CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Announcement: 
[Edisi bahagia] Penampilan terkini keluarga Ashraf Muslim
Hehehehehe td meols scrolling fb newsfeed ternampak gambar2 terbaru keluarga bahagia Ashraf Muslim bersama isteri2 tercinta Noor Dayana and Wan Sakinah Ingat nak tepek dekat thread lama tp mcm banyak sgt thread diorg plus bercampur aduk. So meols buat jela thread baru Sbb ramai yg nak tahu latest update keluarga depa ni so iols tepekla gambar kat sini buat t
Tak Sangka Mahathir Serang Saya Sebegitu Rupa - Najib
Oleh : TS LOO Berdepan serangan berterusan terhadapnya oleh pemimpin terdahulu dan ketua pengkritik Tun Dr Mahathir Mohamad, hari ini Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak meluahkan rasa terkilan dan mengatakan beliau langsung tidak menyangka Tun Mahathir bertindak sedemikian.. "Saya tidak pernah menyangka pendahulu saya akan bertindak terhadap saya dengan cara ini." "Tetapi dia buka
Peniaga Meraung Penguatkuasa Datang
Pelajar Hilang Ditemui Tapi Berkeras Tak Mahu Pulang KeRumah
Kemalangan Di Jln Kuching Menyebabkan Kesesakan Teruk
Switzerland beku dana milik 1MDB #1 1MDB Nafi
Andy Go To School Memang Epik Walau Muka Tampak Sugul!
Kuala Lumpur atau GuangZhou ?
Himpunan Bersih 4 dianjur kerana cemburu Najib satukan Fatah-Hamas, lapor Utusan
Lagi kilang ditutup, kali ini CCM Fertilizers di Shah Alam!
PM dimalukan lagi
(Edisi Takziah) Mekap ARTIS Michelle Isa Meninggal Dunia
Kami dah nak kawin! kaka tudung batik cuma mampu tersenyum sinis
Alvin Tan menyalak lagi uoulsss!!!!!
Muhyiddin, Mukhriz, five others to be axed from Umno?

Today: 168|Yesterday: 7134|Posts: 76038694|Members: 775974|Welcome new member: hakim.aero1

Gosip: Tempatan
Gosip: Tempatan (26)
Threads: 210K, Posts: 52410K
Last post: 4-9-2015 01:01 AM
Gosip: Antarabangsa
Gosip: Antarabangsa (8)
Threads: 3082, Posts: 2210K
Last post: 4-9-2015 12:54 AM
Gosip Para Kenamaan
Gosip Para Kenamaan (1)
Threads: 840, Posts: 3310K
Last post: 4-9-2015 12:14 AM
Isu Semasa
Isu Semasa (66)
Threads: 1010K, Posts: 64910K
Ayuh..! Bersatu bangsaku...! I ... 4-9-2015 01:02 AM AbukRokok
Politik Tempatan
Politik Tempatan
Threads: 8908, Posts: 2210K
Muhyiddin, Mukhriz, five other ... 3-9-2015 10:02 PM scorpionkiki
Lawak & Jenaka
Lawak & Jenaka
Threads: 2541, Posts: 610K
sama sakit hati 3-9-2015 10:26 PM friedfishsoup
Teka-Teki &
Teka-Teki & "Trivia"
Threads: 5130, Posts: 2310K
Uji Mata Anda 3-9-2015 10:14 PM cumulonimbus
Pelbagai
Pelbagai
Threads: 1245, Posts: 1110K
WISMA PELBAGAI V27: Managed by ... 3-9-2015 10:12 PM yeepi_33
Borak
Borak (2)
Threads: 3536, Posts: 44210K
♡ [GENG] Rumah KakiRoyan ... 4-9-2015 01:01 AM miss_pooh
Peristiwa Dunia
Peristiwa Dunia (1)
Threads: 110K, Posts: 3510K
Tahukah Anda Bahawa Gua Ini Ad ... 4-9-2015 12:12 AM samperit
Misteri, Paranormal & Sakti
Misteri, Paranormal & Sakti
Threads: 4586, Posts: 10010K
Kelibat Budak Menjilat Tumpaha ... 3-9-2015 11:48 PM Mokcun
Lagenda, Mitos & Sejarah
Lagenda, Mitos & Sejarah (1)
Threads: 3396, Posts: 2910K
Moderator Minta Tolong - Penul ... 4-9-2015 12:05 AM +#$!=
Badan Kerajaan, Kelab & NGO
Badan Kerajaan, Kelab & NGO
Threads: 739, Posts: 9819
Moderator Online 1-9-2015 09:34 AM xpdckelate
Agensi Keselamatan, Polis & Tentera
Agensi Keselamatan, Polis & Tentera
Threads: 1792, Posts: 2110K
HELIKOPTER PUTD 3-9-2015 02:55 PM HangPC2
 
