Ayam panggan simple tapi spesial ini cuma 15 minit jer siap. Pasti menjilat jari…
Bahan-bahannya, 1 kg. kepak ayam, 80 gm butter, 2 sudu besar madu, 1 setengah sudu besar ibu sambal & garam secukup rasa.
Panaskan butter, kemudian masukkan madu dan kacau sehingga sebati. Masukkan garam dan ibu sambal, kacau biar sebati. Masukkan kepak ayam kemudian padamkan api dapur.
Akhir sekali panggang kepak yang telah digaul dengan butter tadi selama 15 minit.
Lihat paparan video untuk mengetahui cara memasak yang lebih jelas... Selamat mencuba…
This post contains more resources
You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register
betul tu sis...buat sendiri lagi baik...sedap lagiiii...tapi orang sekarang tak ada masa itu semua...main ketuk...ketuk jerrrr...lepas tu campak...nak senang guna cili sos @ cili bohhh...masak jugakkkk...