CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
View: 25803|Reply: 927

[TV3] (SAMARINDA)ASMARA LUNA -SITI SALEHA & SYUKRI YAHYA&AIDIL AZIZ

[Copy link]
Post time 28-8-2013 10:41 AM | Show all posts |Read mode

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login


start minggu ni dah ada tanyangan citer ni.tapi xde pulak thread nya.errrrrr xde kan????


Tajuk drama: Asmara Luna
Jumlah Episode: 13
Mula tayangan: 22/8/2013
Para pelakon: Siti Saleha, Shukri Yahya Aidil Aziz,Liza Abdullah,Roy Azman,Miera Liyana
Terbitan: JS Pictures

Sinopsis:
Luna telah terpisah dengan ibu kandungnya selama 21 tahun. Sejak mengetahui tentang ibunya,Luna berusaha menjejaki ibunya.




Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2013 10:42 AM | Show all posts | Share
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 12:12 PM | Show all posts | Share
Mak kandung Luna tu ialah watak Sofea Jane tu kan.. Maknanya Adam tak boleh la kahwin dengan Luna.
Sebab Adam tu kira bapa saudara pada Luna. Aku nak Luna dengan watak Shukri Yahya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2013 12:16 PM | Show all posts | Share
rasa camtu gak sebab FARAH BINTI KAMIL & ADAM BIN KAMIL. tapi xtau la kot adam tu anak angkat ke ape.
rasanya bila da nak nikah kot nanti baru terbongkar sume.
sama la nak LUNA ngan HABIB.xmo ADAM.hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 02:38 PM | Show all posts | Share
shukri yahya tu sesuaila dgn saleha
nampak kejantanan nyer
xnak la luna ngan si adam tu...x sesuai
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 04:51 PM | Show all posts | Share
baru layan first epi.
kelakau pulak tgk liza abdullah & roy jadi mak pak luna
gila2 gitu...cute jer hepi2

Luna sukakan habib rupanya
tp si habib ni jual mahal malu2
sok2 luna kena ngurat ngan adam baru tau
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2013 05:03 PM | Show all posts | Share
HABIB pun cam suka kat LUNA.
mak ngan abah Luna memang sweet.
tapi episod 3 semalam masa ADAM kasi bunga kat LUNA memang kelakar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2013 05:04 PM | Show all posts | Share
sue_liah posted on 28-8-2013 04:51 PM
baru layan first epi.
kelakau pulak tgk liza abdullah & roy jadi mak pak luna
gila2 gitu...cute j ...

memang da kene ngorat dah pun.lom masuk keje lagi da dapat bunga dari adam.tunggu kat lobi.
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 05:09 PM | Show all posts | Share
aryza posted on 28-8-2013 05:04 PM
memang da kene ngorat dah pun.lom masuk keje lagi da dapat bunga dari adam.tunggu kat lobi.

ala dah kena ngorat ke
baru sempat layan epi.1 ni
nak merempit balik rumah nanti
jgn la luna ngan adam tu
x leh hadam la ngan si adam tu...
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 09:52 PM | Show all posts | Share
gelak2 aku layan cite luna nak2 time dia drive tu..
suka la si luna ngan habib
habib nak beli cekelat tuk luna pun berkira2

adam tu suara dia sedap juga ek..belakun pon ok
x ler kayu kayan..tapi ttp x leh lawan si habib tu

tak paham aku nape mak betul si luna asik nak gaduh ngan rania je
Reply

Use magic Report

Post time 28-8-2013 10:08 PM | Show all posts | Share
tang mana hensemnyer si adam tu?????????

baik habib je yg jadik hero

Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2013 11:03 PM | Show all posts | Share
sweetnya HABIB,tapi sian dia.kalah teddy bear dia ngan bunga adam..huhuhu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 28-8-2013 11:08 PM | Show all posts | Share
Esperanza posted on 28-8-2013 10:08 PM
tang mana hensemnyer si adam tu?????????

