CARI Malay Forums

 Forgot Pass?
 Register

Facebook Login

Login by Facebook

Forum : Gosip |  Hiburan |  Isu Semasa & Politik |  Peristiwa |  Lawak & Santai |  Sukan |  Informasi |  Kesihatan |  Soal Jawab Agama |  Negeri & Negara
Wanita & Lelaki |  Cinta & Perhubungan |  Belia & Pengetahuan |  Komputer & Internet |  Hobi |  Buku & Penulisan |  Koleksi Gambar
English Channel |  தமிழ் மக்கள் |  Jual/Beli |  Maklum Balas |  CARI Rasmi |  Cari Contest
CARI Malay Forums Main Gosip View content

TEKA TEKI - ARTIS WANITA , GANJA & PARTI LUCAH

13-8-2013 03:02 PM|Author: miawpink|Views: 8864| Comments: 50

Summary: Apa nak jadik dengan artis wanita ni? Kami gelar dia sebagai artis A. Gambar yang dihantar kepada Media Malaya ini menunjukkan dia sedang berparti liar, menghisap ganja dan berparti lucah di luar nega ...

To get Malaysia's most comprehensive information, news, life sharing here!
Register as a CARI member NOW!

Register Login or Facebook Login

Artis wanita hisap ganja & berparti luc*h



Apa nak jadik dengan artis wanita ni? Kami gelar dia sebagai artis A. Gambar yang dihantar kepada Media Malaya ini menunjukkan dia sedang berparti liar, menghisap ganja dan berparti lucah di luar negara. Dia tidak pernah serik, malah di bahagian dadanya terdapat tatu. Artis ini pernah beberapa kali menimbulkan kontroversi namun tiada wartawan yang menemubualnye (mungkin?). Jika uols tau siapakah artis ini, diam-diam sudah la ye. Sebagai hint, sebelum ini dia pernah melaporkan blog MediaMalaya kepada pihak berkuasa. Shhhhh!












View Comment Views: 8864   Comments: 50 Click To Reply

Share to:

Previous : Maria Farida Yang S E K S I Liuk Lentuk Di Gim!

Next       : Tiz Zaqyah dan kekasih rancang kahwin?

Related

Comment

Latest Comments

Quote azie.dz 13-8-2013 01:40 PM
eh siapa ek miaw...wassap eklekekekeekeke
Quote yipun_78 13-8-2013 01:40 PM
Azie x pernah tgk gosip ni lagi eh?
Quote miawpink 13-8-2013 01:41 PM
azie.dz posted on 13-8-2013 01:40 PM
eh siapa ek miaw...wassap eklekekekeekeke

sat kak azie.. x tk was ap.. insurance buat hal....
sat sy tgk
Quote kenyir 13-8-2013 01:42 PM
Siapa ni......?
Quote miawpink 13-8-2013 01:43 PM
sape pelakon cite ketiak isteri tu..
dia ni ke?
rasa mcm pnh tgk gambo peluk peluk pakai bikini ni
tapi lupa la
Quote sarah_ary2 13-8-2013 01:43 PM
Akma Hisyam?
Quote maxim 13-8-2013 01:43 PM
kan cite lama ni?

http://www.rotikaya.com/gambar-artis-wanita-hadiri-parti-lucah-liar-mula-tersebar-di-internet/
Quote miawpink 13-8-2013 01:44 PM
ni ada gambo ni taip nama akma hisham

Quote miawpink 13-8-2013 01:45 PM


Quote tomet05 13-8-2013 01:45 PM
uh ? sapelak kali nih ?
Quote miawpink 13-8-2013 01:45 PM
Quote miawpink 13-8-2013 01:45 PM
Quote miawpink 13-8-2013 01:46 PM
maxim posted on 13-8-2013 01:43 PM
kan cite lama ni?

http://www.rotikaya.com/gambar-artis-wanita-hadiri-parti-lucah-liar-mula-terseb ...

ampun maxim....


Quote hzln 13-8-2013 01:48 PM
diharap jed jaidi dapat berbuat sesuatu....dia mmg pakar bab selesai masalah gini...kalu bab payment tak dapat, kena kapor dgn produser ka tu lembab sikit heolsss gerak
Quote maxim 13-8-2013 01:48 PM
miawpink posted on 13-8-2013 01:46 PM
ampun maxim....

ni pic asal..org filipina..xde kaitan ngan retis


Quote cintakalin 13-8-2013 01:49 PM
siape eh? mls teka teki ni
Quote miawpink 13-8-2013 01:50 PM
maxim posted on 13-8-2013 01:48 PM
ni pic asal..org filipina..xde kaitan ngan retis

ooo diorang tipu je la ye?
yg kat hotel tu pun bkn retis gak ye
Quote azie.dz 13-8-2013 01:51 PM
yipun_78 posted on 13-8-2013 01:40 PM
Azie x pernah tgk gosip ni lagi eh?

tak perasan la kaka....tu yg tanya miaw tuh ehehe
Quote Suchi 13-8-2013 01:55 PM
akma hisham tu sapa..nak pic muka dia

All Comments(50)

For more features and services, register now to become a member of CARI!

Archiver|Mobile|CARI Malay Forums

GMT+8, 24-7-2014 10:17 AM , Processed in 0.080347 second(s), 19 queries , Gzip On.

Powered by Discuz!

© 2001-2012 Comsenz Inc.

Top