Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
21890
View
142
Reply

YANG MANA SATU..??? SIAPA PERNAH TRY KESEMUA NI?

[Copy link]

Author: MasPynocare       Show all posts   Read mode

Author
Post time 30-3-2013 04:23 PM | Show all posts |Read mode
PYNOCARE WHITE???
SUPER WHITE???
AURA WHITE???
NEWHITE???
BEAUTSKIN ESSENCE???
Yang mana satu paling berkesan dan paling selamat.

Saya hanya cuba PYNOCARE WHITE saja...yg lain belum lagi.








Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2013 04:43 PM | Show all posts
tak penah cuba semua tu tapi adik aku penah makan aurawhite+ vit c 1000mg+maixara+seaweed...kesannye jerawat kuar dengan majunye...bila aku suruh dia stop makan satu2 tak nak...moral of the story...makan satu2 jangan gopoh2 nanti dari nak lawa jd sebaliknye...selamat mencuba...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2013 09:25 PM | Show all posts
poyohabis posted on 30-3-2013 04:43 PM
tak penah cuba semua tu tapi adik aku penah makan aurawhite+ vit c 1000mg+maixara+seaweed...kesannye ...

betul tu makan satu2 n jgn sekali gus takut supplement tu dok bertarung kat dlm badan..hehe
saya pun try satu je, sebelum ni ada amik colagen kinohimitsu, now dah stop..jus pynocare white jer.


Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2013 09:27 PM | Show all posts
any respon....nk tau gakkkk which one is better....
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2013 10:01 PM | Show all posts
nanti kite kasi testimoni adik ngn opismate yg baru berjinak ngn aurawhite .... ni diorg guna lom seminggu lagi ....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2013 10:04 PM | Show all posts
alya1 posted on 30-3-2013 09:27 PM
any respon....nk tau gakkkk which one is better....

rasanya semua ni elok dan yg penting kena bersesuaian dgn kulit kita dan yg paling penting skali kena matching dgn RM dr poket yg nak keluar tu..hehe.
nak cantik kena sabar n kena berhabis duit sikit.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-3-2013 10:10 PM | Show all posts
alya1 posted on 30-3-2013 09:27 PM
any respon....nk tau gakkkk which one is better....

alya,
kalau akak la of course PYNOcare White sbb akak dah try.
tapi kita tunggu dari org lain yg prnah try yg lain2 tu ya.
Reply

Use magic Report

Post time 30-3-2013 11:18 PM | Show all posts
kalo saya Aura White sbb sy minum n jual..testimoni kt dri sndiri dulu br jual pd org ...mcm bncuh milo pagi2..minum..da sng..bkn setakat cerah je..sy x suka produk yg mkn terus cerah x semena2..dlmn blm tentu..ni mula2 minum bdn rs segar..kulit da x kering..parut beransur hilang..kulit yg mengelupas sbb kering da jd normal..pastu cerah pelan2..jerawat jeragat ilg..best3!!! lg best cerah2 pinkish ckit..bkn putih melepak pucat...nmpk x fresh..alhamdulillah...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-3-2013 09:35 AM | Show all posts
Pada akak yg paling penting benda yg nak masuk dlm badan kita samada capsul atau cecair apa skali pun, mesti lah yg selamat. Sama jugak klu sapu ke ke kulit, mesti selamat.

Akak tak tahu tentang yg lain tp pynocare dah diuji oleh HUKM, SCI (france) dan tiada side effect. Produk lain pun kita kena tentukan no side effect, tak kira jenama apa pun. Btw, pynocare cuma boleh didapati from skin specialist.

Nak tahu lebih? Masuk blog akak at  http://maspynocarewhite.blogspot.com/ or pm/sms/whatsapp me.


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2013 05:46 PM | Show all posts
mana lah cik2 adik yg makan benda2 lain ni...selain dr pynocarewhite ni..nak jugak tau hasilnya...takpe tunguu lah dulu.
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2013 05:52 PM | Show all posts
tak penah try smua yg didalam list tu....
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2013 06:13 PM | Show all posts
me nk try glutaking.....ok x?
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2013 06:16 PM | Show all posts
MasPynocare posted on 30-3-2013 10:04 PM
rasanya semua ni elok dan yg penting kena bersesuaian dgn kulit kita dan yg paling penting skali k ...

