Putihkan Celah Peha - Wanita & Lelaki - CARI Infonet -

CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
CARI Infonet Portal Wanita & Lelaki View Content

Putihkan Celah Peha

18-9-2012 09:31 AM| Publisher: admin6 | Views: 26919| Comments: 61|Original author: siluncai

Description: ormal ke lelaki celah peha hitam??celah peha korg hitam ke atau ikut warna kulit?? ke cuma lelaki berisi je? aku dulu berisi, skg dah kurus.

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

salam. korg rasa normal ke lelaki celah peha hitam??celah peha korg hitam ke atau ikut warna kulit??
ke cuma lelaki berisi je? aku dulu berisi, skg dah kurus. adakah itu sebabnya?
ada tak petua tuk putihkan celah peha?

tolong please

Lihat Komen Views: 21884   Comments: 61 Balas Komen
Share: 42

Related readings

Latest Comment

Quote abali 20-1-2013 01:18 AM
biasanya memang akan jadi geap skit.. atas jenis kulit lah... hati2 chemical anti ke kat barang tu ... nanti lain pulak jadinya...
yang leh jadi gelap tu sebb kering.

Other Comments

Quote pakwetizzaqyah 19-6-2012 04:57 PM
Reply 1# siluncai


   masa kecik2 aku baru lepas sunat mmg hitam.. ntah dah besar ni putih je.... hitam2 tu daki tu..cuci la bersih2 K.. jadi rajin sikit sental2 peha ko tu... kah kah kah..luncai2...
Quote siluncai 19-6-2012 05:31 PM
HAHA. KUANG HAJA! :@
Quote ch3ngkoy 20-6-2012 03:33 PM
ko amek tawas...kasi sental....kalau ketiak berbau tungkik pon bleh hilangkan bau dengan tawas...hahaha
Quote leezzaliza 20-6-2012 04:49 PM
Share rahsia kurus plezzzzz....
Quote ogata 20-6-2012 04:50 PM
Reply 4# ch3ngkoy


   mana nak beli twas
Quote wnazzee 20-6-2012 05:18 PM
me pakai sabun whitening
Quote Suchi 21-6-2012 09:23 AM
kalo xilang lepas sental ngn macam2 maybe  takut ade kencing manis ke apa..setahu aku kalo kesan2 hitam xilang kat leher,tiak n celah kangkang ke apa tu tanda-tanda pre-diabetic silalah merujuk wat ujian kat sepital
Quote nekcivic 21-6-2012 12:16 PM
tawas?ape kebende kah itu...hohoho
Quote chechelahbedah 21-6-2012 12:44 PM
sapu fair & lovely. kompom putih.
Quote nekcivic 21-6-2012 12:48 PM
pakai sabun papaya...hahahak
Quote ch3ngkoy 21-6-2012 05:36 PM
Reply  ch3ngkoy


   mana nak beli twas
ogata Post at 20-6-2012 16:50


   kat kedai runcit ade jual...nak lagi tepat kedai runcit india....


#nekcivic : adoi la..tawas tu..mineral ketul2 cam garam/kristal...hahaha..!
Quote none88 21-6-2012 06:48 PM
errr...betoi2 jadi ka tawas nie??hehehe
Quote sejuk 21-6-2012 11:00 PM
Pakai whitening deodorant kat situ
Quote AHMADVW 22-6-2012 07:09 AM
pkai bedak makeup bnyak
Quote qasehbeauty 4-7-2012 03:31 PM
Reply 15# AHMADVW


   pakai kream wakilala..
Quote kambeng_masam 13-7-2012 10:29 AM
salam. korg rasa normal ke lelaki celah peha hitam??celah peha korg hitam ke atau ikut warna kulit?? ...
siluncai Post at 19-6-2012 16:19



    mulai dari skang...ko rajin2lah bubuh losyen kat celah peha. aku sajeskan losyen susu johnson&johnson.
wat sapu kat celah peha je tau! jangan ko pi guna losyen tu wat menoceng lak!
Quote aladondang 14-7-2012 02:32 PM
sabun tokyo love ke hapa kat bod bft tu..should try lor

p/s: jangan pulak nanti tanya macam mana nak kasi nipple kaler merah jambu
Quote PostBanhammer 15-7-2012 02:47 AM
p/s: jangan pulak nanti tanya macam mana nak kasi nipple kaler merah jambu
aladondang Post at 14-7-2012 14:32



Macam mane nak kasi nipple kaler pink?
Quote PostBanhammer 15-7-2012 02:56 AM
Reply 1# siluncai


Setakat ni, conclusion die:

1. Sebab daki. Jadinye, sental, cuci bersih2 kat part pehe tu.
2. Sental pakai tawas. Boleh beli kat kendai runcit india.
3. Pakai sabun whitening.
4. Kalo sental tak ilang2 jugak, buat medical checkup. Takot ade kencing manis.
5. Sapu fair n lovely.
6. Pakai sabun papaya.
7. Pakai whitening deodorant kat celah peha.
8. Pakai bedak mekap atau cream wakilala kasi cover itam tu. (Yang ni tak bley belah )
9. Sapu losyen susu johnson & johnson.
10. Guna sabun tokyo love.

P/S: aku pon nak kene try tips2 ni sume..

View all comments(61)

To comment, please login or
Register as a CARI member NOW!

Register  Login or Facebook Login

Archiver|Mobile|CARI Infonet

1-8-2015 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.058032 second(s), 20 queries , Gzip On.

Powered by Discuz! X3.2

© 2001-2013 Comsenz Inc.

To Top