CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Gambat terlalu mengerikan! Gadis manis mati terjun dari tingkat 16.
Georgetown: Seorang gadis berusia 21 tahun ditemui mati selepas terjun dari tingkat 16 sebuah pangsapuri di Jalan Gangsa, di sini, petang semalam. Dalam kejadian jam 3.20 petang, mangsa, Darshwim Premkumar, seorang pelajar kolej swasta dikatakan bergaduh dengan teman lelakinya yang berada di Ipoh, Perak.Ketua Polis Daerah Timur Laut, Asisten Komisioner Mior Faridalathrash Wahid berkata, berdasark
Aksi Bersenggama Malam Pertama Turut Di Tonton Keluarga, Macam Tengok Bola
Oleh : Dean BZ Macam-macam amalan dan tradisi pelik terdapat didunia ini tetapi lebih mengejutkan apabila tradisi pelik yang belum pernah kita dengar ini berlaku di negara jiran kita, Singapura. Menjadi viral di media sosial Singapora mengenai keluarga yang tinggal di Woodlands New Town yang dikatakan mengamalkan tradisi menonton aksi bersetubuh malam pertama bagi setiap ahli keluarga mereka
[LAGI BIZ ARTIS] Kali ni Fathia Latiff pulekkk...
VIDEO) Polis Jalankan Siasatan, Lelaki Dakwa Dia Dan Teman Wanita Ditumbuk VIP
Haji Hadi : DAP mahu jadi musuh Islam
Final Ceria Popstar 2016.. (update:Jun juara!)
Ramadan: Sebelum pukul 3 petang dilarang jual makanan
PRK Parlimen Sungai Besar Sah Pertarungan Tiga Penjuru
Amos menghina Islam
Lebih 40 juta unit PS4 berjaya dijual
Lupakan sahaja Sg Besar, K. Kangsar; No more Pakatan
Sabah akan terus bersama Malaysia
Rio Olympics MUST be canceled because of Zika: 150 health experts
Wahai para isteri.hinakah kami sekadar menumpang teduhan kasih dgn mu?
Gempa bumi berpunca daripada golongan LBGT

Today: 1606|Yesterday: 6651|Posts: 77639710|Members: 814797|Welcome new member: joycewy.89

change to old design
Pengiklanan
Pendapat Anda?
Genre Muzik Kegemaran Anda?
  • Pop (26%)
  • Rock (22%)
  • Islamik/Ketuhanan (14%)
  • Asian Pop (J-Pop, K-pop) (14%)
  • Dangdut (6%)
  • Muzik asli/tradisional (5%)
  • Hip Hop / Rap (5%)
  • Reggae (3%)
  • Pop yeh-yeh (3%)
  • Jazz (2%)

CARI ADS
Forum Overview
Isu Semasa
Isu Semasa (699)
Threads: 1110K, Posts: 70210K
Vivian Lee kena penjara enam b ... 28-5-2016 03:45 PM Atheis
Kongsi Viral
Kongsi Viral (34)
Threads: 1114, Posts: 210K
Tak Jauh! Dalam Malaysia Pun A ... 28-5-2016 03:33 PM Peterpan17
Politik
Politik (1)
Threads: 9167, Posts: 2210K
Sertai blok ketiga: PKR belum ... 28-5-2016 07:07 AM akusukaq
 
Gosip Tempatan
Gosip Tempatan (249)
Threads: 210K, Posts: 55510K
Last post: 28-5-2016 03:38 PM
Gosip Antarabangsa
Gosip Antarabangsa (56)
Threads: 3407, Posts: 2310K
Last post: 28-5-2016 03:44 PM
Gosip Para Kenamaan
Gosip Para Kenamaan (4)
Threads: 863, Posts: 3410K
Last post: 28-5-2016 12:36 PM
Lawak & Jenaka
Lawak & Jenaka (12)
Threads: 3114, Posts: 1010K
ⒼⒶⓂⒺ M ... 28-5-2016 03:20 PM mattzzx
Teka-Teki &
Teka-Teki & "Trivia" (1)
Threads: 5287, Posts: 2410K
Jom Cari #1360 28-5-2016 03:04 PM orenmango
Borak
Borak (36)
Threads: 4883, Posts: 45610K
[GENG] Rumah Kaki Royan Part 1 ... 28-5-2016 03:43 PM miss_pooh
 
