CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 8762|Reply: 101

[Gambar] KUASA MEKAP KETIKA MAJLIS PERKAHWINAN

[Copy link]
Post time 4-4-2013 08:58 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login



Hebat betul mak andam pengantin ni. Salute!! ;3

kredit: http://nasihangit.blogspot.com/2 ... is-perkahwinan.html
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 09:00 AM | Show all posts | Share

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 09:00 AM | Show all posts | Share
Itu le kuasa make up artis nak menutup cela artis2 tu jugak.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 09:04 AM | Show all posts | Share
tetibe jd emma maembong uolss..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 09:17 AM | Show all posts | Share
huhuhu berubah
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 09:46 AM | Show all posts | Share
PERGHHH!!!!!!!!!

Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 09:47 AM | Show all posts | Share
hebak2!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 10:13 AM | Show all posts | Share
berapa kilo bodak mak andam tampal agak eh.?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 10:43 AM | Show all posts | Share

perghhhhh...power seh!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 10:49 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 11:29 AM | Show all posts | Share
huhuhu..tangan hitam
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 12:23 PM | Show all posts | Share
wohhh menangis tengok... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 12:28 PM | Show all posts | Share
tangan mekap sekali tak?
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 12:28 PM | Show all posts | Share
Wah muka putinya..
tapi tangan hitam..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 12:30 PM | Show all posts | Share
Terbaik la mak andam nie..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 12:49 PM | Show all posts | Share
sila booking mak andam ni kalau nak kawen.hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:01 PM | Show all posts | Share
Bezanya...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:17 PM | Show all posts | Share
Penghinaan secara sembunyi ke atas bakal pengantin oleh mak andam semata2 nak tarik pelanggan...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:21 PM | Show all posts | Share
hehe.brapa kilo la bedak dia letak
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:24 PM | Show all posts | Share
tp mmg terbaik...lain beno...
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:27 PM | Show all posts | Share
terkejut laki dia tgk bila malam nak tdo berubah jadi muka nenek kebayan kembali..
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:35 PM | Show all posts | Share
macam dua orang yang berlainan je
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:41 PM | Show all posts | Share
Wow..before & after sangat2 lah berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:43 PM | Show all posts | Share
mak mentua leh kenal ke lepas basuh tuh
Reply

Use magic Report

Post time 4-4-2013 01:49 PM | Show all posts | Share
muka puteh, tangan hitam..

aku suka neutral beauty..
tak payah nak make up tebal2..
bangun pagi tengok muka pun seropa jer..
takde la nanti terkujut tetiba tengok ada nenek kebayan tido kat sebelah..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

23-5-2015 09:23 PM GMT+8 , Processed in 0.152213 second(s), 16 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list