Tanya Wanita
Tanya Wanita
Threads: 2519, Posts: 3110K
Nak Cantik Punya Pasal! Botoks ... 3-9-2015 11:14 PM samperit
Petua Kecantikan & Fesyen
Petua Kecantikan & Fesyen
Threads: 3205, Posts: 8510K
Mohon Advice & Suggestion - ... 3-9-2015 09:41 PM Teru2Bozu
Tanya Lelaki
Tanya Lelaki
Threads: 3980, Posts: 5610K
BILA LELAKI DIAM MENGHILANG 3-9-2015 11:30 PM samperit
Penjagaan Diri & Gaya Hidup
Penjagaan Diri & Gaya Hidup
Threads: 1100, Posts: 310K
6 Punca Latihan Di Gim Tergang ... 2-9-2015 04:46 PM Nusantara77
Ahli Baru CARI
Ahli Baru CARI
Threads: 321, Posts: 2110K
Last post: 3-9-2015 10:35 PM
Ucapan Selamat & Salam Perayaan
Ucapan Selamat & Salam Perayaan (1)
Threads: 594, Posts: 110K
Last post: 4-9-2015 12:07 AM
Kawan & Persahabatan
Kawan & Persahabatan (1)
Threads: 1329, Posts: 1110K
Last post: 4-9-2015 12:01 AM
Cinta & Emosi
Cinta & Emosi
Threads: 1828, Posts: 6710K
Last post: 3-9-2015 06:23 PM
Masalah Kekasih
Masalah Kekasih
Threads: 1867, Posts: 2710K
Last post: 3-9-2015 06:09 PM
Masalah Peribadi
Masalah Peribadi
Threads: 6110, Posts: 12710K
Last post: 3-9-2015 11:21 PM
Keibubapaan
Keibubapaan
Threads: 6267, Posts: 15410K
Last post: 3-9-2015 11:53 PM
Perbincangan Keluarga
Perbincangan Keluarga (1)
Threads: 4654, Posts: 6810K
Last post: 4-9-2015 12:03 AM
 
Doktor Perubatan & Farmasi
Doktor Perubatan & Farmasi (1)
Threads: 6323, Posts: 1310K
Buasir skit gile !! 4-9-2015 01:02 AM SayaSayangMama
Pendidikan Seks
Pendidikan Seks
Threads: 849, Posts: 410K
masalah fetish exhibitionism 3-9-2015 06:01 PM khairulazuan
Johor
Johor
Threads: 1110, Posts: 2010K
Last post: 3-9-2015 08:09 PM
Kedah, Perlis
Kedah, Perlis
Threads: 603, Posts: 4610K
Last post: 3-9-2015 09:42 PM
Kelantan, Terengganu
Kelantan, Terengganu
Threads: 810, Posts: 1110K
Last post: 3-9-2015 08:30 PM
Melaka
Melaka
Threads: 668, Posts: 4410K
Last post: 3-9-2015 07:52 PM
Negeri Sembilan
Negeri Sembilan
Threads: 812, Posts: 1510K
Last post: 3-9-2015 03:57 PM
Pahang
Pahang
Threads: 983, Posts: 6410K
Last post: 3-9-2015 08:31 PM
Pulau Pinang
Pulau Pinang
Threads: 1039, Posts: 5810K
Last post: 3-9-2015 06:11 PM
Perak
Perak
Threads: 1486, Posts: 2710K
Last post: 3-9-2015 09:40 PM
Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya
Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya
Threads: 1286, Posts: 2210K
Last post: 2-9-2015 01:46 PM
Sabah, W.P. Labuan
Sabah, W.P. Labuan
Threads: 642, Posts: 1610K
Last post: 2-9-2015 05:38 PM
Sarawak
Sarawak
Threads: 1236, Posts: 810K
Last post: 3-9-2015 08:17 PM
Brunei, Singapura
Brunei, Singapura
Threads: 482, Posts: 3710K
Last post: 3-9-2015 08:16 PM
Luar Negara
Luar Negara
Threads: 447, Posts: 1910K
Last post: 2-9-2015 06:24 PM
  
Maklumat Terkini
Maklumat Terkini
Threads: 281, Posts: 8100
NEW : Facebook Video 2-9-2015 12:04 PM whadda
Board Undian CARI
Board Undian CARI
Threads: 31, Posts: 959
Kategori Paling Anda Suka di C ... 3-9-2015 06:21 PM CARI-HBZ
Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-9-2015 01:03 AM GMT+8 , Processed in 0.069095 second(s), 5 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the forum