Peristiwa Dunia
Peristiwa Dunia (25)
Threads: 210K, Posts: 3710K
Jangan Terkejut! Rupanya Binat ... 28-5-2016 03:02 PM mattzzx
Misteri, Paranormal & Sakti
Misteri, Paranormal & Sakti (13)
Threads: 4790, Posts: 10210K
[BEST!!]Kisah dari Koleksi Cer ... 28-5-2016 03:28 PM lilboi
Lagenda, Mitos & Sejarah
Lagenda, Mitos & Sejarah
Threads: 3553, Posts: 2910K
Ghazwah / Ghaziya ... Teknik P ... 27-5-2016 08:20 PM robotech
Polis, Tentera & Agensi Keselamatan
Polis, Tentera & Agensi Keselamatan
Threads: 1862, Posts: 2110K
Tentera Laut AS Bakal Miliki U ... 26-5-2016 11:01 PM FARRAZOOL
Pelancongan

Pelancongan (10)

Ideas, news, suggestions, experiences, plans, photos, tips and guides about traveling and vacations.

Moderators: forum_tester, owen81

1229 / 5910K
Makanan & Resipi

Makanan & Resipi (11)

Cooking, kuali cyber, petua dan resepi. All Foods!yamee...

Sub-Forums: Arkib: Makanan & Resipi

Moderators: nazadiyah, eileen80

1991 / 1210K
Dunia Wanita
Dunia Wanita (14)
Threads: 3099, Posts: 3110K
Apakah Manfaat yang NUTRAFEMME ... 28-5-2016 03:36 PM BuBuComey
Dunia Lelaki
Dunia Lelaki (1)
Threads: 4287, Posts: 5710K
Lelaki: Libido Makin Lemah, Ru ... 28-5-2016 12:49 PM manjalara_01
Fesyen & Tips Penjagaan Diri
Fesyen & Tips Penjagaan Diri (17)
Threads: 5000, Posts: 9010K
Berseri mcm pengantin bau hnya ... 28-5-2016 12:58 PM mimienutra26
 
Keibubapaan

Keibubapaan

Share the experiene having kids or relationship with the kids.

Moderators: Sasha, mamahusna

6630 / 15410K
Perbincangan Keluarga

Perbincangan Keluarga (90)

Perbincangan sebarang permasalahan dengan ahli keluarga samada suami /isteri /adik-beradik /ibubapa /mertua /ipar /keluarga besar.  Hangatkan perbincangan anda dengan isu kecurangan pasangan, poligami dan penceraian. Juga berkenaan dengan petua2 kearah kehidupan berkeluarga yang harmoni

Moderators: NURMIMIE, Sasha, nuryakmal

4850 / 7010K
Perubatan
Perubatan (2)
Threads: 6633, Posts: 1410K
BUAH PINGGANG / GINJAL / KIDNE ... 28-5-2016 09:03 AM catalina
Pendidikan Seks
Pendidikan Seks (11)
Threads: 945, Posts: 410K
Pelincir Durex with flavour 28-5-2016 02:06 PM mattzzx
Johor
Johor
Threads: 1138, Posts: 2310K
Last post: 27-5-2016 08:04 PM
Kedah, Perlis
Kedah, Perlis
Threads: 623, Posts: 4710K
Last post: 27-5-2016 03:43 PM
Kelantan, Terengganu
Kelantan, Terengganu (7)
Threads: 839, Posts: 1710K
Last post: 28-5-2016 02:26 PM
Melaka
Melaka (10)
Threads: 686, Posts: 4510K
Last post: 28-5-2016 11:08 AM
Negeri Sembilan
Negeri Sembilan
Threads: 832, Posts: 1810K
Last post: 27-5-2016 08:22 AM
Pahang
Pahang
Threads: 995, Posts: 6610K
Last post: 27-5-2016 04:56 AM
Pulau Pinang
Pulau Pinang (2)
Threads: 1072, Posts: 6010K
Last post: 28-5-2016 02:09 PM
Perak
Perak
Threads: 1552, Posts: 3710K
Last post: 27-5-2016 10:42 PM
Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya
Selangor, Kuala Lumpur, Putrajaya
Threads: 1336, Posts: 2310K
Last post: 27-5-2016 07:48 PM
Sabah, W.P. Labuan
Sabah, W.P. Labuan
Threads: 653, Posts: 1610K
Last post: 25-5-2016 12:17 PM
Sarawak
Sarawak
Threads: 1271, Posts: 810K
Last post: 27-5-2016 01:09 PM
Brunei, Singapura
Brunei, Singapura
Threads: 460, Posts: 3710K
Last post: 25-5-2016 12:02 PM
Luar Negara
Luar Negara
Threads: 451, Posts: 1910K
Last post: 13-5-2016 09:07 AM
  
