CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return to list New
View: 3841|Reply: 36

[Tempatan] Pemandu teksi paksa penumpang buat oral seks

[Copy link]
Post time 5-4-2013 02:43 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

KUALA LUMPUR: A taxi driver was jailed a total of 24 years and ordered to be whipped four times for robbing, molesting and forcing a woman passenger to perform oral sex on him two years ago.
Sessions Court judge Hasbi Hasan meted out the sentence after the prosecution had succeeded in establishing a case beyond reasonable doubt.
M. Saravanan, 30, was jailed 12 years and ordered to be whipped three times for forcing the 31-year-old woman to perform oral sex on him.
He was sentenced to five years' imprisonment and ordered to receive a stroke of the rotan for molesting the woman by fondling her breasts.
Saravanan was also jailed seven years for robbing the woman of her blackberry handphone and about RM500 cash by using a parang.
Saravan's counsel mitigated that his client had only seven years of education, came from a poor family and his father was a mechanic.
Deputy Public Prosecutor Tan Gin Han who appeared on behalf of DPP Ooi Chean Ling, said the victim was single and the incident had a psychological impact that would affect her married life in future.
Tan said Saravanan's passengers expected to be sent to their destination safely but had taken this chance to molest and rob the victim.
He said Saravanan's seven years of education not a good reason as it was sufficient to teach him not to commit the offences.
Judge Hasbi said she agreed with Tan as Saravanan was a cab driver and the offence would affect the country's image, especially the tourism industry.

Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 02:57 PM | Show all posts | Share
euwwww gila sex!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:00 PM | Show all posts | Share
yuckssss........ tote kap lam ya ngan manyak busyukkk ... tarak cebok
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:02 PM | Show all posts | Share

Takutnya..
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:04 PM | Show all posts | Share
gila...merosak kan semua nama pemandu teksi org mcm ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 03:19 PM | Show all posts | Share
ishhhh...
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:14 PM | Show all posts | Share
Dulu kat kelana jaya, laki india suruh ai urut dia. Dia merayu2 manja, ai lak naik seriau nengok muka dia buat2 kesian merayu, eiii, geli la. Ko ingat aishwarya ke hape.. kejadian: medan selera FAS, dekat dgn kondo kelana puteri.
Reply

Use magic Report

Post time 5-4-2013 04:33 PM | Show all posts | Share
isk...elok kene kerat anu trus org mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 12:41 AM | Show all posts | Share
Makin teruk perangai hindu sekarang ni....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 12:45 AM | Show all posts | Share
Lebih baik melancap depan laptop macam Ketua Penerangan PKR tu buat.. tak nyusahkan orang..
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 12:47 AM | Show all posts | Share
dah le hitam letong, nak suruh oral bagai, tendang kalu hancor
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 01:00 AM | Show all posts | Share
aku pun penah naik taxi india gile sex, byk kali.this one day dr midvalley, dia start ckp2 lucah dgn aku.aku dah naik takut..kt midvalley kan jalan dia jem sket, taxi tak bergerak.aku takut di apa2kan...terus bukak pintu taxi dan lari.pastu driver bodoh ni keluar taxi dia jerit "naik taxi taknak bayar"...xkan la aku nk keluar wallet byr kot sebelum lari.hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 01:12 AM | Show all posts | Share
applemy posted on 5-4-2013 04:14 PM
Dulu kat kelana jaya, laki india suruh ai urut dia. Dia merayu2 manja, ai lak naik seriau nengok muk ...

tarak amik plet no. ka?, snap pic dia ka..wat report ka...

slalu org cmtula lama2 jadi perogol bersiri,
gara2 org yg pnah kene ganggu amik mudah, bila kena cmni..

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 01:16 AM | Show all posts | Share
cauliflower posted on 6-4-2013 01:00 AM
aku pun penah naik taxi india gile sex, byk kali.this one day dr midvalley, dia start ckp2 lucah dgn ...

wat la report..
klu bijak, rekodla vid pkai smartphone tu. tu gunanya kamera kt smartpone..

kantulkn la dia, tu tugas org2 yg pnah kna ganggu cmni, kalu dibiarkn jadi perogol/bunuh/bakar lak..
amatlah malang kerna gara2 tiada tindakan, org lain akn jadi mangsa sebab mangsa sblumnya pndang bnda ni smbil lewa..

bole jadi mangsa rogol seterusnya, adik pmpn kita, anak kita, kwn pmpn kita, sedara pmpn kita..time tu barula teringat.. betapa sia2nya tindakan zero ni..


Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 01:20 AM | Show all posts | Share
batmana posted on 6-4-2013 01:12 AM
tarak amik plet no. ka?, snap pic dia ka..wat report ka...

slalu org cmtula lama2 jadi perogol  ...

Betul. dah la puak diorang ramai dah bawak teksi hasil usaha parti puak hitam diorang.... Last edited by iskans on 6-4-2013 10:48 AM

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 01:22 AM From the mobile phone | Show all posts | Share
sundal punye hindu...makin lame makin lemak ni..1x mau kene potong baru tau....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 01:31 AM | Show all posts | Share
applemy posted on 5-4-2013 04:14 PM
Dulu kat kelana jaya, laki india suruh ai urut dia. Dia merayu2 manja, ai lak naik seriau nengok muk ...

dan kau lelaki?

Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 02:06 AM | Show all posts | Share
batmana posted on 6-4-2013 01:16 AM
wat la report..
klu bijak, rekodla vid pkai smartphone tu. tu gunanya kamera kt smartpone..

tak kena kt ko pandai je ko ckp kan.klu ko pompuan dlm taxi berdua dgn pemandua india gile sex tu br ko tau berdebar takleh nk fikir apa, tau nak lari keluar je. kalau aku jenis tak takut dan prepared dh lama aku buat benda2 camtu. again, benda mcm ni bukan sekali kena, next time kena aku dh hati2 dah termausk this one night dr kl sentral aku amek taxi kol 12 mlm (balik keje lewat). ade taxi driver melayu....aku call kwn laki aku ckp no taxi etc etc....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 02:28 AM | Show all posts | Share
hrpnya bukan permit dr nazri teksi
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 06:08 AM | Show all posts | Share
Judge Hasbi said she agreed with Tan as Saravanan was a cab driver and the offence would affect the country's image, especially the tourism industry.


Pak Hamid nanti nangis lah ....
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 09:42 AM | Show all posts | Share
Kalau abg hrithrik roshan tue voleyy la jugakkk... Had dari kasta rendah ni mati idup semula pon x mau!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 09:54 AM | Show all posts | Share
mari kempen 'boikot teksi dipandu warga hindu'
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 10:02 AM | Show all posts | Share
kelling pariah ni memang gila sex...ingat lg peristiwa kt johor dulu...say no to keling...
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 10:20 AM | Show all posts | Share
itulah pekara yang ditakuti jika naik teksi sorang-sorang...padan muka kena penjara..suruhlah banduan tu buat oral sex kat ko
Reply

Use magic Report

Post time 6-4-2013 10:44 AM | Show all posts | Share
cauliflower posted on 6-4-2013 02:06 AM
tak kena kt ko pandai je ko ckp kan.klu ko pompuan dlm taxi berdua dgn pemandua india gile sex tu  ...

yela..bila xkena mudah ckp..knp xitu ini.tp masa tkena tu mmg xpikir apa.takut,menangis..gugup..menggigil..bila dah tenang baru tpikir patutnya aku buat aduan sekian2.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-5-2015 02:22 PM GMT+8 , Processed in 0.163074 second(s), 16 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list