CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Announcement: 
[Edisi bahagia] Penampilan terkini keluarga Ashraf Muslim
Hehehehehe td meols scrolling fb newsfeed ternampak gambar2 terbaru keluarga bahagia Ashraf Muslim bersama isteri2 tercinta Noor Dayana and Wan Sakinah Ingat nak tepek dekat thread lama tp mcm banyak sgt thread diorg plus bercampur aduk. So meols buat jela thread baru Sbb ramai yg nak tahu latest update keluarga depa ni so iols tepekla gambar kat sini buat t
Tak Sangka Mahathir Serang Saya Sebegitu Rupa - Najib
Oleh : TS LOO Berdepan serangan berterusan terhadapnya oleh pemimpin terdahulu dan ketua pengkritik Tun Dr Mahathir Mohamad, hari ini Perdana Menteri Datuk Seri Najib Razak meluahkan rasa terkilan dan mengatakan beliau langsung tidak menyangka Tun Mahathir bertindak sedemikian.. "Saya tidak pernah menyangka pendahulu saya akan bertindak terhadap saya dengan cara ini." "Tetapi dia buka
Peniaga Meraung Penguatkuasa Datang
Pelajar Hilang Ditemui Tapi Berkeras Tak Mahu Pulang KeRumah
Kemalangan Di Jln Kuching Menyebabkan Kesesakan Teruk
Switzerland beku dana milik 1MDB #1 1MDB Nafi
Andy Go To School Memang Epik Walau Muka Tampak Sugul!
Kuala Lumpur atau GuangZhou ?
Himpunan Bersih 4 dianjur kerana cemburu Najib satukan Fatah-Hamas, lapor Utusan
Lagi kilang ditutup, kali ini CCM Fertilizers di Shah Alam!
PM dimalukan lagi
Muhyiddin, Mukhriz, five others to be axed from Umno?
{EdisiRambutJustinBieber}Remaja Rogol Kekasih Tiga Kali.Chhoiii
Kami dah nak kawin! kaka tudung batik cuma mampu tersenyum sinis
Alvin Tan menyalak lagi uoulsss!!!!!

Today: 6896|Yesterday: 6642|Posts: 76038289|Members: 775974|Welcome new member: hakim.aero1

Gosip: Tempatan
Gosip: Tempatan (1062)
Threads: 210K, Posts: 52410K
Last post: 3-9-2015 10:58 PM
Gosip: Antarabangsa
Gosip: Antarabangsa (33)
Threads: 3081, Posts: 2210K
Last post: 3-9-2015 08:14 PM
Gosip Para Kenamaan
Gosip Para Kenamaan (75)
Threads: 840, Posts: 3310K
Last post: 3-9-2015 09:02 PM
Isu Semasa
Isu Semasa (2462)
Threads: 1010K, Posts: 64910K
Suami pulang kerja terkejut me ... 3-9-2015 10:59 PM shernazz
Politik Tempatan
Politik Tempatan (11)
Threads: 8908, Posts: 2210K
Muhyiddin, Mukhriz, five other ... 3-9-2015 10:02 PM scorpionkiki
Lawak & Jenaka
Lawak & Jenaka (51)
Threads: 2541, Posts: 610K
sama sakit hati 3-9-2015 10:26 PM friedfishsoup
Teka-Teki &
Teka-Teki & "Trivia" (175)
Threads: 5130, Posts: 2310K
Uji Mata Anda 3-9-2015 10:14 PM cumulonimbus
Pelbagai
Pelbagai (7)
Threads: 1245, Posts: 1110K
WISMA PELBAGAI V27: Managed by ... 3-9-2015 10:12 PM yeepi_33
Borak
Borak (27)
Threads: 3536, Posts: 44210K
♡ [GENG] Rumah KakiRoyan ... 3-9-2015 10:55 PM cik_kiah
Peristiwa Dunia
Peristiwa Dunia (161)
Threads: 110K, Posts: 3510K
Airport Paling Bahaya Di Hong ... 3-9-2015 10:43 PM spiderman80
Misteri, Paranormal & Sakti
Misteri, Paranormal & Sakti (47)
Threads: 4586, Posts: 10010K
pengalaman seram sejuk dan sua ... 3-9-2015 08:56 PM flyerspetal
Lagenda, Mitos & Sejarah
Lagenda, Mitos & Sejarah (13)
Threads: 3396, Posts: 2910K
Moderator Minta Tolong - Penul ... 3-9-2015 10:38 PM +#$!=
Badan Kerajaan, Kelab & NGO
Badan Kerajaan, Kelab & NGO
Threads: 739, Posts: 9819
Moderator Online 1-9-2015 09:34 AM xpdckelate
Agensi Keselamatan, Polis & Tentera
Agensi Keselamatan, Polis & Tentera (2)
Threads: 1792, Posts: 2110K
HELIKOPTER PUTD 3-9-2015 02:55 PM HangPC2
 
