CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Show: 1187|Reply: 12

[PELIK/MISTERI] Orang Jepun Suka Makan di Dalam Toilet

[Copy link]

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 2-4-2013 05:10 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Orang Jepun Suka Makan di Dalam Toilet


Tahukah kamu jika orang Jepun sangat suka sekali makan di Toilet. Fakta jika orang Jepun suka makan di Toilet di ketahui dari salah satu perusahan penyalur paip di Jepun yang membuat sebuah laman facebook yang diberi nama Love X Toilet.
Dilaman facebook Love X Toilet pengguna boleh menceritakan apa yang sering mereka lakukan ketika di dalam toilet atau kebiasaan di toilet, tidak hanya itu admin yang mengelola laman ini juga melakukan pertanyaan dan survei terhadap para pengguna facebook.
Pertanyaan dalam survei ini adalah Apakah Anda pernah makan di toilet, baik publik (sekolah atau perusahaan) atau di rumah? dari pertanyaan ini ternyata hapir 12 peratus dari total pengguna yang mengikuti laman facebook ini mengatakan ya artinya mereka suka makan di dalam toilet.
Selain suka makan di dalam toilet ternyata orang orang di Jepun juga suka Bermain ponsel, Bermain,video game dan  Membaca manga di dalam toilet.
Namun ada hal yang lebih unik dari survei ini yakni setelah membaca buku di dalam toilet , seseorang boleh merasa kebelet pipis dan ingin segera BAB.
Nah apa kamu juga suka seperti orang Jepun yang suka makan di dalam toilet ?









Dajjal Satanisme illuminati Zionisme Atheisme Demokrasi kapitalisme Komunisme Sosialisme N
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 3-4-2013 01:29 PM |All posts
Tak lalu le sampai nak kena makan dalam toilet
Inggit...many many... see see... U luck me todayyy
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 3-4-2013 02:06 PM |All posts
rasa nak
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 3-4-2013 02:52 PM |All posts
agaknya dah x ada ruang dah nak makan sampai makan di dlm tandas mmg kerja gile lah
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-4-2013 02:58 PM |All posts
masa itu emas kekdah nyer.....
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 3-4-2013 03:02 PM |All posts
jepun nie memang dah xckup masa kot sampai makan gan berak pun wat skali..
New Begining
Reply

Props Report

Rank: 3Rank: 3

Post on 3-4-2013 03:07 PM |All posts
baca tajuk pun dh rasa nak..
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 3-4-2013 03:09 PM |All posts
yerrrrrrrkkkk
mama sayang ayah n khaliesah maisarah..
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 3-4-2013 03:12 PM |All posts
mcm2 la....
Ganyang Style
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 3-4-2013 03:16 PM |All posts
why kena makan di tanas

if tandas mcm tandas hotel ada kering ada basah yg sgt wangi pon belum tentu aku nak makan dlm tuh
bcos im H A P P Y  
Reply

Props Report

Rank: 1

Post on 4-4-2013 02:31 AM |All posts
sini makan dalam tandas selalunya dalam bulan Ramadhan jer...tandas opis bersih luas ada kapet,  aircond lagik
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 4-4-2013 08:43 AM |All posts
toilet di jepun mmg sangat bersih tau... sebab tu dorg tu tak kisah pun nak makan minum kt situ...
Umar... mama luv you!!
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 4-4-2013 10:56 AM |All posts
toilet diorang bersih. mungkin sejak lahir diorang tengok toilet yang bersih je baik di rumah atau di mana-mana, jadi diorang tak hairan nak makan dalam toilet. kita ... yela, macam-macam jenis keadaan toilet dah tengok.

apapun, tak tercapai akal nak makan dalam toilet.
Bila kau tidak memandang, aku dalam rahsia merenungmu.
Berdoa agar Tuhan menjagamu lebih dari Dia menjagaku.
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 30-9-2014 09:53 PM , Processed in 0.143027 second(s), 29 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top