Akak KENCANA DEVI... kawin baru ka akkaaa... - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 30787|Reply: 153

Akak KENCANA DEVI... kawin baru ka akkaaa...

[Copy link]
Post time 8-3-2013 11:50 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Tompang tanya... ini akka Kencana Devi baru kawin 'baru' kaa....
nampak dia baru uplod pic ni semalam .... n ramai yg yucap tahniah...
kalau udah ada topik ni kat mana2 sorry la yee... net baru je taw...

nama somi.../saravanadevan.girupai



Last edited by nitezen on 8-3-2013 11:52 AM

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 11:53 AM | Show all posts | Share
bila masa dia cerai?

Kenchana Dewi dilahirkan sebagai S. Kanjana Devi menamatkan zaman bujangnya ketika berusia 18 tahun apabila berkahwin dengan P. Gunasegaran yang 12 tahun lebih tua daripadanya pada tahun 1992. Pasangan ini dikurniakan 3 orang anak iaitu G Patkieswaran, 16, Tashvetha Devi, 7 dan Mishalin Devi, 6.

Kerana sikapnya yang periang dan mudah mesra, ramai yang tidak menyangka bahawa Kenchana sudah berusia lewat 30an. Beliau juga sering membawa watak gadis remaja dalam banyak drama.   sumber: wiki
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2013 11:56 AM | Show all posts | Share
sokmogitu posted on 8-3-2013 11:53 AM
bila masa dia cerai?


dia cerai tak tau bila ... tapi at one time pernah kecoh psl dia ada problem umahtangga..time tu dia jadi DJ kat era klu tak silap arr..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:00 PM | Show all posts | Share
aik..aritu je baru dgr die tgh ngandung
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:02 PM | Show all posts | Share
Congrats!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2013 12:03 PM | Show all posts | Share
maxim posted on 8-3-2013 12:00 PM
aik..aritu je baru dgr die tgh ngandung

lepas dia beranak tu yg dia problem ... ( ni x neibor dia yg kabo)

ni pic dia ngan anak yg sulong - patesh ...



Hubby baru ni encem gak ya....






Last edited by nitezen on 8-3-2013 12:05 PM

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:14 PM | Show all posts | Share
Laa...dlm diam2 dah kawen baru...asal jadi artis aja, mesti kucar kacir r/tangga. Ni mesti hanya spend 10 minit aja gn suami sebelum tidur...kan dah kawen baru..handsome lak laki baru dia....achi dey...anak sudah besar lagi mau kawen baru ka...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:18 PM | Show all posts | Share
x dgr lak bila dia bercerai yer...da kawin baru TAHNIAH yer kencana
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:18 PM | Show all posts | Share
dey .. bila kahwin ini budak
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:19 PM | Show all posts | Share
tahniah la ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:22 PM | Show all posts | Share
ini gambor dgn husband (ex ke?) kt sehati sejiwa thn 2009


Last edited by mixed on 8-3-2013 12:27 PM

Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:24 PM | Show all posts | Share
owhh dh kawen br ke,xpnh dgr pon KD ni ad prob umahtangga
papepon congrats la ye
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:25 PM | Show all posts | Share
mixed posted on 8-3-2013 12:22 PM
ini gambor dgn husband (ex ke?) kt sehati sejiwa thn 2009

xnampak pic la uols.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:26 PM | Show all posts | Share
CikSiti07 posted on 8-3-2013 12:25 PM
xnampak pic la uols.....

x nmpk ke ada jer i tgk
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:26 PM | Show all posts | Share
sudah bercerai ka ini akka sama suami lama.....yeniweiiii.....tahniah la akka...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:27 PM | Show all posts | Share
Ayoo...sudah kawin baru ka....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:27 PM | Show all posts | Share
mixed posted on 8-3-2013 12:26 PM
x nmpk ke ada jer i tgk

iols xnampak..entah pic dr fb yg diprivate..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:28 PM | Show all posts | Share
congrats utk Kenchana Dewi..
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:28 PM | Show all posts | Share
CikSiti07 posted on 8-3-2013 12:27 PM
iols xnampak..entah pic dr fb yg diprivate..

cer cek nmpk tak iols dh tukar setting


Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:29 PM | Show all posts | Share
huiyo.. congratulations!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2013 12:31 PM | Show all posts | Share
CikSiti07 posted on 8-3-2013 12:25 PM
xnampak pic la uols.....


ni x husband....
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:31 PM | Show all posts | Share
mixed posted on 8-3-2013 12:28 PM
cer cek nmpk tak iols dh tukar setting

still xnampak..xpe la..susahkan uols je..mungkin iols sorang je kot yang tak nampak..huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:32 PM | Show all posts | Share
nitezen posted on 8-3-2013 12:31 PM
ni x husband....

okeh..baru nampak..macam muka dj hindi power si andy hakim tu la...btw, thanks...
Reply

Use magic Report

Post time 8-3-2013 12:37 PM | Show all posts | Share
Congrats....dah besar dah anak anak dia rupanya...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-3-2013 12:38 PM | Show all posts | Share
SANKURIANG posted on 8-3-2013 12:14 PM
Laa...dlm diam2 dah kawen baru...asal jadi artis aja, mesti kucar kacir r/tangga. Ni mesti hanya spe ...

tula... memula jadi retis dulu sopan kemain...
jadik retis jer pakai sumer bajet nak nampak tetek jeee...



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-8-2015 07:44 PM GMT+8 , Processed in 0.072947 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list