CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 7118|Reply: 19

[TAIWAN] Fabulous Boys (You're Beautiful ver.Taiwan) Jiro, Cheng YuXi

[Copy link]
Post time 18-8-2013 09:14 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login



原來是美男 / Yuan Lai Shi Mei Nan         

Official Website : http://www.gtv.com.tw/Program/S050020130518U/

Summary:
Taiwanese version of korean drama "You're Beautiful".The management company of the idol group A.N.JELL insisted on adding a new singer to the group as the lead vocal, Tai Jing's voice was hurting. However,the new member, Mei Nan, had to go to the States to repair a botched eye job just before signing the contract. His agent came up with the idea of having his twin sister, Mei Nu, to stand in for him and pretend that she was her brother. The two of them grew up in an orphanage and Mei Nu, who was all set to become a nun, agreed to this charade as she didn't want to spoil her brother's chance of fame which would make it easier to look for their mother.

Cast:

A.N Jell

Jiro Wang as Huang Tai Qing


Cheng Yu Xi as Gao Mei Nu / Gao Mei Nan


Hwang In Deok as Jiang Xin Yu


Evan Yo as Jeremy




Promise A.N.Jell official MV

Broadcast date : 20 May 2013 - 9 Aug 2013 (Taiwan)














Last edited by eyka on 18-8-2013 09:17 PM

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2013 09:15 PM | Show all posts | Share
--reserved--
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2013 09:15 PM | Show all posts | Share
-----rrreeeesseerrverd---
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2013 09:15 PM | Show all posts | Share
reserved lagi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2013 09:23 PM | Show all posts | Share



ada Park Shin Hye cameo dlm ep 1



Last edited by eyka on 18-8-2013 09:27 PM

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2013 09:29 PM | Show all posts | Share




Reply

Use magic Report

Post time 18-8-2013 10:10 PM | Show all posts | Share
check in!!!!!!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-8-2013 10:13 PM | Show all posts | Share

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-8-2013 02:08 AM | Show all posts | Share
promo


Reply

Use magic Report

Post time 19-8-2013 11:25 PM | Show all posts | Share
versi korea gk best
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2013 09:50 AM | Show all posts | Share
aku x sempat nk layan..maybe lepas2 ni
Reply

Use magic Report

Post time 20-8-2013 05:15 PM | Show all posts | Share
aku baru habis download ari ni...so blum bole bg komen lg...ngehehe...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2013 06:52 PM | Show all posts | Share
juju_amin84 posted on 19-8-2013 11:25 PM
versi korea gk best

versi korea mmg yg paling best... tapi yg ni tak kalah jugak.. hilarious klakar...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2013 06:53 PM | Show all posts | Share
mafilee posted on 20-8-2013 05:15 PM
aku baru habis download ari ni...so blum bole bg komen lg...ngehehe...

tengok2 boleh komen.... hehe
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2013 10:05 PM | Show all posts | Share
eyka posted on 21-8-2013 06:53 PM
tengok2 boleh komen.... hehe

aku download sb nampak jiro wang...mcm hensem saja dia kat sini...
tp jeremy utk jepun dgn taiwan ni mmg horror kan..aku rs hongki mmg the best utk watak jeremy..dia la yg plg comeil sekali..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 22-8-2013 07:18 PM | Show all posts | Share
mafilee posted on 21-8-2013 10:05 PM
aku download sb nampak jiro wang...mcm hensem saja dia kat sini...
tp jeremy utk jepun dgn taiw ...

tgk la dulu yg taiwan tu sgt kelakar tu
Reply

Use magic Report

Post time 3-9-2013 01:03 AM | Show all posts | Share
korang tgk dulu la yea.. nanti review kt sini erkk.. mcm boys over flower... aku rase meteor garden tu la yg best.. skali layan BOF.. meleleh air liur aku.. hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-9-2013 01:50 AM | Show all posts | Share
eyka posted on 18-8-2013 09:23 PM
ada Park Shin Hye cameo dlm ep 1

ada juga dia
Reply

Use magic Report

Post time 19-9-2013 08:35 AM | Show all posts | Share
yg jadi jeremy tu mmg terpaksa berlakon mcm tu ke...tersangtla mcm hong ki dalam you're beautiful tak de originality langsung dan kadang2 rasa annoying plak...

yang budak perempuan tu pun berlakon macam park shin hye...tp dia jauh comel dr park shin hye dan lebih nmpk go min nam nya.....muka dia bila dah potong rambut pendek mcm gyuri dalam nail paris saloon..



jiro wang dgn hwang in deok tu tak mengecewakan aku suka gak tgk diorg at least in deok better than yong hwa...jiro wang sama level dgn jang geun seuk..
Reply

Use magic Report

Post time 21-9-2013 11:47 PM | Show all posts | Share
asal muke jiro dlm nih lain....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

29-5-2015 12:03 AM GMT+8 , Processed in 0.136121 second(s), 11 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list