Forum - CARI Infonet

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
Announcement: 
RM2.6 billion dalam akaun Najib adalah dari penderma, bukan dari 1MDB kata SPRM
MACC: RM2.6b is donation, not from 1MDB funds 5:26PM Aug 3, 2015 http://www.malaysiakini.com/news/307196 The Malaysian Anti-Corruption Commission (MACC) has found that the RM2.6 billion purportedly deposited into Prime Minister Najib Abdul Razaks personal banks accounts came from donation. "The investigation report related to the RM2.6 billion has been referred to the attorney-
Saya dan Syatilla hanya teman baik - Shaheizy Sam (respon syatilia #post66)
Berita mengenai Shaheizy Sam yang ingin mendirikan rumah tangga tidak lama lagi cukup menjadi perhatian peminat apatah lagi wanita yang dikatakan bakal menjadi isteri beliau iaitu aktres Syatilla Melvin juga sudah bersedia untuk memikul tanggungjawab sebagai seorang isteri.Namun, Sam sehingga kini masih lagi enggan mendedahkan butir lanjut mengenai perkahwinan beliau dan hanya mengakui Syatil
GAMBAR: Penduduk Conteng Dan Cat Jalanraya Rosak Sekitar Shah Alam Tanda Protes
Post Gambar Cium Laki Sendiri, Peminat Sharifah Sakinah Pulak Berbalah? Koserrr
INI SEMUA GILA - Pengarah SPRM
Bekas Pemain Bola Berperut Bola Dicekup Khalwat
Lan Petpet Baik Orangnyer...
Dosa Yang Ada Pun Tak Tertanggung, Tak Perlu Peluk Cium C Nazim Othman
{5} Pasangan Rantau Pjg nikah paling simple dan murah !
{1} Sian anak2 tahfiz...angkut pakai lori jer!
Tweet Gaya Ahmad Maslan Kini Trending Di Laman Twitter
Fazura basuh tangan lebih 50 kali sehari
UMNO akan bagi saguhati RM10 setiap pengundi baru didaftar
Hina Islam! Gisele Bundchen Tutup Aurat Sebab Pembedahan Plastik
Faizal Ismail keluar dari Media Prima ke?

Today: 179|Yesterday: 7047|Posts: 75841117|Members: 772799|Welcome new member: deŮ

Gosip: Tempatan
Gosip: Tempatan (28)
Threads: 210K, Posts: 52010K
Last post: 4-8-2015 12:55 AM
Gosip: Antarabangsa
Gosip: Antarabangsa
Threads: 3060, Posts: 2210K
Last post: 3-8-2015 08:31 PM
Gosip Para Kenamaan
Gosip Para Kenamaan (4)
Threads: 834, Posts: 3310K
Last post: 4-8-2015 12:22 AM
Isu Semasa
Isu Semasa (55)
Threads: 1010K, Posts: 64310K
Tweet Gaya Ahmad Maslan Kini T ... 4-8-2015 12:56 AM ekmal_sorrow
Politik Tempatan
Politik Tempatan
Threads: 8865, Posts: 2210K
Orang Yg Aku Sayangi - Al-Fati ... 3-8-2015 10:21 PM cahaya_almas
Lawak & Jenaka
Lawak & Jenaka
Threads: 2501, Posts: 510K
Perempuan punya perangai. Betu ... 3-8-2015 11:53 PM Yoongie
Teka-Teki &
Teka-Teki & "Trivia"
Threads: 5061, Posts: 2310K
Jom Cari V1274 [Selesai] 3-8-2015 08:56 AM spankee_fili
Pelbagai
Pelbagai
Threads: 1238, Posts: 1110K
JIZZZ... KLONG! KLONG! Belah M ... 3-8-2015 09:35 PM CariCari621
Borak
Borak
Threads: 3529, Posts: 44210K
♡ [GENG] Rumah KakiRoyan ... 3-8-2015 11:57 PM miss_pooh
Peristiwa Dunia
Peristiwa Dunia
Threads: 110K, Posts: 3510K
Percetakan AL-QURAN Di Madinah ... 3-8-2015 10:40 PM aincomey
Misteri, Paranormal & Sakti
Misteri, Paranormal & Sakti (1)
Threads: 4564, Posts: 10010K
Cahaya aura dari muka 4-8-2015 12:44 AM Matakilat
Lagenda, Mitos & Sejarah
Lagenda, Mitos & Sejarah
Threads: 3383, Posts: 2910K
Rumah Borak LMH ke 63- Edisi R ... 3-8-2015 07:24 PM lavender_aqua
Badan Kerajaan, Kelab & NGO
Badan Kerajaan, Kelab & NGO
Threads: 738, Posts: 9819
FOMCA perkenal anugerah Guru H ... 26-7-2015 07:27 PM 556
Agensi Keselamatan, Polis & Tentera
Agensi Keselamatan, Polis & Tentera
Threads: 1792, Posts: 2110K
Mengesahkan ketulinan pangkat ... 27-7-2015 01:21 AM ipes2
 
