CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: xtahumenahu

Keek : short vid- trend artis sekarang

[Copy link]
Post time 5-4-2013 10:06 AM | Show all posts | Share
aku suka tengok keek anak tomok yang merajuk kena marah tu. comel sangat!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 10:21 AM | Show all posts | Share
gila comel anak tomokkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 10:32 AM | Show all posts | Share
Tengok keek dr.Harlina. anak dia cute2
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 10:36 AM | Show all posts | Share
xtahumenahu posted on 4-4-2013 06:22 PM
juna...

http://www.keek.com/!wdP9bab

juna tuna pun dah ada keek

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-4-2013 12:25 PM | Show all posts | Share
cmf_summer_snow posted on 5-4-2013 10:36 AM
juna tuna pun dah ada keek

tomeyyyy sgt2...sore pon seksi
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 02:41 PM | Show all posts | Share
comel arrian mengamuk

http://www.keek.com/!zZdBbab
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 02:45 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 02:50 PM | Show all posts | Share
kodok nyorok reketok reketok dipinggir kali rikitik rikitik

izzue islam

http://www.keek.com/!6sS8bab
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 02:51 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 02:58 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:31 PM | Show all posts | Share
tumpang tanya, kalo kita pakai blackberry, boleh ke kita upload keek ni ek, camane ek, tq
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:31 PM | Show all posts | Share
kalo video tu dari fb, boleh ke

tolong iols @maxim  
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:34 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:43 PM | Show all posts | Share
dah trend skg ni..asal tgk kt fb tu ada je keek si retis..tp x penah pun aku nengok hahaha sadis.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:57 PM | Show all posts | Share
ad_hoc79 posted on 3-4-2013 04:27 PM
1st taim dgr 'keek'
ketinggalan btol aku nih.kategori buta it dan teknologi

same le kiter
haram baru tau

pendapat aku, artis zaman skrg dh tak eksklusif
ibaratnya 24-7 boleh tgk dorunk

aku sure tok pah & nuar jen xde nk wat bende² cenggini

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:03 PM | Show all posts | Share
ellynorman posted on 3-4-2013 04:42 PM
http://www.keek.com/tunkuhanis/keeks/qBw3bab

tunku hanis... muka cam hantu

seriously, annoying nye aku tgk minah ni

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:16 PM | Show all posts | Share
hari2 wajib tengok keek anak tomok...comel sgt2


Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:17 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:19 PM | Show all posts | Share
lopa http://www.keek.com/neelofa

mat haron http://www.keek.com/Aaron535Aziz

hanez suraya http://www.keek.com/Hanezsuraya Last edited by loyer on 5-4-2013 04:25 PM

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:19 PM | Show all posts | Share
supernaturalee posted on 5-4-2013 04:03 PM
seriously, annoying nye aku tgk minah ni

geli kan... sangatttt
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:54 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:56 PM | Show all posts | Share
dulo ada gosip katanya umi & erra dh gaduh ni elok jer ber keek

http://www.keek.com/!T4fBbab

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 11:14 PM | Show all posts | Share
gelabah je msing2 aahhahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 11:16 PM | Show all posts | Share
keek menghabiskan data aku jer..huahua
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 12:32 AM | Show all posts | Share
nashrudean posted on 5-4-2013 11:16 PM
keek menghabiskan data aku jer..huahua

layan time ada wifi je
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

26-4-2015 07:17 AM GMT+8 , Processed in 0.123672 second(s), 10 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list