CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12Next
Return Post new threads
Show: 4680|Reply: 33

[ASTRO] KILAUAN EMAS 3 - SETIAP RABU 9.30 MALAM - ASTRO PRIMA

[Copy link]

Rank: 4

Post on 29-4-2013 02:33 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Baru nak jalan-jalan tengok tred KE3, tibe2 mod suh pindah bod TV malaysia..

KE3 E-invite copy.jpg


Website Rasmi
www.kilauanemas.com.my
www.facebook.com/PortalAstroGempak
www.twitter.com/Astro_Gempak

ada 10 peserta.
Screen Shot 2013-04-29 at 2.29.51 PM.jpg
Screen Shot 2013-04-29 at 2.29.57 PM.jpg


Konsert Minggu 1 @ Youtube


Layan!

Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 1-5-2013 09:14 AM |All posts
Pergi mampuslah rancangan sampah ini!!
http://stayreward.com/index.php?share=59075
Reply

Props Report

Rank: 13Rank: 13Rank: 13Rank: 13

Post on 2-5-2013 03:08 PM |All posts
mOm aku layan jugak la KE ni...
tp semlm ngk kak Seri dah disingkirkan...
#saveGaza #savePalestine
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 9-5-2013 02:15 AM |All posts
LAN_5213 2.JPG


minggu ni 2 orang kluo..
Edy ngn Malia
Reply

Props Report

Rank: 6Rank: 6

Post on 9-5-2013 11:54 AM |All posts
Pd mulanya mmg x minat sgt tgk rancangan ni. Tp start mlm td tertgk ( sbb x de citer best smlm) mcm best plak. Kira boleh layan la. Yg paling best dekat last tu bila ada otai2 nyanyi lagu yg pernah hit dulu. aku suka tgk peserta yg bernama mior dan silah nyanyi.
Reply

Props Report

Rank: 11Rank: 11Rank: 11Rank: 11

Post on 16-5-2013 08:49 AM |All posts
semalam berkesempatah layan KE ni dr mula -abis, tema dangdut & kenangan silam..
ramai gak artis jemputan antaranya mas idayu, sheeda angkat kaki, shamsul ghau2, azian mazwan sapuan, shila amin, adam ahmad & zur eda...

makcik ros tu boleh tahan gak geleknya..siap berseloroh, gurau senda ngan ramli ms..
  28.02.09 till now  
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 16-5-2013 10:54 AM |All posts
napalah makcik ros tu still ada lagi? dah mcm pelawak je....jd macam bahan je. sian lak tgk.

ramli ms mcm x suka dia je. last week masa dia perform rms tak tgk depan..toleh ke tepi. pastu dia dgr guna headphone tu sekejap..pastu dia campak atas meja. semalam ayat rms "menyetan".hahahah

anyway suka dgr sore pakcik idris...go pakcik. sore jelas cuma agak keras sikit..lenggok pun sedap.

alina tu mcm over sangat plak.mentang2x penah buat album sebelum ni. baju dahlah ketat semalam..sakit mata tgk

rina sore dia lurus je...kalau nyanyi mcm tak blend dgn lagu.penghayatan kurang rasanya tu..x jiwai. asal nyanyi je
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 16-5-2013 11:53 AM |All posts
smlm sapa tersingkir?

Ala x sempat tgk tertido pulakkk
Reply

Props Report

Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22Rank: 22

Moderator

Post on 17-5-2013 10:37 AM |All posts
i like KE
Ganyang Style
Reply

Props Report

Rank: 4

Post on 17-5-2013 12:18 PM |All posts
lica_mica posted on 16-5-2013 11:53 AM
smlm sapa tersingkir?

Ala x sempat tgk tertido pulakkk

DIN telah tersingkir minggu ni.
So terlepas lah Din untuk ke semi final next week
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-5-2013 01:03 PM |All posts
paan_mfr posted on 17-5-2013 12:18 PM
DIN telah tersingkir minggu ni.
So terlepas lah Din untuk ke semi final next week

aduyaiii...x sangka sore kembar si Din tu sangat lah sedappppp!! nape heols x pg audtion dulu ekh?? siap nyanyi AZ sedetik lebih...
Buat lah sesuatu ikhlas dari hati
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-5-2013 02:02 PM |All posts
Akubinimone posted on 17-5-2013 01:03 PM
aduyaiii...x sangka sore kembar si Din tu sangat lah sedappppp!! nape heols x pg audtion dulu ekh? ...

