CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 2069|Reply: 13

[KOSMETIK] Bedak TANAKA MURAH SIZE BESAR 110G RM17

[Copy link]
Post time 16-7-2013 11:16 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

BEDAK TANAKA ORIGINAL DARI MYANMAR. DAH RAMAI YANG AKUI KEBERKESANANNYA.

- Hilangkan Jerawat
- Hilangkan Jeragat
- Putihkan Kulit
- Hilangkan Parut

SIZE BESAR LAGI JIMAT 110G HANYA RM17

ADA TIGA WARNA BOTOL
- HIJAU
- PUTIH CREAM/ KUNING COKLAT
- PINK



SMS/WHATSAPP: 0102265495


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-7-2013 08:22 AM | Show all posts | Share
up utk hari ni..stok dah tinggal tak banyak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-7-2013 09:32 AM | Show all posts | Share
yang size kecil baru masuk stok..

rm12..Murah2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-7-2013 10:35 AM | Show all posts | Share
MURAH!!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-8-2013 10:09 AM | Show all posts | Share
stok dah tinggal tak banyak#
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 13-8-2013 09:36 AM | Show all posts | Share
stok yang kecil dah masuk..murah2 rm12
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-8-2013 10:54 AM | Show all posts | Share
stok dah tinggal tak banyak...mmg berkesan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 20-8-2013 10:17 AM | Show all posts | Share
hanya rose dan cream yang tinggal..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2013 10:11 AM | Show all posts | Share
stok dah tinggal tak banyak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-9-2013 09:11 AM | Show all posts | Share
yang besar hanya tinggal colour cream.. dan yang kecil tinggal rose.
Reply

Use magic Report

Post time 24-9-2013 02:52 PM | Show all posts | Share
rasengan posted on 24-7-2013 10:35 AM
MURAH!!!!!

salam, ada beli tp x tau cam mana nk guna? tlg ajarkan plssss. tqvm

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2013 09:26 AM | Show all posts | Share
reen5144 posted on 24-9-2013 02:52 PM
salam, ada beli tp x tau cam mana nk guna? tlg ajarkan plssss. tqvm

salam dear, cara pakai senang ajerk..titik air sedikit ke dalam bekas bedak tanaka tu..bagi bedak tu lembap2 skit..macam kiter bancuh bedak sejuk yang putih tu..kemudian sapu rata kat muka..bergantung pada awak nak tebal atau nipis.bila dah kering boleh lah basuh muka..Tip dari saya lepas dah cuci muka bersih, oleskan muka dengan sedikit olive oil @ johson baby pun ok..utk pastikan muka tak kering. bila muka kering wrinkle akan cepat ada..selamat mencuba
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-10-2013 09:27 AM | Show all posts | Share
stok dah tinggal tak banyak..yang rose tinggal yang kecil dan yang besar ada yang colour kuning...

sms/whatsapp:0102265495
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 3-10-2013 10:15 AM | Show all posts | Share
stok dah tinggal tak banyak:

sms/whatsapp:0102265495
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-5-2015 12:01 AM GMT+8 , Processed in 0.127910 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list