[ Edisi gayah Sentap ] AA aka Mat Haron maki peminat kat IG - Gosip: Tempatan - Gosip - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 16924|Reply: 415

[ Edisi gayah Sentap ] AA aka Mat Haron maki peminat kat IG

[Copy link]
Post time 17-7-2013 09:13 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Meh baca n komen tentang Si AA yg di kenali as Mat Harun Gayah kalo kat benang IG...rasa nya lom ada benang tuk dia memaki hamun komen peminat or haters yg menegur dia kat Instagram kan...so meh iols bukak benang ni..

** asing kan dr IG sebab IG tu tepek pic..kang nyembang2 lebih2 ttg si gayah ni...off topik lak kan..kena deduct kacang kang..ciyan uols n iols kan...**

kes nya ada org tegur suh ajar anak dia dok elok2 skit...**lebih kurang cenggitu la ** and ada yg kata ajaran awal bermula dr rumah...ye la kalo ajar anak dok elok2 kat umah...sampai besar dia akan ingat ajaran tu...tu yg buat si arun ni sentap n komen maki2 kat IG dia...so meh tgk pic yg buat si gayah ni menyinga sampai komen ngan bahasa yg agak tak cantik sebagai seorg retis...



aaron535aziz : bodoh betul eh manusia skrg  23h
aaron535aziz : korang byk baik Lah bila mati nanti malaikat pun Akan soal korang apa niat korang tegur anak aku hari ni den lidah tak leh tipu kenalah. To me you org org mcm ni plain stupid,nak tunjuk baik n just want to have something 'right' to say in public. well anak anak aku aku yg tanggung jadi simpan nasihat bodoh yg tak munasabah korang semua tu kat dlm jamban.  22h
aaron535aziz:  bagus dpt aku block and delete 5 comment tu. yg tak kena delete my msg BUKAN dituju pada anda ok.  22h

** kredit to @pet_ayut yg tepek pic n komen si gayah ni kat benang IG **
Last edited by skymania on 2-8-2013 12:11 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:16 PM | Show all posts | Share
ape mslah ini ?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:18 PM | Show all posts | Share
nape sentap lebih ni???
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:20 PM | Show all posts | Share
aik bukankah sudah ade trettttt ini? kesinambungan kahh.
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:21 PM | Show all posts | Share
spin off dr thread IG ker?
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:21 PM | Show all posts | Share
ohh paham2, buat solo tret yer. hihi maapkann.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2013 09:22 PM | Show all posts | Share
skymania posted on 17-7-2013 09:21 PM
spin off dr thread IG ker?

boleh tak sekai??kang banyak sgt off topik ttg si gayah ni kat benang IG...

td dah tanya pendapat @maxim dia kata bukak la..

kalo tak leh..tutup pon tak apa..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:24 PM | Show all posts | Share
azie.dz posted on 17-7-2013 09:22 PM
boleh tak sekai??kang banyak sgt off topik ttg si gayah ni kat benang IG...

td dah tanya pendap ...

aku tak kisah.. ok jeh.. as long ada info n gamba.. plus.. thread isnta RP2..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2013 09:25 PM | Show all posts | Share
skymania posted on 17-7-2013 09:24 PM
aku tak kisah.. ok jeh.. as long ada info n gamba.. plus.. thread isnta RP2..

sini let them talk abt si aron ni...lovers ke haters ke..kita tgk sejauh mana ekekekeek...



Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:27 PM | Show all posts | Share
mat haron neh mmg cepat SENTAP!! PONDAN LORONG sngt... dah sore pon kepit ke laut..

aku mmg meluat ngan die dr dolo lgk.. puuuiii......

jingga mana?? takmo bekap retis neh ker?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2013 09:29 PM | Show all posts | Share
skymania posted on 17-7-2013 09:26 PM
edisi mosekil  aku neh.. ahahahaha..

sebalik tajuk edisi gayah sentap...ada edisi moskil gak...ekekekeke

tak pepasal kantoi maltinik

**off topik ngan momod kejap**
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2013 09:32 PM | Show all posts | Share
dulu aku suka..lelama mcm nyampah...start dr isu oakai rantai...kena tegur melenting over...

lagi satu...pelik cpt dia dpt PR huhu

tp dia ni ensem jahhh..jambu gittew
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:33 PM | Show all posts | Share
chek in umah azie...

iols dari dulu kini selamanya menci ngn mat harun ni

memang sumbung yg hamet..dulu iols kata heols sumbung ramai yg marah iols...now terbukti ka heols mmg sumbung n vodo jugak!!...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:34 PM | Show all posts | Share
gmbr gitu pun nak boh dalam insta..
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:34 PM | Show all posts | Share
azie.dz posted on 17-7-2013 09:29 PM
sebalik tajuk edisi gayah sentap...ada edisi moskil gak...ekekekeke

tak pepasal kantoi maltinik ...

x jadi minta tacang sbb beginner dh leh akses rp2 Last edited by mrsrezza on 17-7-2013 09:42 PM

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:35 PM | Show all posts | Share
skymania posted on 17-7-2013 09:23 PM
macam ko leh masuk thread instagram????? maltinik kah ngko??

aik, mmg lepasla aku masuk situ,kalo rp3 bru taklepas. fitnahhhhhhhhhhhh aku bulan romadonn niiiii! Dush2.

