yasmin hani pregnant uolss,no calculator dan cikgu BIO needed okeh - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Author: 311gurl

yasmin hani pregnant uolss,,no calculator dan cikgu BIO needed okeh

[Copy link]
Post time 29-5-2013 09:57 AM | Show all posts | Share
congrats !!
seronoknyer preggy
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2013 09:58 AM | Show all posts | Share
Mesti anak hani lagi comel dri ank Sazzy


Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 10:04 AM | Show all posts | Share
tahniah .. smeoga berjalanlancar
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 10:14 AM | Show all posts | Share
liyamariska posted on 28-5-2013 10:37 PM
laki yasmin ni bekas laki ida nerina kn? jugak bekas bf erma fatima jugak kn?

bekas laki ida nerina je... kak erma bukan okeyy..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 10:26 AM | Show all posts | Share
beribu ribu taniah
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 10:31 AM | Show all posts | Share
krukx posted on 28-5-2013 09:04 PM
beribu-ribu taniya....
waduh2...masih ganteng Shahrin tu uols. muka jenis forever young
k ...

betul tuh..kang baru peknen seminggu dua, dah annouce....tp sploh bulan berlalu masih belom meletup2...pelik plak kang jadi nye
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 10:51 AM | Show all posts | Share


husband dia hensem n yasmin sendiri pon comell...harap2 sheollss selamat melahirkan baby yg sihat..
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 10:54 AM | Show all posts | Share
rozza posted on 29-5-2013 10:14 AM
bekas laki ida nerina je... kak erma bukan okeyy..

rasa mcm pernah terbaca org bgtau..
dulu2 dia bf erma fatima...
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 10:59 AM | Show all posts | Share
tahniah....jaga diri dan kandungan baik2 yer....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 11:10 AM | Show all posts | Share
Tahniah....tak kisah laa bekas laki saper pun, itu dah jadi sejarah hidup dia org.. .lagipun tengok depa happy jerk... kita org luar xde kesan pun kan.... cuma boleh tumpang hepi jerk and doakan yg baik2....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 11:14 AM | Show all posts | Share
Mamason posted on 29-5-2013 11:10 AM
Tahniah....tak kisah laa bekas laki saper pun, itu dah jadi sejarah hidup dia org.. .lagipun tengok  ...

suka komen you ... i like
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 11:17 AM | Show all posts | Share
mamarayyan2010 posted on 29-5-2013 11:14 AM
suka komen you ... i like

Ihikss...thanx darling!

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 11:20 AM | Show all posts | Share
z_k posted on 29-5-2013 10:54 AM
rasa mcm pernah terbaca org bgtau..
dulu2 dia bf erma fatima...

salah org ni.. muka cam seiras kot.. ray kan?
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 11:23 AM | Show all posts | Share
congrats yasmin...sure anaknya comel nanti mcm maknya
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 12:05 PM | Show all posts | Share
forex posted on 29-5-2013 09:28 AM
bulan 11...sama dgn aiiiiii !!!!

wah! forex pun sama kongsi status mak buyung ker! tahniah2! bestnya tengok orang ada baby!

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 12:07 PM | Show all posts | Share
haisanor posted on 29-5-2013 12:05 PM
wah! forex pun sama kongsi status mak buyung ker! tahniah2! bestnya tengok orang ada baby!

tq .....


Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 12:26 PM | Show all posts | Share
Soksek11 posted on 29-5-2013 10:51 AM
husband dia hensem n yasmin sendiri pon comell...harap2 sheollss selamat melahirkan baby yg siha ...

adoyaiii....suka giler tgk gambar Shaarin neh dari 15 tahun dulu dok serupa tu jah.......makin macho lak ehhhhh

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 12:44 PM | Show all posts | Share
Tahniah Hani... mesti comel baby u nanti....
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 12:52 PM | Show all posts | Share
311gurl posted on 29-5-2013 01:58 AM
Mesti anak hani lagi comel dri ank Sazzy

anak sazzy x cukup bitamen hokei!
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 01:04 PM | Show all posts | Share

kerlasssttt tajok rumah hani shaarin, mek gegel kerjakan

Pssttt...psssttt....kaka hani sama abe shaarin cinta hagong x? Kalo cinta hagong kene hapdet gamba perot tiap2 minggu, kalo ade gamba berusaha masak utk laki lg afdhol....supaya dipuji isteri mithali

Lps tu bile dah veranak nt jgn lupe upload plak gamba BF, mandikan anak, tidokan anak etc supaya pujian brrlipat kali ganda dan rumah makin bervolume2

tahniah hani & shaarin....semoga selamat semuanya & dapat baby sihat, kiut miut mcm dorang

Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 01:05 PM | Show all posts | Share
baca tajuk je dah berdekah dekah aku ketawa
hawaw nye tidak si @311gurl
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-5-2013 01:25 PM | Show all posts | Share



wah,,hot mama betul si yasmin hani nih,,,,
masih boleh ber mini dress,,, iols nak tgk time saran nnti,,mampu ke idok hani berpesen bermini dress lagik
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 01:48 PM | Show all posts | Share


[ @ ] aishahjennifer Yup, it's official. This beautiful couple is expecting. Congratulations @yasminhani and @shaarin on the announcement of your forthcoming parenthood
Read more at http://web.stagram.com/feed/#adVpH4jseKzRzwex.99
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 01:49 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 29-5-2013 01:49 PM | Show all posts | Share
hahahaha
comel gile tajuk benang  
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-7-2015 12:08 AM GMT+8 , Processed in 0.072538 second(s), 9 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list