Chinese
Facebook Login
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Hari Raya
Euro2016
Search
1603
View
12
Reply

[PELIK/MISTERI] Orang Jepun Suka Makan di Dalam Toilet

[Copy link]

Author: eltoro       Show all posts   Read mode

Author
Post time 2-4-2013 05:10 PM | Show all posts |Read mode
Orang Jepun Suka Makan di Dalam Toilet


Tahukah kamu jika orang Jepun sangat suka sekali makan di Toilet. Fakta jika orang Jepun suka makan di Toilet di ketahui dari salah satu perusahan penyalur paip di Jepun yang membuat sebuah laman facebook yang diberi nama Love X Toilet.
Dilaman facebook Love X Toilet pengguna boleh menceritakan apa yang sering mereka lakukan ketika di dalam toilet atau kebiasaan di toilet, tidak hanya itu admin yang mengelola laman ini juga melakukan pertanyaan dan survei terhadap para pengguna facebook.
Pertanyaan dalam survei ini adalah Apakah Anda pernah makan di toilet, baik publik (sekolah atau perusahaan) atau di rumah? dari pertanyaan ini ternyata hapir 12 peratus dari total pengguna yang mengikuti laman facebook ini mengatakan ya artinya mereka suka makan di dalam toilet.
Selain suka makan di dalam toilet ternyata orang orang di Jepun juga suka Bermain ponsel, Bermain,video game dan  Membaca manga di dalam toilet.
Namun ada hal yang lebih unik dari survei ini yakni setelah membaca buku di dalam toilet , seseorang boleh merasa kebelet pipis dan ingin segera BAB.
Nah apa kamu juga suka seperti orang Jepun yang suka makan di dalam toilet ?









Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 01:29 PM | Show all posts
Tak lalu le sampai nak kena makan dalam toilet
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 02:06 PM | Show all posts
rasa nak
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 02:52 PM | Show all posts
agaknya dah x ada ruang dah nak makan sampai makan di dlm tandas mmg kerja gile lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 02:58 PM | Show all posts
masa itu emas kekdah nyer.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:02 PM | Show all posts
jepun nie memang dah xckup masa kot sampai makan gan berak pun wat skali..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:07 PM | Show all posts
baca tajuk pun dh rasa nak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:09 PM | Show all posts
yerrrrrrrkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:12 PM | Show all posts
mcm2 la....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:16 PM | Show all posts
why kena makan di tanas

if tandas mcm tandas hotel ada kering ada basah yg sgt wangi pon belum tentu aku nak makan dlm tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 02:31 AM | Show all posts
sini makan dalam tandas selalunya dalam bulan Ramadhan jer...tandas opis bersih luas ada kapet,  aircond lagik
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 08:43 AM | Show all posts
toilet di jepun mmg sangat bersih tau... sebab tu dorg tu tak kisah pun nak makan minum kt situ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 10:56 AM | Show all posts
toilet diorang bersih. mungkin sejak lahir diorang tengok toilet yang bersih je baik di rumah atau di mana-mana, jadi diorang tak hairan nak makan dalam toilet. kita ... yela, macam-macam jenis keadaan toilet dah tengok.

apapun, tak tercapai akal nak makan dalam toilet.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.069757s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list