{5} Air mani disangka pelembap muka ! - Isu Semasa - Isu Semasa & Politik - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
123Next
Return to list New
View: 3880|Reply: 73

[Dunia] {5} Air mani disangka pelembap muka !

[Copy link]
Post time 9-3-2013 04:49 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login


gambaq hiasan

Air mani disangka pelembap muka

Beijing:  Kerana terlalu minat kepada seorang pelajar perempuan, Gou Wen bertindak meluahkan perasaannya dengan memberi gadis itu sebotol air maninya, mencontohi filem lakonan Cameron Diaz,  Theres Something About Mary.


Tetapi Gou Wen ditangkap tidak lama selepas itu selepas pelajar perempuan berkenaan, Zeng Lin, 19,  yang menyangka hadiah itu pelembap muka, menyapu pada mukanya dan bertindak melaporkan kejadian itu kepada polis.

Menurut laporan, lelaki berusia 22 tahun itu memohon maaf dan diarah membayar ganti rugi RM1,000 kepada mangsa.

Zeng Lin dikatakan sudah menyapu separuh daripada cecair itu pada mukanya sebelum bertanya rakan serumah mengenai bau ganjil pelembap berkenaan.

Gou Wen dari Chongqing berkata: Saya mencintainya, tetapi dia tidak tahu. Saya juga tidak tahu bagaimana nak meluahkankannya. Saya memberinya air mani itu sebagai cara  membuktikan cinta saya, - Agensi   

p/s bukti cinta?




Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 05:20 AM | Show all posts | Share
sengal punya jantan..
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 05:30 AM From the mobile phone | Show all posts | Share
ewwwwwww :Q
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 05:43 AM | Show all posts | Share
X tau nak komen apa
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 06:29 AM | Show all posts | Share
bahana cinta bleh mmbuat ssorang mlakukan ssuatu yg luar biasa.
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 07:53 AM | Show all posts | Share
bengong.....uewwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 08:07 AM | Show all posts | Share
Berapa lama die simpan?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 08:08 AM | Show all posts | Share
Masa dia l****p tu mesti dok berangan mengesek dgn minah tuh...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 08:11 AM | Show all posts | Share
Semen byk protein.  Sesuwei utk awets mudes...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 9-3-2013 08:18 AM | Show all posts | Share
true indeed...satu pengorbanan...
seorang lelaki kehilangan byk zat-zat dlm tubuh bila air mani dikeluarkan...
dgn mendermakan kpd pompuan, pompuan jadi sihat...
tu psl lelaki cepat mati... Last edited by tongkatwaran75 on 9-3-2013 10:12 AM

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 08:19 AM | Show all posts | Share
yucksssssssssssssssss
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 08:27 AM | Show all posts | Share
Bau serai?...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 09:39 AM | Show all posts | Share
mesti pas 5 minit pakai awek tu rasa " awat muka aku tegang semacam..."
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 09:49 AM | Show all posts | Share
busuk lah
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 09:49 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 09:51 AM | Show all posts | Share
erkssss...mcm2 gelagat manusia bila dah jatuh cinta
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 09:56 AM | Show all posts | Share
honam posted on 9-3-2013 08:27 AM
Bau serai?...

bau clorox!!
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 09:57 AM | Show all posts | Share
okie ler tue.....
at least tak pancut kat dalam.... kalo tk, mau berbenih

dua2 bodow sengal
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 09:59 AM | Show all posts | Share
dulu mase kat sekolah asrama ade budak laki kena tahan sebab suke curi spender budak pompuan, kononnye  untuk hilangkan jerawat kat muke dorang...

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 10:01 AM | Show all posts | Share
Masa bukak botol tu tak terbau apa2 ke?


Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 10:07 AM | Show all posts | Share
Geliiiii jijikkkk air mani lelaki yg ntahh apa2 kita tak cinta pun letakk kat mukaaa
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 10:08 AM | Show all posts | Share
Gigih la tong letak gambar hiasan...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 10:40 AM | Show all posts | Share
Orange1 posted on 9-3-2013 10:07 AM
Geliiiii jijikkkk air mani lelaki yg ntahh apa2 kita tak cinta pun letakk kat mukaaa

kalu cinta ok le tepek dak?
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 10:51 AM | Show all posts | Share
airwaves posted on 9-3-2013 10:40 AM
kalu cinta ok le tepek dak?

Pandaiii ko kenakan aku yerr.
Kalau cintaaa.....ermm...biarlahh rahsiaaa.

Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2013 10:58 AM | Show all posts | Share
gamba tu kenapa cmtu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-7-2015 06:02 AM GMT+8 , Processed in 0.136633 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list