Jenuh cari KE ni kat bod gossip..tau2 tercampak kat sini ..

Tu la suara kembar Din tu sedap betul... I harap next season he masuk...  KE siap halau si din... gelak i tau..

Episod this week mmg best... penuh dgn gelak ketawa...K.Engku pun mmg best jadi pengacara... Kak Ros pun lawak...nyanyi ok la compare si din...

Aduh!! Besar gemuk-gemuknya TIMUN... :P
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-5-2013 02:20 PM |All posts
mior anak 7 ke? ingat bujang lagi..
Aduh!! Besar gemuk-gemuknya TIMUN... :P
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-5-2013 02:22 PM |All posts
tu la Miz..si KE siap halau Din kuar..tup2 memang terkeluar sungguhhh!!!
iols rasa klu mak ros kuar x per..iols rasa dia cam tuk penyeri majlis jer bagi meriah..sore dia mmg x de la sedap sangat..
cuma satuuuu jer yg iols respect sgt kat dia..so far rasanya dia sowunk jer yg berani melawak/melawan kata2 RMS sedangkan dia tu kan Juri..cuba mana2 program yg RMS jadi juri peserta siap kecut2 klu kene komen ngan RMS..tapi mak ros sowunk jer yg selamba ngan RMS siap panggey abangg lagi..huhuuuu
Buat lah sesuatu ikhlas dari hati
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-5-2013 02:54 PM |All posts
Akubinimone posted on 17-5-2013 02:22 PM
tu la Miz..si KE siap halau Din kuar..tup2 memang terkeluar sungguhhh!!!
iols rasa klu mak ros kua ...

i tak tgk din perform before tis... tu je 1st time i tgk he nyanyi... masa he nyanyi i agak he yg akan keluar sebab suara he soft compare peserta laen..

kak ros menghiburkan..tgk she nyanyi dari mula sampai kesudah penonton terhibur...

Alina lak...baru la tau dia penah menang sinaran pasport... tgk tahi lalat she rasa macam kenai... google2.. betul..suara she mmg sedap...

yg best Mior Rock ler... pada i yg minat rock kapak ni... mior rock is the best..

Aduh!! Besar gemuk-gemuknya TIMUN... :P
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-5-2013 04:04 PM |All posts
iols suka ngan dak Mior, abg Silah n ankel Idris..dasyatttt sore deols sume
Buat lah sesuatu ikhlas dari hati
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 20-5-2013 11:08 PM |All posts
Kesiannya adam ahmad.    Dia tak sihat ker?
"Malu itu tidak datang kecuali dengan membawa kebaikan" ~riwayat B ...
Reply

Props Report

Defender

adik cayang mama tak?

Rank: 12Rank: 12Rank: 12

Post on 22-5-2013 10:19 PM |All posts
malam ni artis jemputan best...
Salam untuk semua...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 23-5-2013 01:55 PM |All posts
cayalah pakcik idris..nyanyi lagu anuar zain-sedetik lebih. dia cabar diri sendiri & not bad dia nyanyi. nasib dia ke final...menyampah yer tgk makcik ros tu. penuh drama....nasib tak masuk final
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 23-5-2013 02:24 PM |All posts
sape lagi yang masuk final.. semlam tengok tak habis le...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 23-5-2013 02:55 PM |All posts
izamasha posted on 23-5-2013 02:24 PM
sape lagi yang masuk final.. semlam tengok tak habis le...

peserta lelaki semua masuk-idris, silah,mior+alina (peserta wanita tunggal). finalist 4 org je
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 23-5-2013 04:01 PM |All posts
tq ... izzah_mia   
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 23-5-2013 04:59 PM |All posts
Aku mmg puas hati dgn barisan peserta final.... nek ros tu paturnya dah lama dulu lagi disingkir (base on nyanyian)...rina walaupun ada vokal power tapi smlam dia tak dpt bawak lagu dgn baik... favourite aku ialah meor... hehehe
"Malu itu tidak datang kecuali dengan membawa kebaikan" ~riwayat B ...
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 29-5-2013 09:09 AM |All posts
jgn lupa final mlm ni...go pakcik idris
Reply

Props Report

Rank: 5Rank: 5

Post on 29-5-2013 05:45 PM |All posts
teringin nak tgk ha Kilauan Emas ni. tp manjang tak jumpa kat mana2 yg upload. pls..pls..plsss heheheee.
Reply

Props Report

12Next
Return Post new threads
You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 26-10-2014 10:55 AM , Processed in 0.156240 second(s), 33 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top