Comments

sorry2.. aku baru check.. slalunyer beginner RP1.. n junior RP 2.. tp la neh beginner RP 2.. aku laik mosekil..  Post time 17-7-2013 09:41 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2013 09:36 PM | Show all posts | Share
aiskrimpelangi posted on 17-7-2013 09:35 PM
aik, mmg lepasla aku masuk situ,kalo rp3 bru taklepas. fitnahhhhhhhhhhhh aku bulan romadonn niiiii ...

aik beginner leh masuk rp2 ek...kalo cenggitu @skymania sila naikkan RP benang IG...pls pls
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:39 PM | Show all posts | Share
x penah minat AA ni... ku rasa dia berlakon x best pon.. harapkan muka je...
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:39 PM | Show all posts | Share
azie.dz posted on 17-7-2013 09:36 PM
aik beginner leh masuk rp2 ek...kalo cenggitu @skymania sila naikkan RP benang IG...pls pls {:1_54 ...

alaa, tgkla tuuu kang aku jgk yg susah nak nengok trettt! dah le aku nak masuk yg all about blogger tu tk dapek. puiiiii betul. aku tnye soklan ade reply klik terus tktau amende jawapan sbbnye takleh masuk. grrrrrrrrrrr.

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:41 PM | Show all posts | Share
mrsrezza posted on 17-7-2013 09:33 PM
chek in umah azie...

iols dari dulu kini selamanya menci ngn mat harun ni

laki bini sama jeh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2013 09:43 PM | Show all posts | Share
aiskrimpelangi posted on 17-7-2013 09:39 PM
alaa, tgkla tuuu kang aku jgk yg susah nak nengok trettt! dah le aku nak masuk yg all about blogge ...

all abt blogger RP3...caner benang IG yg ke 23 RP2 jah...ciyannn...guna arr nick biasa sure leh masuk RP3 ahaks

@skymania pls pls...lakukan sesuatu ahaksss



Comments

dah..aku dah set 3.. seyes aku baru perasan malam neh.. korunk pon tak alertkan iols kesahnyer.. *nanges sngt*  Post time 17-7-2013 09:52 PM
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 17-7-2013 09:44 PM | Show all posts | Share
aku rasa memula dulu tak nyombong kot...sejak ramai peminat..dpt RP tu yg nyombong tak hengat kan

dia memula belakon cita apa eh??
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:45 PM | Show all posts | Share
skymania posted on 17-7-2013 09:22 PM
thread mana? thread instagram kah? macam mana kau tau? thread instagram RP2 .. ko beginner leh mas ...



Motipp momod tak tahu rp 2 now beginner dah boleh ekses?

kena pasang pagar 3 tgkt baru beginner tak lepas

tu sbb rumah blogger i request rp3

Comments

aku baru perasan nyah.. sbb masa set RP.. beginner = RP1.. nmpk sngt mod tetinggal ketapi.. ok pas neh..no more RP2.. miahahahah..  Post time 17-7-2013 09:50 PM
Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:45 PM | Show all posts | Share
azie.dz posted on 17-7-2013 09:43 PM
all abt blogger RP3...caner benang IG yg ke 23 RP2 jah...ciyannn...guna arr nick biasa sure leh ma ...

haiya, sila terangkan yang arif @skymania .kasihan aku yg teraniaya nih cisss. sorry dah lari topik pulak dek kan mende nih kan

Comments

ampon noks.. nak iols kasik tacang.. tanda mintak maap.. ahahahahah..  Post time 17-7-2013 09:51 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 17-7-2013 09:45 PM | Show all posts | Share
tak pernah minat mamat ni. dari awal dah nampak karakter dia yg kerek time wartawan interview dia dulu2...
dia pun sekarang dah taraf2 suam2 air kencing je kan. dah kategori Hero Tua pun. badan pun sekarang dah gedempol. Aaron Aziz was soooo yesterday. sekarang ni ramai pelakon2 lelaki muda yg hensem & macho....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

30-7-2015 10:04 AM GMT+8 , Processed in 0.071998 second(s), 13 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list