CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 1055|Reply: 15

[Dunia] {6} Tandas meletup: Pompuan selamat dari maut !

[Copy link]
Post time 23-5-2013 06:57 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login



Chinese Woman Escapes Unhurt in Toilet Explosion
In Leqing City, in Chinas Zhejian Province, at around 6:00 a.m. on May 1, 2013, a woman was using a public restroom when the toilet literally exploded.

The blast so was so powerful that it blew the exterior wall outward, injuring another woman who was walking by.

Amazingly, the woman inside was completely unharmed, protected by the rooms internal brick walls.


A local citizen speculated that the incident may have been caused by faulty electrical wires that sparked and thus ignited the methane gas that had filled up the stopped-up toilet.


Fortunately, May Day was a national holiday in China, so there were not many people on the street.

The restroom was located in an industrial area of the city, so had this incident happened on a regular working day, things could have gone a lot worse.

p/s mau rabak punggung klu kena...





Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 07:00 AM | Show all posts | Share
1 may punye cerita daa....
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2013 07:02 AM | Show all posts | Share
shahx posted on 23-5-2013 07:00 AM
1 may punye cerita daa....

baru lapor daaa...

selamat hari pekerja...


Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 07:04 AM | Show all posts | Share
tongkatwaran75 posted on 23-5-2013 07:02 AM
baru lapor daaa...

selamat hari pekerja...

lembap wartawan china ni...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 07:04 AM | Show all posts | Share
power gas pompuan nie ...

prottttttttttt teruih kebabommmmmmmmmm
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 23-5-2013 07:09 AM | Show all posts | Share
shahx posted on 23-5-2013 07:04 AM
lembap wartawan china ni...


nama pun cite tandas...
wajib la lembap...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 07:41 AM | Show all posts | Share
gambo mangsa xde plak...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 08:21 AM | Show all posts | Share
jamban pon org sabotaj ke...apedaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 09:04 AM | Show all posts | Share
  x sangka, yg toilet itu boleh meletup..
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 09:48 AM | Show all posts | Share
mmg power giler gas2 yg terkumpul tuh....fuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 09:59 AM | Show all posts | Share
mau rabak hahahaha
taik tak berterabur lak?
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 10:11 AM | Show all posts | Share
aku nk tergelak pun ader ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 10:25 AM | Show all posts | Share
semo tandas rumah mmg ada risiko cmni, tnggal dedah pada api aja..

tak caya, cube korang bakar sket tangki septik,confirm esok muke korang kuar frontpage hmetro....
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 10:29 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 10:33 AM | Show all posts | Share
batmana posted on 23-5-2013 10:25 AM
semo tandas rumah mmg ada risiko cmni, tnggal dedah pada api aja..

tak caya, cube korang bakar sk ...

abis orang-orang yang merokok masa membuang tak meletup pun montot??
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2013 12:53 PM | Show all posts | Share


This is what really happend....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

2-9-2015 12:06 AM GMT+8 , Processed in 0.062380 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list