Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Search
7485
View
100
Reply

[Tempatan] April 2013 - Sudah Ada Iklan Raya??? by Courts Mammoth

[Copy link]

Author: sinceyesterday       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-4-2013 10:43 AM | Show all posts |Read mode
kita rehatkan minda pasal PRU ni jap ye....

hari sabtu (27/4) tengah negok Buletin Utama tetiba ada iklan promosi hari raya by courts memot.......mak aiii mcm tak caya je siap ngan lagu raya lagi, tu yg tak tahan tu.......skrg baru April je kot......

persoalannya boleh ke iklan raya camtu disiarkan terlalu awal??? sedangkan lagu raya pun 2 minggu pose je baru leh dengar kat radio kan......emmmm Last edited by sinceyesterday on 29-4-2013 11:16 AM

Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 10:46 AM | Show all posts
takde salah pun.  jangan sensitif tak tentu pasal.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 10:48 AM | Show all posts
ai pun tertengok gak time tu....terasa dekat nak raya dah...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 10:48 AM | Show all posts
business....mana kenal semua nie..tahu untung jerk....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 10:49 AM | Show all posts
aku tgk lam paper star last saturday.. jualan raya.. i was like.. wtf?

pose pun belum lg.. ni dah pk sal raya..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 10:50 AM | Show all posts
org yg buat iklan tu ntah2 pose ganti pun tak habis2 lagi...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 10:53 AM | Show all posts
Raya Tahun ni orang ramai belanja sakan.....harga kereta turun, harga minyak turun, hutang ptptn langsai..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 10:57 AM | Show all posts
leh beli tv led
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2013 10:59 AM | Show all posts
Nash^Roy posted on 29-4-2013 10:49 AM
aku tgk lam paper star last saturday.. jualan raya.. i was like.. wtf?

pose pun belum lg.. ni dah ...

klu negok dlm paper tkde la rasa sngt, ni negok kat tv siap lagu raya sekali perghhhhhh rasa cam next month je nk raya
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:00 AM | Show all posts
ramai la terjerat dengan kot memot ni..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:01 AM | Show all posts
nasib bek takda iklan raya tahun 2014 dan 2015...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2013 11:02 AM | Show all posts
prettyuglybabe posted on 29-4-2013 11:00 AM
ramai la terjerat dengan kot memot ni..

ntah2 salah sorang nya iollsss la kot....
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:06 AM | Show all posts
Cepatnya keluar ikalan Raya...
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:08 AM | Show all posts
nak suruh beli perabot skrg...
nak dkt raya byk nak pakai duit
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:09 AM | Show all posts
kortmamont nk suruh buat hutang awal.. raya punya pasai
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:09 AM | Show all posts
freebird posted on 29-4-2013 10:53 AM
Raya Tahun ni orang ramai belanja sakan.....harga kereta turun, harga minyak turun, hutang ptptn lan ...

rosmah turun
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:10 AM | Show all posts
courts mammoth ni kan suka buat promosi 90 hari x perlu byr apa2 with cengkeram only RM1
now masuk bulan 5
raya bulan 7
cukup 3 bulan after raya 30 hari x buat any pembyrn instalment..courts mammoth dtg ler balik amik perabot
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:11 AM | Show all posts
hari sabtu (27/5) tengah negok Buletin Utama tetiba ada iklan promosi hari raya by courts memot.......mak aiii mcm tak caya je siap ngan lagu raya lagi, tu yg tak tahan tu.......skrg baru April je kot......

ehh...tempat ko awal sebulan ye?
kt sini, sabtu lepas baru 27/4...


ntahnye, aku pun heran, tetibe ade iklan raye
x kena mase kot, nk berbisnes pun, agak2 la oii....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2013 11:12 AM | Show all posts
the_killer posted on 29-4-2013 11:01 AM
nasib bek takda iklan raya tahun 2014 dan 2015...

ntah2 dh ada kot iklan tuk 2014 tu yg tak sabar nk bersiaran, sbb tu la iklan raya 2013 disiarkan seawal mungkin.......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2013 11:15 AM | Show all posts
edoraixora posted on 29-4-2013 11:11 AM
ehh...tempat ko awal sebulan ye?
kt sini, sabtu lepas baru 27/4...

hahahahah xcited nk cite psl iklan raya lerr tewwww smpi tersalah bulan......
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:29 AM | Show all posts
ini modelnya.....


Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:34 AM | Show all posts
Bulan 4 dah iklan raya? Raya habah dia la.
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:41 AM | Show all posts
memang la strategi marketing...tapi kurang bijak la..
bukan x tau, bab2 lagu raya nih very2 sensitip bagi warga2 malaysia nih..takut ada yg menangis igt kat kampung..nak beli tiket bas, flight, nak tukar duit kat bank, buat kuih, jual kuih kat opis tu semua..
benda2 tu phsyco tau..
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:42 AM | Show all posts
raya jugak tu, tapi pilihanraya
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2013 11:44 AM | Show all posts
akak rasa mmg betul lah tu...... sbb time nie kena buat tempahan baju raya awal... kalau x, tailor xnak terima...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.079522s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list