat jerawat dan parut dengan lebih cepat.
♥ Membantu mencerah dan melembabkan kulit secara menyeluruh.
♥ Membantu menghalus, menganjalkan dan melembabkan kulit dalam masa yang singkat.
♥ Membantu mencegah kanser.
♥ Membantu meningkatkan sistem imunisasi badan.
♥ Bertindak sebagai anti-oksida dan anti- penuaan.
♥ Membantu penumbuhan dan pembaikan tisu badan.


KHASIAT MAIXARA C-SENTIAL
♥ Tablet boleh dikunyah berperasa strawberi.
♥ Tiada kapsul gelatin dan 100% HALAL.
♥ Mengandungi kolagen tilapia buatan tempatan yang berkualiti tinggi.
♥ Produk bumiputera Islam dan kilang GMP yang diiktiraf.
♥ Terbukti berkesan dalam tempoh yang singkat.

So kalau korang berminat nak cantikk dan sihat... boleh lah cuba product terbaru di pasaran nie!



or else korang boleh contact:-



FARAH

PM/SMS/WHATSAPP @ 0164224057




Mudah jugak cara pemakanan nya yer.. guna kapsul jer.. then ade perisa strawberry plak tuh! oohh.... pasti wangii dan sedapp nyumm nyuumm.. tak lah terasa seperti makan kapsul ubat gitu kann.. hihi..


So apa lagi.. Tak cuba tak tahu hasilnya kan? so selamat lah mencuba okk! Tengah ade harga promosi nie baik korang grab the opportunity yea!

♥MAIXARA C SENTIAL RM80&
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-3-2013 10:17 AM |All posts
dah ada la thread dia sis...
bEdAk ArAb:
1pcs RM35
5pcs RM125
10pcs RM230
FREE POSTAGE SEMENANJUNG...SS TAMBAH RM10
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 7-3-2013 10:18 AM |All posts
bEdAk ArAb:
1pcs RM35
5pcs RM125
10pcs RM230
FREE POSTAGE SEMENANJUNG...SS TAMBAH RM10
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 7-3-2013 10:29 AM |All posts
wei sape2 nak beli maixara aku ada lagi 2 botol tak berbuka nak let go...kerana tak serasi gan bdn ku ini...sape2 nak leh pm...tq
RANTAI TANGAN MUTIARA DGN POS LAJU PERCUMA
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 18-4-2013 12:48 PM |All posts
ina_na posted on 7-3-2013 10:29 AM
wei sape2 nak beli maixara aku ada lagi 2 botol tak berbuka nak let go...kerana tak serasi gan bdn k ...

salam
brp nak let go maixara tu ye?
jual murah2 dahla dear hehe
tqvm!

Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 18-4-2013 02:57 PM |All posts
wardahaina posted on 18-4-2013 12:48 PM
salam
brp nak let go maixara tu ye?
jual murah2 dahla dear hehe

dah letgo lama dah...sorry..

LELONG BEDAK TANAKA,RANTAI TGN MUTIARA + POS LAJU FREE
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 18-4-2013 03:49 PM |All posts
ina_na posted on 7-3-2013 10:29 AM
wei sape2 nak beli maixara aku ada lagi 2 botol tak berbuka nak let go...kerana tak serasi gan bdn k ...

ina, tak serasi ngan ko cemana? aku mkn gak, nak kata tak serasi tu tak la, tapi takde kesan pape pun
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 18-4-2013 03:55 PM |All posts
no.20 posted on 18-4-2013 03:49 PM
ina, tak serasi ngan ko cemana? aku mkn gak, nak kata tak serasi tu tak la, tapi takde kesan pape  ...

lps 2 ari mkn kene selesema...gatai2 hidung semua...lps tu naik ler jerawat gan meriahnye kat dahi,muka n dada...aku mkn gak ler jugak...tp leps tu lagi naik jerawat...kulit tgn n kaki biasa jer...tak nampk pe2 perubahan pon...jd aku stop ler lps tu beli dermareen 8000mg...baru mkn 5 sachet dah ok nie ada balance 5 sachet lagi...tak tau nak letgo ke tak...

LELONG BEDAK TANAKA,RANTAI TGN MUTIARA + POS LAJU FREE
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 09:47 AM |All posts
Duta dia DIANA RAFAR kn?! Hakak hampir terjebak dlu... sbb kononnya nk muka shantek mcm Diana Rafar!






~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 30-4-2013 10:00 AM |All posts
baru ingat nak beli.. tak ok ke... maixara vs aura white mana better??
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 10:07 AM |All posts
resah posted on 30-4-2013 10:00 AM
baru ingat nak beli.. tak ok ke... maixara vs aura white mana better??

