CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 1887|Reply: 12

[INFORMASI] Parents Muslim Membesarkan Anak Angkat Hindu &Kawinkan Dgn Hindu.

[Copy link]
Post time 27-8-2013 04:59 PM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Muslim parents marry adopted Hindu girl to Hindu groomLalit Kumar, TNN |








Gudiya's Muslim parents married off their only 'child' with full Hindu rites. (TOI)







GHAZIABAD: A childless 55-year-old  Muslim furniture shop owner adopted a Hindu Brahmin's daughter 18 years ago, brought her up as a Hindu, and on Thursday night, married Gudiya off to a Brahmin business executive from South Delhi.

In what may sound as a fairy tale, Gudiya's Muslim parents married off their only 'child' with full Hindu rites, in a ceremony as grand as they could afford.

And, as they bid a tearful farewell to Gudiya, now called Rakhi, who hung on to the couple as though she would never leave, the neighbors and invitees were amazed at the intensity of the bond between parents and child.

Gudiya left with her husband, a multi-national corporation executive, Ranjit Sharma, leaving her 'father', Shabir Khan, behind. "Who will we now celebrate Holi with? No Eid will be the same without her. She is more our child than a natural one would be," he said.

It all started 18 years ago, when Shabir Khan used to live in Vinod Nagar in East Delhi. The couple had no child of their own. And, one Sharma, a neighbor and close friend, had 6 daughters. Sharma agreed that Khan could adopt one of his daughters, which Khan did.

Then, some years later, Khan moved to Rahul Vihar in Ghaziabad, where his shop in Pratap Vihar was doing well.

"I thought it was my daughter's arrival that brought us luck. And, since she joined us, she has been a sort of reason for our existence. "Aaj mujhe lagta hai jaise mere dil ka ek tukra chala gaya  (Today, I feel like a peace of my heart has departed from me.)

When Khan adopted Gudiya, he had a separate pooja ghar (prayer room) for her, where she could pray to the Hindu deities. The family celebrated Diwali with as much gusto as they did Eid.

Gudiya completed her 10+2 examination from a Central Board of Secondary Education affiliated school. "We are a little conservative, as is the groom's family. And, they thought that, to be a housewife, she needed only to have passed school," the father said.






Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 05:51 PM | Show all posts | Share
kenapa tidak dibela sbg muslim? hurm...
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 07:04 PM | Show all posts | Share
pelik nya.
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 07:31 PM | Show all posts | Share
ummm....

Thread length not error. Current length: 8 character(s) System limit: 10 to 20000 characters
Reply

Use magic Report

Post time 27-8-2013 10:34 PM | Show all posts | Share
TravelerPoyo posted on 27-8-2013 05:51 PM
kenapa tidak dibela sbg muslim? hurm...

Belum dapat hidayah lagi..endless possibilities
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 10:08 AM | Show all posts | Share
TravelerPoyo posted on 27-8-2013 05:51 PM
kenapa tidak dibela sbg muslim? hurm...

mungkin parents tu bermazhab Hanafi/maliki/hambali.. boleh jer mcm tu kot?..



Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 10:27 AM | Show all posts | Share
mungkin byk prosedur utk jd kan dia anak angkat muslim
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 11:24 AM | Show all posts | Share
Tak kisah lah kalau nak menten agama asal budak tu
Dan quite touching sbb dijaga dgn elok
TAPI PERLUKAH NAK SELEBRET PERAYAAN DEEPAVALI BAGAI ALA2 ORG HINDU?
Ni namanya Islam jahil
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 11:28 AM | Show all posts | Share
boleh plak menten agama anak angkat..ada agremen ke ape...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 12:27 PM | Show all posts | Share
Menarik kisah hidupnya
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 01:48 PM | Show all posts | Share
Nak komen pun tak cukup ilmu.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 03:16 PM | Show all posts | Share
maybe parents angkat dia dah ada perjanjian dgn parents kandung budak tu ker.. mana kita tau. Tujuan asal budak tu diberikan kepada keluarga angkat dia pun sebab dia org xde anak.. bukan utk dijaga sampai kena convert bagai.. maybe jugak parents angkat dia nak dia pilih sendiri agama yg dia nak.. bukan paksa convert tapi hati dia x rela..
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 03:17 PM | Show all posts | Share
alahai.. dah besar xleh la nak ckp apa.. kang memberontak plak
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

27-5-2015 05:47 PM GMT+8 , Processed in 0.138816 second(s), 15 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list