CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
12345678910... 17Next
Return Post new threads
Show: 13978|Reply: 415

[ Edisi gayah Sentap ] AA aka Mat Haron maki peminat kat IG

[Copy link]

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:13 PM |All posts

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Meh baca n komen tentang Si AA yg di kenali as Mat Harun Gayah kalo kat benang IG...rasa nya lom ada benang tuk dia memaki hamun komen peminat or haters yg menegur dia kat Instagram kan...so meh iols bukak benang ni..

** asing kan dr IG sebab IG tu tepek pic..kang nyembang2 lebih2 ttg si gayah ni...off topik lak kan..kena deduct kacang kang..ciyan uols n iols kan...**

kes nya ada org tegur suh ajar anak dia dok elok2 skit...**lebih kurang cenggitu la ** and ada yg kata ajaran awal bermula dr rumah...ye la kalo ajar anak dok elok2 kat umah...sampai besar dia akan ingat ajaran tu...tu yg buat si arun ni sentap n komen maki2 kat IG dia...so meh tgk pic yg buat si gayah ni menyinga sampai komen ngan bahasa yg agak tak cantik sebagai seorg retis...



aaron535aziz : bodoh betul eh manusia skrg  23h
aaron535aziz : korang byk baik Lah bila mati nanti malaikat pun Akan soal korang apa niat korang tegur anak aku hari ni den lidah tak leh tipu kenalah. To me you org org mcm ni plain stupid,nak tunjuk baik n just want to have something 'right' to say in public. well anak anak aku aku yg tanggung jadi simpan nasihat bodoh yg tak munasabah korang semua tu kat dlm jamban.  22h
aaron535aziz:  bagus dpt aku block and delete 5 comment tu. yg tak kena delete my msg BUKAN dituju pada anda ok.  22h

** kredit to @pet_ayut yg tepek pic n komen si gayah ni kat benang IG **
Last edited by skymania on 2-8-2013 12:11 PM

1

View rating log

I Had To See U So I Can Breathe Rewind Pls
Reply

Props Report

Rank: 8Rank: 8

Post on 17-7-2013 09:16 PM |All posts
ape mslah ini ?
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-7-2013 09:18 PM |All posts
nape sentap lebih ni???
aku suka makan.
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-7-2013 09:20 PM |All posts
aik bukankah sudah ade trettttt ini? kesinambungan kahh.
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 17-7-2013 09:21 PM |All posts
spin off dr thread IG ker?
nama aku sekaimaniam karrupan cheliah! kau ada?? mampoo???
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-7-2013 09:21 PM |All posts
ohh paham2, buat solo tret yer. hihi maapkann.
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:22 PM |All posts
skymania posted on 17-7-2013 09:21 PM
spin off dr thread IG ker?

boleh tak sekai??kang banyak sgt off topik ttg si gayah ni kat benang IG...

td dah tanya pendapat @maxim dia kata bukak la..

kalo tak leh..tutup pon tak apa..
I Had To See U So I Can Breathe Rewind Pls
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 17-7-2013 09:24 PM |All posts
azie.dz posted on 17-7-2013 09:22 PM
boleh tak sekai??kang banyak sgt off topik ttg si gayah ni kat benang IG...

td dah tanya pendap ...

aku tak kisah.. ok jeh.. as long ada info n gamba.. plus.. thread isnta RP2..
nama aku sekaimaniam karrupan cheliah! kau ada?? mampoo???
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:25 PM |All posts
skymania posted on 17-7-2013 09:24 PM
aku tak kisah.. ok jeh.. as long ada info n gamba.. plus.. thread isnta RP2..

sini let them talk abt si aron ni...lovers ke haters ke..kita tgk sejauh mana ekekekeek...



I Had To See U So I Can Breathe Rewind Pls
Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 17-7-2013 09:27 PM |All posts
mat haron neh mmg cepat SENTAP!! PONDAN LORONG sngt... dah sore pon kepit ke laut..

aku mmg meluat ngan die dr dolo lgk.. puuuiii......

jingga mana?? takmo bekap retis neh ker?
nama aku sekaimaniam karrupan cheliah! kau ada?? mampoo???
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:29 PM |All posts
skymania posted on 17-7-2013 09:26 PM
edisi mosekil  aku neh.. ahahahaha..

sebalik tajuk edisi gayah sentap...ada edisi moskil gak...ekekekeke

tak pepasal kantoi maltinik

**off topik ngan momod kejap**
I Had To See U So I Can Breathe Rewind Pls
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:32 PM |All posts
dulu aku suka..lelama mcm nyampah...start dr isu oakai rantai...kena tegur melenting over...

lagi satu...pelik cpt dia dpt PR huhu

tp dia ni ensem jahhh..jambu gittew
I Had To See U So I Can Breathe Rewind Pls
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:33 PM |All posts
chek in umah azie...

iols dari dulu kini selamanya menci ngn mat harun ni

memang sumbung yg hamet..dulu iols kata heols sumbung ramai yg marah iols...now terbukti ka heols mmg sumbung n vodo jugak!!...
Bermimpilah, karena Tuhan akan memeluk mimpi-mimpi itu ~~ AndreaHirata
Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-7-2013 09:34 PM |All posts
gmbr gitu pun nak boh dalam insta..
dia milikku.........
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:34 PM |All posts
azie.dz posted on 17-7-2013 09:29 PM
sebalik tajuk edisi gayah sentap...ada edisi moskil gak...ekekekeke

tak pepasal kantoi maltinik ...

x jadi minta tacang sbb beginner dh leh akses rp2 Last edited by mrsrezza on 17-7-2013 09:42 PM

