CARI Malay Forums

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 1279|Reply: 12

[PELIK/MISTERI] Orang Jepun Suka Makan di Dalam Toilet

[Copy link]
Post time 2-4-2013 05:10 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Orang Jepun Suka Makan di Dalam Toilet


Tahukah kamu jika orang Jepun sangat suka sekali makan di Toilet. Fakta jika orang Jepun suka makan di Toilet di ketahui dari salah satu perusahan penyalur paip di Jepun yang membuat sebuah laman facebook yang diberi nama Love X Toilet.
Dilaman facebook Love X Toilet pengguna boleh menceritakan apa yang sering mereka lakukan ketika di dalam toilet atau kebiasaan di toilet, tidak hanya itu admin yang mengelola laman ini juga melakukan pertanyaan dan survei terhadap para pengguna facebook.
Pertanyaan dalam survei ini adalah Apakah Anda pernah makan di toilet, baik publik (sekolah atau perusahaan) atau di rumah? dari pertanyaan ini ternyata hapir 12 peratus dari total pengguna yang mengikuti laman facebook ini mengatakan ya artinya mereka suka makan di dalam toilet.
Selain suka makan di dalam toilet ternyata orang orang di Jepun juga suka Bermain ponsel, Bermain,video game dan  Membaca manga di dalam toilet.
Namun ada hal yang lebih unik dari survei ini yakni setelah membaca buku di dalam toilet , seseorang boleh merasa kebelet pipis dan ingin segera BAB.
Nah apa kamu juga suka seperti orang Jepun yang suka makan di dalam toilet ?









Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 01:29 PM | Show all posts | Share
Tak lalu le sampai nak kena makan dalam toilet
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 02:06 PM | Show all posts | Share
rasa nak
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 02:52 PM | Show all posts | Share
agaknya dah x ada ruang dah nak makan sampai makan di dlm tandas mmg kerja gile lah
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 02:58 PM | Show all posts | Share
masa itu emas kekdah nyer.....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:02 PM | Show all posts | Share
jepun nie memang dah xckup masa kot sampai makan gan berak pun wat skali..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:07 PM | Show all posts | Share
baca tajuk pun dh rasa nak..
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:09 PM | Show all posts | Share
yerrrrrrrkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:12 PM | Show all posts | Share
mcm2 la....
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2013 03:16 PM | Show all posts | Share
why kena makan di tanas

if tandas mcm tandas hotel ada kering ada basah yg sgt wangi pon belum tentu aku nak makan dlm tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 02:31 AM | Show all posts | Share
sini makan dalam tandas selalunya dalam bulan Ramadhan jer...tandas opis bersih luas ada kapet,  aircond lagik
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 08:43 AM | Show all posts | Share
toilet di jepun mmg sangat bersih tau... sebab tu dorg tu tak kisah pun nak makan minum kt situ...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 10:56 AM | Show all posts | Share
toilet diorang bersih. mungkin sejak lahir diorang tengok toilet yang bersih je baik di rumah atau di mana-mana, jadi diorang tak hairan nak makan dalam toilet. kita ... yela, macam-macam jenis keadaan toilet dah tengok.

apapun, tak tercapai akal nak makan dalam toilet.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

28-1-2015 06:59 AM GMT+8 , Processed in 0.112812 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list