|
PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...
Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol goblok anjing kurap ummah gagal total keturunan babu pelacur henjutan Belanda...
Kehkehkeh...
|
|
|
|
|
|
|
|
EJALTI replied at 17-9-2019 05:03 PM
PancaSIAL indogneSIAL garuduburku...
Indon jongos sampah sial lahanat bangsat keparat tolol gob ...
Hep! Ur chanting tu stay in CI. |
|
|
|
|
|
|
|
awat aku baca nama asal tomyam tu boleh terikut macam bunyik siam neh.. |
|
|
|
|
|
|
|
Author |
Post time 18-9-2019 03:26 PM
From the mobile phone
|
Show all posts
kucingitam replied at 18-9-2019 02:11 PM
awat aku baca nama asal tomyam tu boleh terikut macam bunyik siam neh..
Mungkin ang ada keturunan Siam campuq Cina Belah mak. |
|
|
|
|
|
|
|
Aku makan 2 jenis aja daripada 4 jenis tomyam. Aku suka tomyam merah dan Tom Kha (tom yam santan).
.
Ok, masing-masing bergaduh pasal asal-usul tomyam.
.
Bagi aku tomyam ini makanan SEGENTING KRA hingga ke Indochina. Bahan-bahannya itu adalah bahan yang biasa digunakan oleh orang Melayu Segenting Kra dan juga orang Mon-Khmer. Senang cerita, ini selera masyarakat majmuk city states Sriwijaya utara ......
.
hang toksah nak lawan aku pasal tomyam. Sebab family aku buat tomyam masih pakai 3 jenis cili hidup yang ditumbuk + cili kering Siam. Total 4 cili guna. Aku tak pakai NAM PRIK untuk buat tomyam, sebab masih guna cara asli kena giling/tumbuk dengan lesung batu. Aku lebih kenal tomyam daripada korang yang copy paste dalam google. |
|
|
|
|
|
|
|
Melayu Babi takda makan la...semua curi makanan orang lain.... |
|
|
|
|
|
|
|
cmf_WonBin replied at 20-1-2020 10:40 AM
Aku makan 2 jenis aja daripada 4 jenis tomyam. Aku suka tomyam merah dan Tom Kha (tom yam santan).
...
Melayu bukan orang asal segenting Kra la...tu semua kawasan orang Siam. |
|
|
|
|
|
|
| |
|