Tanya Wanita
Tanya Wanita (7)
Threads: 2519, Posts: 3110K
PERNAHKAH MEMINTA DARI SUAMI [ ... 3-9-2015 02:59 PM zulka
Petua Kecantikan & Fesyen
Petua Kecantikan & Fesyen (43)
Threads: 3205, Posts: 8510K
Mohon Advice & Suggestion - ... 3-9-2015 09:41 PM Teru2Bozu
Tanya Lelaki
Tanya Lelaki (7)
Threads: 3980, Posts: 5610K
[Brader] 4 Cara Supaya Tukang ... 3-9-2015 06:34 PM mziskandar
Penjagaan Diri & Gaya Hidup
Penjagaan Diri & Gaya Hidup
Threads: 1100, Posts: 310K
6 Punca Latihan Di Gim Tergang ... 2-9-2015 04:46 PM Nusantara77
Ahli Baru CARI
Ahli Baru CARI (114)
Threads: 321, Posts: 2110K
Last post: 3-9-2015 10:35 PM
Ucapan Selamat & Salam Perayaan
Ucapan Selamat & Salam Perayaan
Threads: 594, Posts: 110K
Last post: 2-9-2015 09:09 AM
Kawan & Persahabatan
Kawan & Persahabatan (3)
Threads: 1329, Posts: 1110K
Last post: 3-9-2015 03:50 PM
Cinta & Emosi
Cinta & Emosi (22)
Threads: 1828, Posts: 6710K
Last post: 3-9-2015 06:23 PM
Masalah Kekasih
Masalah Kekasih (2)
Threads: 1867, Posts: 2710K
Last post: 3-9-2015 06:09 PM
Masalah Peribadi
Masalah Peribadi (32)
Threads: 6110, Posts: 12710K
Last post: 3-9-2015 08:45 PM
Keibubapaan
Keibubapaan (7)
Threads: 6267, Posts: 15410K
Last post: 3-9-2015 10:41 PM
Perbincangan Keluarga
Perbincangan Keluarga (52)
Threads: 4654, Posts: 6810K
Last post: 3-9-2015 08:09 PM
 
Doktor Perubatan & Farmasi
Doktor Perubatan & Farmasi (29)
Threads: 6323, Posts: 1310K
selalu lemah badan 3-9-2015 10:30 PM SelamiHayati
Pendidikan Seks
Pendidikan Seks (1)
Threads: 849, Posts: 410K
masalah fetish exhibitionism 3-9-2015 06:01 PM khairulazuan
Johor
Johor (59)
Threads: 1110, Posts: 2010K
Last post: 3-9-2015 08:09 PM
Kedah, Perlis
Kedah, Perlis (123)
Threads: 603, Posts: 4610K
Last post: 3-9-2015 09:42 PM
Kelantan, Terengganu
Kelantan, Terengganu (149)
Threads: 810, Posts: 1110K
Last post: 3-9-2015 08:30 PM
Melaka
Melaka (51)
Threads: 668, Posts: 4410K
Last post: 3-9-2015 07:52 PM
Negeri Sembilan
Negeri Sembilan (41)
Threads: 812, Posts: 1510K
Last post: 3-9-2015 03:57 PM
Pahang
Pahang (110)
Threads: 983, Posts: 6410K
Last post: 3-9-2015 08:31 PM
Pulau Pinang
Pulau Pinang (126)
Threads: 1039, Posts: 5810K
Last post: 3-9-2015 06:11 PM
Perak
Perak (28)
Threads: 1486, Posts: 2710K
Last post: 3-9-2015 09:40 PM
Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya
Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya
Threads: 1286, Posts: 2210K
Last post: 2-9-2015 01:46 PM
Sabah, W.P. Labuan
Sabah, W.P. Labuan
Threads: 642, Posts: 1610K
Last post: 2-9-2015 05:38 PM
Sarawak
Sarawak (61)
Threads: 1236, Posts: 810K
Last post: 3-9-2015 08:17 PM
Brunei, Singapura
Brunei, Singapura (12)
Threads: 482, Posts: 3710K
Last post: 3-9-2015 08:16 PM
Luar Negara
Luar Negara
Threads: 447, Posts: 1910K
Last post: 2-9-2015 06:24 PM
  
"Permohonan - CARI Moderator"
Threads: 7, Posts: 188
UPDATED : SENARAI NAMA EX-MODE ... 18-12-2014 10:03 AM admin6
Forum: Kesulitan & Cadangan
Forum: Kesulitan & Cadangan (17)
Threads: 181, Posts: 5420
kereta rosak 3-9-2015 09:45 PM media.color.art
Aktiviti-Aktiviti Luar : Moderator & Forumer
Aktiviti-Aktiviti Luar : Moderator & Forumer
Threads: 18, Posts: 1989
[REPORT] CMFC - GATH KAWEN OTO ... 25-10-2014 07:38 AM fleurzsa
 
Maklumat Terkini
Maklumat Terkini
Threads: 281, Posts: 8100
NEW : Facebook Video 2-9-2015 12:04 PM whadda
Board Undian CARI
Board Undian CARI (2)
Threads: 31, Posts: 959
Kategori Paling Anda Suka di C ... 3-9-2015 06:21 PM CARI-HBZ
Close/Open

Now Online - Total 2612 Onlines - Most onlines 7201 at 21-8-2013.

Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

3-9-2015 10:59 PM GMT+8 , Processed in 0.066947 second(s), 4 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top