suka statement nie...yang paling penting matching gan poket kita...jgn sampai ikat perot semata2 nak membeli produk berjenama yang tak tau kesan dia berhasilkat kita ke tidak...

dalam istilah lain ialah try n error
Reply

Use magic Report

Post time 1-4-2013 08:05 PM | Show all posts
myrandapv posted on 1-4-2013 06:13 PM
me nk try glutaking.....ok x?

trylah...nanti bagi fback ya...i pun berminat..sbb tgk testi besh2 belaka..tapi tgh makan aurawhite...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2013 08:34 PM | Show all posts
myrandapv posted on 1-4-2013 06:13 PM
me nk try glutaking.....ok x?

apa kata cuba try Pynocare White...hehehe ni unsur2 iklan ni....tapi memang bole di yakini.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2013 08:39 PM | Show all posts
poyohabis posted on 1-4-2013 06:16 PM
suka statement nie...yang paling penting matching gan poket kita...jgn sampai ikat perot semata2 n ...

ok la tu try n error...tapi biar lah yg betul2 di yakini selamat dan dah di kaji atau bahasa ingerisnya..."Clinically Tested".
kalau tak naya pula perut kita...
Jgn sampai ikat perut pulak...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2013 08:42 PM | Show all posts
myrandapv posted on 1-4-2013 06:13 PM
me nk try glutaking.....ok x?

dah try glutaking ke belum, atau baru nak try?..nanti update ya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-4-2013 08:43 PM | Show all posts
veriton77 posted on 1-4-2013 08:05 PM
trylah...nanti bagi fback ya...i pun berminat..sbb tgk testi besh2 belaka..tapi tgh makan aurawhit ...

Aura white ni sama macam BE ke, yg Adira makan tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 08:08 AM | Show all posts
MasPynocare posted on 1-4-2013 08:42 PM
dah try glutaking ke belum, atau baru nak try?..nanti update ya.

baru nk try
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 08:09 AM | Show all posts
veriton77 posted on 1-4-2013 08:05 PM
trylah...nanti bagi fback ya...i pun berminat..sbb tgk testi besh2 belaka..tapi tgh makan aurawhit ...

ok..no hal
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 01:45 PM | Show all posts
MasPynocare posted on 1-4-2013 08:43 PM
Aura white ni sama macam BE ke, yg Adira makan tu.

taksama dear... cer tgk thread aura white kat board jual beli.. so far i dah makan 2 minggu... kulit i rasa licin bebenor.. he3..tak tipu.. itu yang i rasa... bila bergesel..mmg rasa licin..halus.. mmg bestlah...in fact dalam seminggu dah rasa licin...halus..gebu.. tapi itulah tgk testi glutaking lagi best..hahahahha... itu yang terasa nak beli...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 2-4-2013 01:49 PM | Show all posts
veriton77 posted on 2-4-2013 01:45 PM
taksama dear... cer tgk thread aura white kat board jual beli.. so far i dah makan 2 minggu... kul ...

jap..nak tanya pakcik google pasal glutaking n aura white..
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 03:54 PM | Show all posts
veriton77 posted on 2-4-2013 01:45 PM
taksama dear... cer tgk thread aura white kat board jual beli.. so far i dah makan 2 minggu... kul ...

psst~klu nak glutaking sy ada....hikhikhik!
Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 03:58 PM | Show all posts
MasPynocare posted on 2-4-2013 01:49 PM
jap..nak tanya pakcik google pasal glutaking n aura white..

aurawhite serbuk kene bancuh -> mmg sy spesis malas

maixara dh habis sebotol mmg berkesan....parut pudar, jerawat tak naik time peod, celah2an makin sekata takde malap, rashes yg selalu naik kat peha/kaki dh takde (hb pon notice ni), jerawat blkg badan pon clean & clear.....ni tablet senang leh kunyah je...buh atas kepala katil makan b4 sleep....air kosong mmg dh standby kat kepala katil jgk

glutaking baru nak try....tgk jd putih mcm model tu tak...senang jgk telan je sbb softgel....

aurawhite je sy xde...maixara/glutaking mmg open for sale

Reply

Use magic Report

Post time 2-4-2013 03:59 PM | Show all posts
myrandapv posted on 2-4-2013 08:08 AM
baru nk try

sama laa...baru nak try glutaking jugak siap snap pic tgn dgn member yg cerah 1 tona...tgk nnti sy leh cerah dr dia ke tak....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069596s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list