Keek : short vid - trend artis sekarang - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Search
Author: xtahumenahu

Keek : short vid- trend artis sekarang

[Copy link]
Post time 6-4-2013 11:41 PM | Show all posts | Share
keek neelofa dia off kan comment kah
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 01:18 AM | Show all posts | Share
comel sgt2 anak tomok..pandai wat muka cebek kena marah..comelllllllllllllllllllll
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 02:02 AM | Show all posts | Share
Layan tizz zakiah pon best...suka ketawa kuat2...kawan2 dia suma ting tong....sekarang tengah shoot aku sebenarnya isteri dia dgn izzue islam.....semua geng masuk air....best!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 03:16 AM | Show all posts | Share
Suchi posted on 6-4-2013 08:42 AM
tak boleh hnya boleh rakam secara live thru keek je. tp bleh simpan dulu sblm nk post tp simpan kt ...

tq uols nanti nk cuba
Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 09:23 AM | Show all posts | Share
TOLONGLAAAAAAAAAAAAAAAAA ANAK TOMOK SGT COMEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

betty rahmad sedap juge ye sore dia...wpun mata mmg asik tgk gigi dia hehehh

eira and hubby so comel and happening! happy tgk dorg. gila2

keek hh....err. ank dia cm annoying hahah. iols mmg xminat ler bdk kecik cmni..gn parents nye pon annoying

anakk RR SGT COMEL!!!! second after tomok!!!! daddy edel xtsentuh ke tgk ank dia........

lopa pnye mcm bkn nk tnjuk adik, tp nk tnjuk dia je lebih. err..typical keek retis. bajet ayu.

keek retis len mcm ND sume ckop ah lyn skali, bebulu plak tgk memanja2 mengada2







Reply

Use magic Report

Post time 7-4-2013 10:28 AM | Show all posts | Share
miawpink posted on 3-4-2013 04:39 PM
tizz zakiah

http://www.keek.com/!kiq8bab

pakai underwaear t-shirt ker masa posting tue huhuhuhuhu....... laing cam string tuehuhhuu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 12:15 AM | Show all posts | Share
tertengok keek redmummy ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 01:40 AM | Show all posts | Share
aku suka tgk keek neelofa... hahaha. tak tahu la nape aku xleh nk benci minah ni.
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 06:55 AM | Show all posts | Share
erin86 posted on 6-4-2013 11:41 PM
keek neelofa dia off kan comment kah

yeszaaaaaaaaaaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 07:05 AM | Show all posts | Share
sweet je tgk bella anak dr halina tu...
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 09:44 AM | Show all posts | Share
yg tomok pnyer best...tomey tomey tomey
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 10:16 AM | Show all posts | Share
eiii nyampah btol aku ngan keek ni..
tambah2 si keek liyana jasmay tu..
psl rambut pon nak tnye org...
pstu bdk2 yg ade keek ni..
berangan jadah cm retis..
ayat msti ade "hi keekersssss" euuuuuuuwwwwww.......
kalau cerita bnda2 yg best ok la gak..
ni ade yg tnye n bgtau bnda2 ape yg die nak buat..
nak g berak pon nak rakam..
sumtimes need to keep as a private to keep the originality..
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 10:24 AM | Show all posts | Share
September14 posted on 6-4-2013 10:52 AM
dah bukak email, so dia just suruh post atleast 1 keek, lpstu email etc.. n xde lak link verify mc ...

aku pun ada prob nak tgk keek kat ipad...nyusahkan betul
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 10:31 AM | Show all posts | Share
azad laki eira tu manjang berlenging x berbaju kt rumah pastu bt keek

Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2013 11:52 AM | Show all posts | Share
myariesa posted on 3-4-2013 10:39 PM
Suka tgk keek anak siti saerah..dh la comei,cerdik lak tu

apa name keek siti saerah ek... nk tgkkk
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 11:34 AM | Show all posts | Share
keek ni kena daftar dl baru boley tgk eh
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 11:54 AM | Show all posts | Share
ad_hoc79 posted on 12-4-2013 11:34 AM
keek ni kena daftar dl baru boley tgk eh

ala sign up je.. iols pon xde tempek2 keek2 ni tp nk tgk ank tomok punye pasal sign up terus
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:00 PM | Show all posts | Share
ellynorman posted on 3-4-2013 04:42 PM
http://www.keek.com/tunkuhanis/keeks/qBw3bab

tunku hanis... muka cam hantu

x kenal la dia nih...
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:19 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:32 PM | Show all posts | Share
mixed posted on 12-4-2013 12:19 PM
kak ella

http://www.keek.com/!NsTCbab

ella ni pun jenis orang yang kita susah nak benci
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:33 PM | Show all posts | Share
laki ella ni nampak supportive sangat
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:44 PM | Show all posts | Share
Suka tgk keek tiz zaqyah.. Lawak2 wei.. Esp video yang tebaru yg tiz dgn uqasha tu hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:48 PM | Show all posts | Share
missyqaldina posted on 11-4-2013 10:16 AM
eiii nyampah btol aku ngan keek ni..
tambah2 si keek liyana jasmay tu..
psl rambut pon nak tnye or ...

tepek sini sikit nak tengok
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:51 PM | Show all posts | Share
baru bukak keek tOmOk...
cOmel giler anak dia...alahaii
Reply

Use magic Report

Post time 12-4-2013 12:53 PM | Show all posts | Share
suka layan keek erra..ank dia aleesya very the henggerish nye accent...cantik sgt!..

ot: DCT tuh pehal skang pakai tudung penuh..tapi tudung dia berbentuk ala-ala bayangan rambut gituh???..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

5-7-2015 03:48 PM GMT+8 , Processed in 0.171648 second(s), 10 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list