Sembang Bola Sepak
Sembang Bola Sepak (3)
Threads: 2371, Posts: 4510K
Last post: 28-5-2016 11:44 AM
Sukan & Permainan
Sukan & Permainan (5)
Threads: 945, Posts: 810K
Last post: 28-5-2016 02:52 AM
Sukan Bermotor
Sukan Bermotor
Threads: 192, Posts: 210K
Last post: 26-5-2016 03:25 PM
Senibela Diri
Senibela Diri
Threads: 113, Posts: 4363
Last post: 26-5-2016 11:17 AM
  
Jawatan Kosong

Jawatan Kosong

Moderators: admin6

5961 / 110K
Pakaian

Pakaian

Moderators: Eva_yy_Ellin

4755 / 410K
Barangan Kosmetik

Barangan Kosmetik (58)

Semua iklan untuk Kosmetik, Penjagaan Kulit Badan & Rambut ada di sini. Produk berkaitan seks adalah dilarang sama sekali..

Moderators: isabel, cmf_anisss84

5145 / 810K
Telefon Bimbit

Telefon Bimbit

Moderators: admin6

2424 / 110K
Kenderaan & Aksesori

Kenderaan & Aksesori

Moderators: admin6

3023 / 210K
Cermin Mata, Jam Tangan & Barang Kemas

Cermin Mata, Jam Tangan & Barang Kemas

Moderators: admin6

1037 / 8339
Percutian & Pelancongan

Percutian & Pelancongan

Moderators: mnaa

1462 / 7349
Beg, Kasut, Topi

Beg, Kasut, Topi

Moderators: isabel

1860 / 110K
Barangan, Pakaian Bayi, Kanak-Kanak & Ibu

Barangan, Pakaian Bayi, Kanak-Kanak & Ibu (1)

Moderators: fleurzsa

4278 / 510K
Elektronik

Elektronik (1)

Moderators: zulka

2201 / 9723
Komputer & Aplikasi

Komputer & Aplikasi (3)

Moderators: abdulariff

3060 / 110K
Haiwan Peliharaan

Haiwan Peliharaan

Moderators: nazadiyah

297 / 1099
Buku, Novel & Majalah

Buku, Novel & Majalah

Moderators: medangmru

799 / 8115
RUMAH ISTIREHAT MOD 27-5-2016 05:09 PM medangmru
Perumahan

Perumahan

Moderators: mnaa

110K / 210K
Koleksi Anime & Kartun

Koleksi Anime & Kartun

Moderators: ip_lepat

222 / 699
Maklumat Perniagaan

Maklumat Perniagaan (2)

Moderators: admin6

8348 / 210K
Lain-Lain

Lain-Lain (10)

Moderators: admin6

110K / 1110K
Acara & Aktiviti CARI
Acara & Aktiviti CARI
Threads: 209, Posts: 2029
Pemberian Medal Untuk LEGENDER ... 4-5-2016 11:47 PM anniez08
Peraduan@CARI
Peraduan@CARI
Threads: 66, Posts: 4993
Jom menang hadiah!!! Teka waja ... 15-4-2015 06:10 AM Lagubestbest
Board Undian CARI
Board Undian CARI
Threads: 43, Posts: 1246
Apakah Bintang/Zodiak Anda? 27-5-2016 08:12 PM purpledesire
 
Pesanan penting Segala pendapat dan pandangan yang dikongsi di ruangan forum atau halaman yang berkaitan merupakan pandangan peribadi individu dan tidak sesekali mewakili pendapat/pandangan CARI. CARI juga tidak bertanggungjawab bagi setiap pandangan yang dikongsi. Oleh kerana forum beroperasi dalam waktu sebenar atau 'real time', CARI tidak, dan tidak dapat menapis sebarang bentuk penyampaian dari pengguna setiap masa, namun CARI menggalakkan setiap pengguna mengamalkan budi bicara serta budaya hormat-menghormati untuk tidak menggunakan sebarang perkataan yang menyalahi undang-undang, berbahaya, mengancam, kesat,mengganggu, memfitnah, kasar, lucah, mengeji, menceroboh privasi orang lain, bersifat kebencian, atau perkauman, etnik atau sebaliknya. CARI berhak untuk menahan dan/atau mengeluarkan mana-mana pautan yang berkemungkinan sebagai individu, entiti atau kumpulan yang berpotensi mewujudkan rasa malu dan fitnah. CARI juga berhak untuk menerima, edit dan / atau mengeluarkan apa-apa pautan yang dianggap tidak sesuai dalam mana-mana cara/keadaan/bentuk/situasi/kaedah.
Hosted by

Archiver|Mobile|CARI Infonet

28-5-2016 03:46 PM GMT+8 , Processed in 0.075304 second(s), 7 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top Return to the forum