Chinese
Facebook Login
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Hari Raya
Euro2016
Search
12Next
Return to list New
7091
View
33
Reply

KILAUAN EMAS 3 - SETIAP RABU 9.30 MALAM - ASTRO PRIMA

[Copy link]

Author: paan_mfr       Show all posts   Read mode

Author
Post time 29-4-2013 02:33 PM | Show all posts |Read mode
Baru nak jalan-jalan tengok tred KE3, tibe2 mod suh pindah bod TV malaysia..

KE3 E-invite copy.jpg

Website Rasmi
www.kilauanemas.com.my
www.facebook.com/PortalAstroGempak
www.twitter.com/Astro_Gempak

ada 10 peserta.
Screen Shot 2013-04-29 at 2.29.51 PM.jpg Screen Shot 2013-04-29 at 2.29.57 PM.jpg

Konsert Minggu 1 @ Youtube


Layan!

Reply

Use magic Report

Post time 1-5-2013 09:14 AM | Show all posts
Pergi mampuslah rancangan sampah ini!!
Reply

Use magic Report

Post time 2-5-2013 03:08 PM | Show all posts
mOm aku layan jugak la KE ni...
tp semlm ngk kak Seri dah disingkirkan...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 9-5-2013 02:15 AM | Show all posts
LAN_5213 2.JPG

minggu ni 2 orang kluo..
Edy ngn Malia
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2013 11:54 AM | Show all posts
Pd mulanya mmg x minat sgt tgk rancangan ni. Tp start mlm td tertgk ( sbb x de citer best smlm) mcm best plak. Kira boleh layan la. Yg paling best dekat last tu bila ada otai2 nyanyi lagu yg pernah hit dulu. aku suka tgk peserta yg bernama mior dan silah nyanyi.
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2013 08:49 AM | Show all posts
semalam berkesempatah layan KE ni dr mula -abis, tema dangdut & kenangan silam..
ramai gak artis jemputan antaranya mas idayu, sheeda angkat kaki, shamsul ghau2, azian mazwan sapuan, shila amin, adam ahmad & zur eda...

makcik ros tu boleh tahan gak geleknya..siap berseloroh, gurau senda ngan ramli ms..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2013 10:54 AM | Show all posts
napalah makcik ros tu still ada lagi? dah mcm pelawak je....jd macam bahan je. sian lak tgk.

ramli ms mcm x suka dia je. last week masa dia perform rms tak tgk depan..toleh ke tepi. pastu dia dgr guna headphone tu sekejap..pastu dia campak atas meja. semalam ayat rms "menyetan".hahahah

anyway suka dgr sore pakcik idris...go pakcik. sore jelas cuma agak keras sikit..lenggok pun sedap.

alina tu mcm over sangat plak.mentang2x penah buat album sebelum ni. baju dahlah ketat semalam..sakit mata tgk

rina sore dia lurus je...kalau nyanyi mcm tak blend dgn lagu.penghayatan kurang rasanya tu..x jiwai. asal nyanyi je
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2013 11:53 AM | Show all posts
smlm sapa tersingkir?

Ala x sempat tgk tertido pulakkk
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 10:37 AM | Show all posts
i like KE
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-5-2013 12:18 PM | Show all posts
lica_mica posted on 16-5-2013 11:53 AM
smlm sapa tersingkir?

Ala x sempat tgk tertido pulakkk

DIN telah tersingkir minggu ni.
So terlepas lah Din untuk ke semi final next week
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 01:03 PM | Show all posts
paan_mfr posted on 17-5-2013 12:18 PM
DIN telah tersingkir minggu ni.
So terlepas lah Din untuk ke semi final next week

aduyaiii...x sangka sore kembar si Din tu sangat lah sedappppp!! nape heols x pg audtion dulu ekh?? siap nyanyi AZ sedetik lebih...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 02:02 PM | Show all posts
Akubinimone posted on 17-5-2013 01:03 PM
aduyaiii...x sangka sore kembar si Din tu sangat lah sedappppp!! nape heols x pg audtion dulu ekh? ...

Jenuh cari KE ni kat bod gossip..tau2 tercampak kat sini ..

Tu la suara kembar Din tu sedap betul... I harap next season he masuk...  KE siap halau si din... gelak i tau..

Episod this week mmg best... penuh dgn gelak ketawa...K.Engku pun mmg best jadi pengacara... Kak Ros pun lawak...nyanyi ok la compare si din...

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 02:20 PM | Show all posts
mior anak 7 ke? ingat bujang lagi..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 02:22 PM | Show all posts
tu la Miz..si KE siap halau Din kuar..tup2 memang terkeluar sungguhhh!!!
iols rasa klu mak ros kuar x per..iols rasa dia cam tuk penyeri majlis jer bagi meriah..sore dia mmg x de la sedap sangat..
cuma satuuuu jer yg iols respect sgt kat dia..so far rasanya dia sowunk jer yg berani melawak/melawan kata2 RMS sedangkan dia tu kan Juri..cuba mana2 program yg RMS jadi juri peserta siap kecut2 klu kene komen ngan RMS..tapi mak ros sowunk jer yg selamba ngan RMS siap panggey abangg lagi..huhuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 02:54 PM | Show all posts
Akubinimone posted on 17-5-2013 02:22 PM
tu la Miz..si KE siap halau Din kuar..tup2 memang terkeluar sungguhhh!!!
iols rasa klu mak ros kua ...

i tak tgk din perform before tis... tu je 1st time i tgk he nyanyi... masa he nyanyi i agak he yg akan keluar sebab suara he soft compare peserta laen..

kak ros menghiburkan..tgk she nyanyi dari mula sampai kesudah penonton terhibur...

Alina lak...baru la tau dia penah menang sinaran pasport... tgk tahi lalat she rasa macam kenai... google2.. betul..suara she mmg sedap...

yg best Mior Rock ler... pada i yg minat rock kapak ni... mior rock is the best..

Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2013 04:04 PM | Show all posts
iols suka ngan dak Mior, abg Silah n ankel Idris..dasyatttt sore deols sume
Reply

Use magic Report

Post time 20-5-2013 11:08 PM | Show all posts
Kesiannya adam ahmad.    Dia tak sihat ker?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2013 10:19 PM | Show all posts
malam ni artis jemputan best...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 01:55 PM | Show all posts
cayalah pakcik idris..nyanyi lagu anuar zain-sedetik lebih. dia cabar diri sendiri & not bad dia nyanyi. nasib dia ke final...menyampah yer tgk makcik ros tu. penuh drama....nasib tak masuk final
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 02:24 PM | Show all posts
sape lagi yang masuk final.. semlam tengok tak habis le...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 02:55 PM | Show all posts
izamasha posted on 23-5-2013 02:24 PM
sape lagi yang masuk final.. semlam tengok tak habis le...

peserta lelaki semua masuk-idris, silah,mior+alina (peserta wanita tunggal). finalist 4 org je
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 04:01 PM | Show all posts
tq ... izzah_mia   
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 04:59 PM | Show all posts
Aku mmg puas hati dgn barisan peserta final.... nek ros tu paturnya dah lama dulu lagi disingkir (base on nyanyian)...rina walaupun ada vokal power tapi smlam dia tak dpt bawak lagu dgn baik... favourite aku ialah meor... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 09:09 AM | Show all posts
jgn lupa final mlm ni...go pakcik idris
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 05:45 PM | Show all posts
teringin nak tgk ha Kilauan Emas ni. tp manjang tak jumpa kat mana2 yg upload. pls..pls..plsss heheheee.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Apple App Store
Get it FREE Google play
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2016 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.073137s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list