Bermimpilah, karena Tuhan akan memeluk mimpi-mimpi itu ~~ AndreaHirata
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-7-2013 09:35 PM |All posts
skymania posted on 17-7-2013 09:23 PM
macam ko leh masuk thread instagram????? maltinik kah ngko??

aik, mmg lepasla aku masuk situ,kalo rp3 bru taklepas. fitnahhhhhhhhhhhh aku bulan romadonn niiiii! Dush2.
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:36 PM |All posts
aiskrimpelangi posted on 17-7-2013 09:35 PM
aik, mmg lepasla aku masuk situ,kalo rp3 bru taklepas. fitnahhhhhhhhhhhh aku bulan romadonn niiiii ...

aik beginner leh masuk rp2 ek...kalo cenggitu @skymania sila naikkan RP benang IG...pls pls
I Had To See U So I Can Breathe Rewind Pls
Reply

Props Report

Rank: 9Rank: 9Rank: 9

Post on 17-7-2013 09:39 PM |All posts
x penah minat AA ni... ku rasa dia berlakon x best pon.. harapkan muka je...
ku takkan pernah putus asa
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-7-2013 09:39 PM |All posts
azie.dz posted on 17-7-2013 09:36 PM
aik beginner leh masuk rp2 ek...kalo cenggitu @skymania sila naikkan RP benang IG...pls pls {:1_54 ...

alaa, tgkla tuuu kang aku jgk yg susah nak nengok trettt! dah le aku nak masuk yg all about blogger tu tk dapek. puiiiii betul. aku tnye soklan ade reply klik terus tktau amende jawapan sbbnye takleh masuk. grrrrrrrrrrr.

Reply

Props Report

Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20Rank: 20

Legenderer

Post on 17-7-2013 09:41 PM |All posts
mrsrezza posted on 17-7-2013 09:33 PM
chek in umah azie...

iols dari dulu kini selamanya menci ngn mat harun ni

laki bini sama jeh..
nama aku sekaimaniam karrupan cheliah! kau ada?? mampoo???
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:43 PM |All posts
aiskrimpelangi posted on 17-7-2013 09:39 PM
alaa, tgkla tuuu kang aku jgk yg susah nak nengok trettt! dah le aku nak masuk yg all about blogge ...

all abt blogger RP3...caner benang IG yg ke 23 RP2 jah...ciyannn...guna arr nick biasa sure leh masuk RP3 ahaks

@skymania pls pls...lakukan sesuatu ahaksss



Comment

skymania  dah..aku dah set 3.. seyes aku baru perasan malam neh.. korunk pon tak alertkan iols kesahnyer.. *nanges sngt*  Post on 17-7-2013 09:52 PM
I Had To See U So I Can Breathe Rewind Pls
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:44 PM |All posts
aku rasa memula dulu tak nyombong kot...sejak ramai peminat..dpt RP tu yg nyombong tak hengat kan

dia memula belakon cita apa eh??
I Had To See U So I Can Breathe Rewind Pls
Reply

Props Report

Rank: 14Rank: 14Rank: 14Rank: 14

Post on 17-7-2013 09:45 PM |All posts
skymania posted on 17-7-2013 09:22 PM
thread mana? thread instagram kah? macam mana kau tau? thread instagram RP2 .. ko beginner leh mas ...



Motipp momod tak tahu rp 2 now beginner dah boleh ekses?

kena pasang pagar 3 tgkt baru beginner tak lepas

tu sbb rumah blogger i request rp3

Comment

skymania  aku baru perasan nyah.. sbb masa set RP.. beginner = RP1.. nmpk sngt mod tetinggal ketapi.. ok pas neh..no more RP2.. miahahahah..  Post on 17-7-2013 09:50 PM
For The First Time - The Script
Reply

Props Report

Rank: 7Rank: 7Rank: 7

Post on 17-7-2013 09:45 PM |All posts
azie.dz posted on 17-7-2013 09:43 PM
all abt blogger RP3...caner benang IG yg ke 23 RP2 jah...ciyannn...guna arr nick biasa sure leh ma ...

haiya, sila terangkan yang arif @skymania .kasihan aku yg teraniaya nih cisss. sorry dah lari topik pulak dek kan mende nih kan

Comment

skymania  ampon noks.. nak iols kasik tacang.. tanda mintak maap.. ahahahahah..  Post on 17-7-2013 09:51 PM
1

View rating log

Reply

Props Report

Rank: 10Rank: 10Rank: 10

Post on 17-7-2013 09:45 PM |All posts
tak pernah minat mamat ni. dari awal dah nampak karakter dia yg kerek time wartawan interview dia dulu2...
dia pun sekarang dah taraf2 suam2 air kencing je kan. dah kategori Hero Tua pun. badan pun sekarang dah gedempol. Aaron Aziz was soooo yesterday. sekarang ni ramai pelakon2 lelaki muda yg hensem & macho....
Reply

Props Report

You need to login first Login | Register Facebook Login

Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related pages are of the owner alone, and are not endorsed by CARI, nor is CARI responsible for them. Due to the nature of the Internet forum is in real time, CARI does not, and can not censor any submission, but asks that each user use discretion and respect for other users, and does not contribute any word that is unlawful, harmful, threatening, abusive, harassing, tortious, defamatory, vulgar, obscene, libelous, invasive of another's privacy, hateful, or racially, ethnically or otherwise objectionable. CARI reserve the right to withhold and/or remove any link that might possibly hold an individual, entity or group ridicule, potential embarrassment or potential defamation. CARI also reserves the right to accept, edit and/or remove any link that is deemed inappropriate in any way.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 31-10-2014 10:14 PM , Processed in 0.184134 second(s), 33 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top