|
All about Nora Danish Versi 7....Jemput masuk!!!(Say No to Haters)
[Copy link]
|
|
Imel88 posted on 3-6-2014 11:46 PM
Hello who are you ? Kantoi kan diri sendiri? So mmg betul ke apa yg ai speku ?
La ... i ni forumer la ....
kenapa u takut ker...
hahahhaha
tu la lain klu ckp pasal org agak2.. |
|
|
|
|
|
|
|
tak perlu lah cik timah oii sumpah pulokk apa,cik tanya bee kat ig dia?u follow her right?me oso follow but me takoooott nak tanya |
|
|
|
|
|
|
|
irisismail posted on 3-6-2014 06:53 PM
Harus jual gak haha tak cukup duit nak hangkut mak badak bapak tiri n adik beradik ipar semua gi h ...
mana nak berduit....ulang tahun jtm kawen sponsor p hongkong...besday bg keta...bawak sekapal p coti2 d bali..mau xpokai....semua pakai cc mmg mampus nak byr hutang... |
|
|
|
|
|
|
|
makcik_timah61 posted on 3-6-2014 04:01 PM
Silap silap BK delete dan block gigipalsu terus... BK tak layan orang with negative intentions
...
Nak suruh buat press conference panggil BK Nora Ned Datuk Nazri n wife olso sedara mara Ned semua... tapi yg sebenar dia nak suruh kita semua kata Nora sama level caras mcm si kembang ekekekekekeke.. aritu gigih kata Nora caras selipar buruk now tukar taktik pulak dah.. muahahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
gigi pelesu, nd kawan jer ngan ned dolu tapi kalau nak kata caras tu lepas nabilah kawan mu bercerailah. tak puas hati jugak ..... kau jawablah sendiri apa yg ada dlm pala ko tu baiklah ko transform menjadi ayat pemuas hati ko iaitu nd mencaras ned dari nabilah. |
|
|
|
|
|
|
|
achik2009 posted on 3-6-2014 11:58 PM
fashasandha Hello baby bump. @rizalashramrnt #4months 59min
Dah tak sedih pasal kehilangan MH370
|
|
|
|
|
|
|
|
xxx
norasyg posted on 3-6-2014 11:45 PM
ala u suruhla sue...
u kan vinik jj..
Erkk kenal deme pon tidak ....
i nak cuma nak ingatkan uols ...
uols nak kutuk2 pasah and rizal ..
i tak kisah sbb takde kena mengena dgn i
Tapi klu uols accuse people tanpa facts ....
uols kena bertanggungjawab...
i nak remind kan uols jer.. sblm terjadi apa2 yg tak di ingini..
Kita semua sama2 public forumer..
itu ajer....
|
|
|
|
|
|
|
|
mestilah sebok nak tawu,me suka nora pi me no like nora if prove otherwise tu jer,tak fair rasanya |
|
|
|
|
|
|
|
makcik_timah61 posted on 3-6-2014 07:01 PM
Silap silap BK delete dan block gigipalsu terus... BK tak layan orang with negative intentions
...
nd ada bukti video kan jj dgn pasah...dia xnak dedahkan sbb hormati ps n ts sekeluarga..tu sbb jj diam seribu bahasa dan nyanyi lamunan ku terhenti... |
|
|
|
|
|
|
|
Imel88 posted on 3-6-2014 11:58 PM
Mane mampu .. Be realistic
but for them mampu... |
|
|
|
|
|
|
|
gigipalsu posted on 4-6-2014 12:04 AM
tak perlu lah cik timah oii sumpah pulokk apa,cik tanya bee kat ig dia?u follow her right?me oso fol ...
No i dont follow her
Or anyone
|
|
|
|
|
|
|
|
gigipalsu posted on 4-6-2014 12:06 AM
mestilah sebok nak tawu,me suka nora pi me no like nora if prove otherwise tu jer,tak fair rasanya
alah ko ni kalau dah minat tu apalah salahnya pencaras atau tak. ko ikut cara adelea tu wpun koliang mencaras jj dr nira tapi tetap jadi pujaan
|
|
|
|
|
|
|
|
norasyg posted on 4-6-2014 12:06 AM
nd ada bukti video kan jj dgn pasah...dia xnak dedahkan sbb hormati ps n ts sekeluarga..tu sbb jj ...
video apa nok? bukti apa? |
|
|
|
|
|
|
|
adelea posted on 3-6-2014 07:06 PM
Erkk kenal deme pon tidak ....
i nak cuma nak ingatkan uols ...
dah tau public pun....kalau dedah acc jj ke slip hutang jj ke atau statement acc jejai kat sini ke itu terang2 kesalahan beb.... itu pecah amanah kan.... skrg ni apa kesalahannya?? Last edited by norasyg on 3-6-2014 07:11 PM
|
|
|
|
|
|
|
|
melatibiru posted on 3-6-2014 07:08 PM
video apa nok? bukti apa?
hanya nora danish sahaja yg tahu...... |
|
|
|
|
|
|
|
melatibiru posted on 4-6-2014 12:07 AM
but for them mampu...
Hasil apakah? Cer speku ? |
|
|
|
|
|
|
|
dah2 lah gigipelesu. ko nak jawapan yg dah ada dlm pala ko kan so pilah tido dulu ya n jangan lupa rendam gigi sebelum tido. esok kami nak rumah berbau bunga bukan busuk gigi hokeh |
|
|
|
|
|
|
|
norasyg posted on 4-6-2014 12:09 AM
dah tau public pun....kalau dedah acc jj ke slip hutang jj ke atau statement acc jejai kat sini ...
Cer ko baca balik semua posting imel88 yg i reply ....
|
|
|
|
|
|
|
|
adelea posted on 3-6-2014 07:12 PM
Cer ko baca balik semua posting imel88 yg i reply ....
i dh baca.....kenapa?? |
|
|
|
|
|
|
| |
|