CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 2716|Reply: 15

[Tempatan] trend budak skrg - baru kapel seminggu dah macam bercinta 100 tahun

 Close [Copy link]
Post time 8-7-2013 06:20 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

video celebration baru kapel seminggu. hamjad sungguh!
https://www.facebook.com/photo.php?v=541394685923825




Last edited by harizs on 8-7-2013 06:27 PM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-7-2013 06:28 PM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:30 PM | Show all posts | Share
dah tu bagi dara kepada bakal hubby tersayang
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:32 PM | Show all posts | Share
dia pilih KLCC dowh



http://youtu.be/Qe-P1vyTrLY
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:32 PM | Show all posts | Share
im waiting, in my cold cell
when the bell begin to chimes.....
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:43 PM | Show all posts | Share
bukan dah hade ke bunang nih?
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:44 PM | Show all posts | Share
topik yang paling popular dimana2 hari ni...
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:44 PM | Show all posts | Share
Adoi....nak kesian ke nak gelak pon x tau la. Tau x ari apa... genap seminggu kunun, brp jam je pon baru jumpa...sadis
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:47 PM | Show all posts | Share
Stok stok diehardfan Justin Beiber sama Alif Azeez ler ni.
Tak pun Selena Gomez.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:50 PM | Show all posts | Share
kakikuDibibirmu posted on 8-7-2013 06:32 PM
dia pilih KLCC dowh

indon ka? lil tgk sat ja.muka lelaki mcm indon.
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:50 PM | Show all posts | Share
Menyambut macam bercinta selama beberapa tahun
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 06:57 PM | Show all posts | Share
lil_sparky posted on 8-7-2013 06:50 PM
indon ka? lil tgk sat ja.muka lelaki mcm indon.

budak laki tu jawa ponorogo...pompuan tu banjar...yang penting depa bukan suku melayu walau tahu bahasa melayu
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts | Share
nape yg aku tepek,kna close ngan mod nixar,yg ni dpt lak..
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 07:05 PM | Show all posts | Share
the_killer posted on 8-7-2013 06:57 PM
budak laki tu jawa ponorogo...pompuan tu banjar...yang penting depa bukan suku melayu walau tahu b ...

heheee....bdk melayu pon dh advance
Reply

Use magic Report

Post time 8-7-2013 07:15 PM | Show all posts | Share
Tak sabar saya menunggu video awek ni yang selanjutnya yang bakal hangat di pasaran dalam format 3gp.
Reply

Use magic Report

Post time 9-7-2013 12:35 AM | Show all posts | Share
ada parodi kan???
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-9-2015 10:28 PM GMT+8 , Processed in 0.064307 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list