Klu Hakak, Hakak pilih Maixara. Aurawhite tu serbuk n kna bancuh dgn air. Hakak klu bancuh2 n minum ni kureng skit... takut tk lalu nk minum. Klu pil tu OK la... gagah la juga nk telan!
~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 30-4-2013 10:12 AM |All posts
BlueRose99 posted on 30-4-2013 10:07 AM
Klu Hakak, Hakak pilih Maixara. Aurawhite tu serbuk n kna bancuh dgn air. Hakak klu bancuh2 n minu ...

Betul tu... klu pil senang sikit.. telan je.. saya stuju.. tu le lebih kepada maixara.. cuma nak compare kebaikan die je.. rasaya lebih kurang sama je.. klu aura white nak keja bancuh.. agar renyah sikit
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 10:26 AM |All posts
resah posted on 30-4-2013 10:12 AM
Betul tu... klu pil senang sikit.. telan je.. saya stuju.. tu le lebih kepada maixara.. cuma nak c ...

Mmm... tp tk tau la yg mna lebih untung?! Maixara RM125.00 - 60 tablet. Aurawhite RM160.00 - 400,000mg.
~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 30-4-2013 10:46 AM |All posts
i think GNC tripple c much better kot....
:)
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 10:51 AM |All posts
Testimoni MAIXARA C-SENTIAL...
Sampai runcing dagu dbuatnya!
~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 10:51 AM |All posts
Testimoni lagi...


~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 10:52 AM |All posts
nurheart_ayu posted on 30-4-2013 10:46 AM
i think GNC tripple c much better kot....

Ye ke?! TT makan tu ke?!
~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 30-4-2013 11:07 AM |All posts
BlueRose99 posted on 30-4-2013 10:52 AM
Ye ke?! TT makan tu ke?!

eh i bkn TT

nk beli nnti, nk habiskan yg shaklee ni dlu... setakat ni tak terjebak lg dgn vit c brand2 lain...

@BlueRose99 mkn brand pe??

:)
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 11:11 AM |All posts
nurheart_ayu posted on 30-4-2013 10:46 AM
i think GNC tripple c much better kot....

apa fungsi gnc tripple c nie pulak...adeh lar

LELONG BEDAK TANAKA,RANTAI TGN MUTIARA + POS LAJU FREE
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 30-4-2013 11:16 AM |All posts
gambar linda rafar tu nmpk mcm edit je....guna apps 360 kot....kot ye pun nak iklan, guna la gambar betul...
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 30-4-2013 11:17 AM |All posts
nurheart_ayu posted on 30-4-2013 10:46 AM
i think GNC tripple c much better kot....

awak makan elok eh? saya baru makan 2 minggu...tak nmpk kesan lagi...ke tak perasan ntah la...
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 30-4-2013 11:31 AM |All posts
no.20 posted on 30-4-2013 11:17 AM
awak makan elok eh? saya baru makan 2 minggu...tak nmpk kesan lagi...ke tak perasan ntah la...

yes, my fren says so..
u mkn brapa bj shari? avoid all cafein sume dah?

:)
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 30-4-2013 11:35 AM |All posts
poyohabis posted on 30-4-2013 11:11 AM
apa fungsi gnc tripple c nie pulak...adeh lar

oh this one , 3x ganda lg elok dr regular vit c yg duk jual kt pasaran...
u may google for more review...plus kt board ni pun dah ada psl vit c ni, thread lain...
gnc triple c ni gabungan Vit C+L-Glutathione+Grape Seed ..



:)
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 11:42 AM |All posts
nurheart_ayu posted on 30-4-2013 11:07 AM
eh i bkn TT

nk beli nnti, nk habiskan yg shaklee ni dlu... setakat ni tak terjebak lg dgn vi ...

Hakak tk makan lagi produk2 Vitamin C mcm ni. Ni yg sibuk survey ni. Hakak cuma makan ST Beauty Sendayu Tinggi n D'Folia je...  
~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 30-4-2013 11:44 AM |All posts
nurheart_ayu posted on 30-4-2013 11:35 AM
oh this one , 3x ganda lg elok dr regular vit c yg duk jual kt pasaran...
u may google for more r ...

GNC Tripple C ni berbentuk kapsul ke serbuk?! Bper RM?!
~ http://bluerose99.blogspot.com ~
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 21-4-2014 12:56 PM , Processed in 0.154502 second(s), 25 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top