CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 3616|Reply: 40

[DUNIA] gambar ikan dolfin beranak

[Copy link]
Post time 21-3-2013 10:36 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Subhanaallah! Gambar Kelahiran Anak Ikan Lumba-lumba | Seperti yang kita tahu, ikan lumba-lumba merupakan ikan yang comel dan bijak.

Pernah tengok kelahiran anak ikan lumba-lumba? Sekiranya tidak pernah, disini ada gambar-gambar tersebut.

Besarkan kuasa Allah kan.

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 11:07 AM | Show all posts | Share
terus boleh berenang...subahanAllah
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 11:14 AM | Show all posts | Share
comelnya anak die
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 11:19 AM | Show all posts | Share
terus bleh berenang..mcm xda apa2 berlaku jer..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 11:38 AM | Show all posts | Share
mmg..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 11:38 AM | Show all posts | Share
mmg..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 12:17 PM | Show all posts | Share
So cute sama cute macam mamanya
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 12:49 PM | Show all posts | Share
mata aiols rabun atau mmg ikan MAMA tuh mcm senyom jah kat pic last.
bahagia sgt kot bila dah dpt baby

nota kaki kiri:
pasat ngandung bunting resakser tuh yang lum beranak lagi khen org tuer2 ada cakap kalau bunting resakksa mau 24 - 48 bulan taw
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 01:16 PM | Show all posts | Share
nampak macam senyum je mama dia
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-3-2013 01:23 PM | Show all posts | Share
huhuhhu comelkan anak dia
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 01:55 PM | Show all posts | Share
wow... keluar ekor dulu ek..

subhanallah... comel
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 01:58 PM | Show all posts | Share
tetap tersenyum....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 02:03 PM | Show all posts | Share
dolphin haiwan mamalia yg cute sgt! besarnya kuasa Allah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 02:06 PM | Show all posts | Share
ibu dan anak sgt cute....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 02:52 PM | Show all posts | Share
mak die senyum sambil menjeling camera..so cutee..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 02:54 PM | Show all posts | Share
besarnye kekuasaan ALLAH....
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 03:15 PM | Show all posts | Share
sweetnya...  
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 03:21 PM | Show all posts | Share
Dolphin mmg bersalin sekor aje ek??
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 03:35 PM | Show all posts | Share
bEST BEST BEST
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 03:55 PM | Show all posts | Share
wooo.. darah nya merah sgt
sure sakit kan mak dolphine tp cepat kot healnya



Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 04:04 PM | Show all posts | Share
asher posted on 21-3-2013 11:19 AM
terus bleh berenang..mcm xda apa2 berlaku jer..

hehehheh itulah pasal.... senang je beranak dlm air kan.. tuh psl le syed muzapar pny bini pon folo
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 04:10 PM | Show all posts | Share
girly.. posted on 21-3-2013 04:04 PM
hehehheh itulah pasal.... senang je beranak dlm air kan.. tuh psl le syed muzapar pny bini pon fol ...

awak nnti nk bersalin dlm air jugak tak..? kasi kurang sakit..

Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 04:28 PM | Show all posts | Share
asher posted on 21-3-2013 04:10 PM
awak nnti nk bersalin dlm air jugak tak..? kasi kurang sakit..

sy ni susah lah nak peknen... alhamdulillah dianugerahkan 1 pair yg comel

mcm nk add je lagi..tp umur dah 34 yrs
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 04:29 PM | Show all posts | Share
girly.. posted on 21-3-2013 04:28 PM
sy ni susah lah nak peknen... alhamdulillah dianugerahkan 1 pair yg comel

mcm nk add ...

boleh lagi kalo berminat..family besar meriah..seronok..
Reply

Use magic Report

Post time 21-3-2013 05:31 PM | Show all posts | Share
nampak ibu dan anak tersenyum ....selepas melahirkan dan dilahirkan.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-5-2015 04:20 AM GMT+8 , Processed in 0.135622 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list