Tanya Wanita
Tanya Wanita
Threads: 2482, Posts: 3010K
Delete 3-8-2015 05:43 PM starbee
Petua Kecantikan & Fesyen
Petua Kecantikan & Fesyen
Threads: 3143, Posts: 8510K
Rawatan Estetika 3-8-2015 10:41 PM cmf_leeya
Tanya Lelaki
Tanya Lelaki
Threads: 3944, Posts: 5610K
Pasangan Untuk Lelaki Tinggi 3-8-2015 11:52 PM Esmiria
Penjagaan Diri & Gaya Hidup
Penjagaan Diri & Gaya Hidup
Threads: 1039, Posts: 310K
Nak cantik kena lah wangi 3-8-2015 11:56 PM ketobosa
Doktor Perubatan & Farmasi
Doktor Perubatan & Farmasi (1)
Threads: 6275, Posts: 1310K
[MERGED]Medical Card/Insurance ... 4-8-2015 12:48 AM carihairil
Pendidikan Seks
Pendidikan Seks
Threads: 846, Posts: 410K
Isteri ketagihan sex? 3-8-2015 05:09 PM zulka
Johor
Johor
Threads: 1104, Posts: 2010K
Last post: 3-8-2015 10:07 PM
Kedah, Perlis
Kedah, Perlis
Threads: 601, Posts: 4610K
Last post: 3-8-2015 11:55 PM
Kelantan, Terengganu
Kelantan, Terengganu (6)
Threads: 803, Posts: 1010K
Last post: 4-8-2015 12:09 AM
Melaka
Melaka
Threads: 665, Posts: 4410K
Last post: 3-8-2015 11:43 PM
Negeri Sembilan
Negeri Sembilan
Threads: 812, Posts: 1510K
Last post: 3-8-2015 10:20 PM
Pahang
Pahang
Threads: 980, Posts: 6410K
Last post: 3-8-2015 11:53 PM
Pulau Pinang
Pulau Pinang (5)
Threads: 1036, Posts: 5810K
Last post: 4-8-2015 12:25 AM
Perak
Perak
Threads: 1481, Posts: 2710K
Last post: 3-8-2015 11:46 PM
Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya
Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya
Threads: 1276, Posts: 2210K
Last post: 3-8-2015 03:10 PM
Sabah, W.P. Labuan
Sabah, W.P. Labuan
Threads: 641, Posts: 1610K
Last post: 2-8-2015 08:56 PM
Sarawak
Sarawak
Threads: 1240, Posts: 810K
Last post: 3-8-2015 12:49 PM
Brunei, Singapura
Brunei, Singapura
Threads: 479, Posts: 3710K
Last post: 3-8-2015 09:23 PM
Luar Negara
Luar Negara
Threads: 447, Posts: 1910K
Last post: 30-7-2015 11:33 PM
  
Maklumat Terkini
Maklumat Terkini
Threads: 281, Posts: 8097
NEW : Facebook Video 12-7-2015 02:03 AM MissNigga
Board Undian CARI
Board Undian CARI
Threads: 29, Posts: 916
Sumber manakah Lebih Cepat Unt ... 3-8-2015 08:10 PM bellaa
Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

4-8-2015 12:57 AM GMT+8 , Processed in 0.063307 second(s), 7 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the forum