CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 13Next
Return Post new threads
Show: 25671|Reply: 323

BOBO Artis Baru Youtube? (Update : Jadi Artis MIG, Pg 11)

[Copy link]

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 27-3-2013 11:19 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Gossipnya : Siapakah heshe ini? Any fb acc? Adakah heshe akan famous mcm cikgu shidah?

Youtube Channel : http://www.youtube.com/channel/UCcxI7yE2vyO4XnewvTJ2vAQ
Facebook Page :https://www.facebook.com/OfficialBoboMYUpdate :-
Facebook : https://www.facebook.com/farish.kasim
Instagram : http://instagram.com/bobobabybubu/

Sebelum ni kat fb byk ppl share this Shae Sayang Parody, i first time tgk terus gelak mengilai2 ..




Now heshe came with a new parody .. Diamonds & Teman Pengganti






Semalam pun #Meletop buat parody heshe vid yg Shae Sayang tu.. Lawak gila okay! But couldnt find the vid kat youtube
yet, nnt dah jumpa i upload

Update : Video parodi #Meletop



Last edited by juliez on 9-5-2013 08:59 PM

For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 27-3-2013 11:24 PM |All posts
aku tak pernah tengok video dia sampai habis

Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 27-3-2013 11:27 PM |All posts
lotionmilo posted on 27-3-2013 11:24 PM
aku tak pernah tengok video dia sampai habis


whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae sayang tu terus gelak tak ingat
For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 27-3-2013 11:36 PM |All posts
hahaha aku suke dia ni.. org lain dok kutuk2 dia, tapi pada aku, boleh hilang stress klau tgk ke'random'an dia
nak tambah kawan~ ^^
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 27-3-2013 11:38 PM |All posts
aku suka sayang2 tu lg dr diamond...
boleh buat aku gelak2
Im RAMians
Reply

Props Report

Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15Rank: 15

Post on 28-3-2013 12:06 AM |All posts
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pertama pn dah fail. kagum sgt
Presiden Pencinta Luna Maya Sedunia
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 28-3-2013 12:08 AM |All posts
Jujurlah sayang aku tak mengapa...
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 28-3-2013 12:23 AM |All posts
dia mmg mampu buat org ketawa...tp aku x brapa nak minat dia...
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 28-3-2013 09:16 AM |All posts
hahaha .. mamat nih makin popular .. budak melaka kan .. bobo ke pe ntah
T.o.M.e.T
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 28-3-2013 10:12 AM |All posts
bobo bubu..aku mati2 igt dia neh budak hendon upanya org malaysia..budak melaka..ada fb dia tetiba ramai org add dia kat fb huhu
29/03/2014 Mak telah pergi untuk selamanya :( peritnya ALLAH sahaja yang tahu
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 28-3-2013 10:14 AM |All posts
maxim posted on 28-3-2013 12:06 AM
aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pe ...

tulah tp kat fb dia kata tak pandai menari pun..yg bagusnya dia sangat bertenaga tak letih dok goyang2 kepala..walopun ade yg kata nak muntah tp aku suka je sbb dia wat aku gelak sampai berair2 mata..yg penting selamber..la nih dah pemes dah dia semua org sibuk nak add dia n minta dia wat lagi video2 parody gini.
29/03/2014 Mak telah pergi untuk selamanya :( peritnya ALLAH sahaja yang tahu
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 28-3-2013 10:18 AM |All posts
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

khen..iolss gelak2 tp xpaham knp ade yg kata nak melempang dia lah nak belasah lah..bodo betul tak paham ke melawak ngan perkara serius adoilahhh
29/03/2014 Mak telah pergi untuk selamanya :( peritnya ALLAH sahaja yang tahu
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 28-3-2013 10:27 AM |All posts
budak ni ada swag...pandai menari kot...bole jd mahir klu dia praktis hari2...
Happiness is not something readymade.  It comes from your own actions.
Reply

Props Report

14#
Invalid floors , the post has been deleted

Rank: 6Rank: 6

Post on 28-3-2013 10:34 AM |All posts
aku suke budak ni. 1st time tengok parody berulang2 kali...Asal jumpe membe tengok lg parody ni
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 28-3-2013 10:53 AM |All posts
kelakar jugak budak ni
i likeeee
yang benar aje.....
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 28-3-2013 11:13 AM |All posts
KarinaKapur posted on 28-3-2013 10:30 AM
mana fb diaaaaaaaa....hahaha iols suka shae sayang tu...memang geli nak muntah tp iols suka..dok gel ...

Adoii... mau tergolek kepala ke lantai lepaih nyanyi lagu sayang tu ... punyer ler laju
tapi berbakat budak ni.
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 28-3-2013 11:19 AM |All posts
arghh my eye....
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 28-3-2013 11:30 AM |All posts
  time sayang tu... dia xtra manja ....  ahahahahahhaa

sekrg evrytime dgr lagu Sayang .. tros terbayang heshe ni ... ilang sudah muka si Shae... Last edited by nitezen on 28-3-2013 11:31 AM

grrrrrr
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 28-3-2013 11:30 AM |All posts
teman pengganti pun lawak.
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 28-3-2013 11:43 AM |All posts
bg la link Fb dia..
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 28-3-2013 01:00 PM |All posts
TAK TAHAN TARIAN SHAE SAYANG TU TERUTAMA SEKALI KEPALA DIA TU LENTOK KANAN DAN KIRI.. I RASA TERHIBUR HILANG MARAH DAN SEDIH ATAUPUN SERAM TENGOK VIDEO INI.. APA PASAL RAMAI DISLIKE DIA DI YOUTUBE....BERBAKAT APA DIA NI..
HATI HATI
Reply

Props Report

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 28-3-2013 01:36 PM |All posts
maxim posted on 28-3-2013 12:06 AM
aku rasa beliau sgt berbakat. aku cuba juga buat gaya menari sebegitu(sorg2 dlm bilik), tp step pe ...

Silalah rakam dear Nanti I tengok..fail ke tidak #Have A Good Day Maxim, tak sangka you pun ada cuba utk menari Statement you buat I senyum aje..hehehehe.
Brilliant People Don't Put Others Down, They Lift Them Up!
Live Pray Laugh Love. D
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 28-3-2013 01:38 PM |All posts
juliez posted on 27-3-2013 11:27 PM
whyyyyyyy???

heshe never failed to make me smile okay.. time stress tgk video shae saya ...

tatau lah nape.tp mmg takley tgk.huuuu
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 28-3-2013 01:40 PM |All posts
suka part dia wat manja-manja... ala-ala kat nita ... best sgt
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 17-4-2014 06:07 AM , Processed in 0.157628 second(s), 40 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top