baik habib je yg jadik hero

kan???? setuju sangatttttt
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 07:56 AM | Show all posts | Share
tertengok citer..terus follow... suka tgk mata syukri yahya tu...bleh cair gitu...dulu masa dia bakon dlm citer 7 hari lg ngan izara tu xde la ensem mcm ni...
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 08:32 AM | Show all posts | Share
actually yg jadi habib tuh sapa?? model ke??
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 09:18 AM | Show all posts | Share
suffiya.aziera posted on 29-8-2013 07:56 AM
tertengok citer..terus follow... suka tgk mata syukri yahya tu...bleh cair gitu...dulu masa dia bako ...

syukri ni biasa jadi kawan hero je kan
xpon selalu watak jahat je
ada ke sebelum ni dia jadi hero selain citer luna ni
nak gak aku layan ...suka la tgk dia dlm citer ni


Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-8-2013 09:21 AM | Show all posts | Share
eddlisa_uyuk posted on 29-8-2013 08:32 AM
actually yg jadi habib tuh sapa?? model ke??

pelakon baru.mula kenal dia masa dia berlakon citer JUVANA.
muka dia ala2 jericho rozales kan???


tapi kita rasa dia lagi hensem kot.sbb bersih jer nampak muka dia



Last edited by aryza on 29-8-2013 09:22 AM

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 10:10 AM | Show all posts | Share
aryza posted on 29-8-2013 09:21 AM
pelakon baru.mula kenal dia masa dia berlakon citer JUVANA.
muka dia ala2 jericho rozales kan???
...

dalam juvana n alamak 7 hari lagi tu dia nmpk berisi sket..dalam asmara luna ni nmpk kurus dan sweet
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-8-2013 10:18 AM | Show all posts | Share
suffiya.aziera posted on 29-8-2013 10:10 AM
dalam juvana n alamak 7 hari lagi tu dia nmpk berisi sket..dalam asmara luna ni nmpk kurus dan swe ...

kan?????????????????
bila senyum terussssss
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 12:32 PM | Show all posts | Share
si rania ni umur berapa ek nak bercintan cintun bagai
x padan ngan kecik...dah gatal nak berpakwe
dah ler pakwenyer bdn cam kingkong

yg emak si adam ni kaki kontrol betul
anak sumer kena ikut cakap
sian adam kena kutil x nak ikut jumpa nabila

Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 01:29 PM | Show all posts | Share
sweet sgt cite ni. dari mak-pak luna, luna-adam, luna-habib, luna-adik habib mmg cute2 sgt.

stress part kartina aziz-adam-sofea jane-rania

mlm tadi rasenya ada nilai moral bagaimana mendidik remaja keras kepala ade boipren dan tak boleh dikawal.

Asmara Luna ini bawak mesej sebenarnya. tak tau la sofea jane tu mangsa rogol atau mengandung tanpa nikah. tapi ade mesej bagaimana menangani masalah ini la. berbaloi ditonton.
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 02:12 PM | Show all posts | Share

confirm si luna ank buah adam neh........ , so hironya habib arr
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-8-2013 02:17 PM | Show all posts | Share
sue_liah posted on 29-8-2013 12:32 PM
si rania ni umur berapa ek nak bercintan cintun bagai
x padan ngan kecik...dah gatal nak berpakwe
...

rasanya rania tu umurnya 17 kot.
kesian kt farah n adam.sume mak yg tentukan.
sib baik nabila dah ada boyfren.senang cket adam tu.


Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 02:26 PM | Show all posts | Share
fealefea posted on 29-8-2013 01:29 PM
sweet sgt cite ni. dari mak-pak luna, luna-adam, luna-habib, luna-adik habib mmg cute2 sgt.

stre ...

tu la layan sgt citer ni...ingatkan x best sbb si adam tu (sian dia)
ada sedih..ada gelak2 ada kelakar
x ler stress memanjang tgk citer ni
Reply

Use magic Report

Post time 29-8-2013 02:29 PM | Show all posts | Share
aryza posted on 29-8-2013 02:17 PM
rasanya rania tu umurnya 17 kot.
kesian kt farah n adam.sume mak yg tentukan.
sib baik nabila da ...

nape la adam tu x pakai kemeja je mcm kawan dia ek
x sesuai ar dia pkai baju stail gitu

mak dia tu sumer anak2 dia takot
tp dlm takot2 fara tu ada anak luar nikah kan si luna tu

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

27-5-2015 01:45 PM GMT+8 , Processed in 0.191114 second(s), 16 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

Quick Reply To Top Return to the list