|
lady_sarah83 posted on 26-11-2012 11:47 AM
hahahaha... tu la.. kompius btl lah.. kena tgk dulu br leh pilih ni...
PL nye penny maxi dress ni kalo tinggi 163cm senteng x bile pakai? kalau amik size S |
|
|
|
|
|
|
|
lady_sarah83 posted on 26-11-2012 11:14 AM
dh dpt grab penny chiffon lilac petals & pink petals in size S... actually nak 1 je.. tp nak tgk dul ...
saya rasa awak lebih seswai pakai pink, barula menyerlah...sbb bdn awak pun kecik molek kan..
|
|
|
|
|
|
|
|
lady_sarah83 posted on 26-11-2012 11:14 AM
dh dpt grab penny chiffon lilac petals & pink petals in size S... actually nak 1 je.. tp nak tgk dul ...
pink for me...purple tu too dull..
me minat purple tp not dull type like this..
me pun grab pink..
|
|
|
|
|
|
|
|
mieza386 posted on 26-11-2012 12:15 PM
PL nye penny maxi dress ni kalo tinggi 163cm senteng x bile pakai? kalau amik size S
sarah tinggi below 155.. byk kene potong.. hehe... if 163 cuba tanya ajer sbb ajer tinggi lg dr sarah.. heeeee
|
|
|
|
|
|
|
|
ernahairani posted on 26-11-2012 12:21 PM
saya rasa awak lebih seswai pakai pink, barula menyerlah...sbb bdn awak pun kecik molek kan..
...
thanks erna... mmg mata ni suka pink.. purple lawa gak.. soft je.. cuma petals die dull sket..
|
|
|
|
|
|
|
|
yg ni peplum polkadot join spree dgn sis iama..
ai padankn dgn skirt duyung
[img][/img]
|
|
|
|
|
|
|
|
yg ni bj pki mase adik bertunang..
kononyer nk inspired dr yg kat FB kak Di tu..
tp tailor kate xcukup kain..so jd la hasilnye gini..
kain bj ni le ai matching dgn bj peplum polka
[img][/img]
|
|
|
|
|
|
|
|
naz_ila posted on 26-11-2012 01:26 PM
yg ni peplum polkadot join spree dgn sis iama..
ai padankn dgn skirt duyung
cantik suka yg polko dot tu |
|
|
|
|
|
|
|
first time nak terjebak dgn poplook nihh
nak tanya otai2 PL sekalian... i ingat nak amik Penny Pink Petal saiz S (sebetulnya teringgiinnn sgt Black Petal... tapi dah sold out.. ) ... pastu ingat nak amik ribbon collar maxi dress sekali kaler purple:
http://www.thepoplook.com/3477-r ... i-dress-purple.html
tapi tgk sizing nya cam beza sgt dengan Penny (tang shoulder dgn length).. boleh advise tak kalau iols nak amik penny saiz S ... nak amik ribbon collar tu saiz apa yer?
thankksss |
|
|
|
|
|
|
|
padan muka haku... hesitating pasal size ribbon collar punya pasal... penny petal pink dah OOS... amik purple petal jerlaa... tatau rupanya poplook free shipping... kalau tau awal2 lagi dah checkout untuk penny petal dulu.... *sob* ... tapi takpe... purple pon nampak cam cun gak... tak striking sgt (ayat penyedap hati) |
|
|
|
|
|
|
|
cyra posted on 26-11-2012 02:16 PM
padan muka haku... hesitating pasal size ribbon collar punya pasal... penny petal pink dah OOS... am ...
purple pun cantik
me grab yg purple, pink tu dlm gmbr nmpk striking
real life xsurela mcm mana, tp ramai yg lg suka pink nmpknye
|
|
|
|
|
|
|
|
semalam pergi FOS - tengok ada jual LEVIS jeans for RM190 & 2nd purchase 50% less = RM 95.
Cam dah gatal tangan nak beli tapi dok berkira2 coz bila tahun nak pakai - byk lagi jeans kat my wardrobe |
|
|
|
|
|
|
|
naz_ila posted on 26-11-2012 01:20 PM
setelah lame menyepi, ai kembali dgn OOTD peplum CO!
sile cuci mate.. maaf klu xske
...
yg stripe tu cantik. berkenan plak...nk kena gi CO midvalley gak ni...semlm gi OU dh kehabisan
|
|
|
|
|
|
|
|
lafamilia posted on 26-11-2012 02:34 PM
yg stripe tu cantik. berkenan plak...nk kena gi CO midvalley gak ni...semlm gi OU dh kehabisan
ai pun ske yg stripey ni..coz cutting n labuh die lebih skit dr yg plain..
|
|
|
|
|
|
|
|
ajer tinggi bape? agak2 kalo PL penny maxi ni in size S senteng x? mieza tinggi dalam 163cm gitu..
|
|
|
|
|
|
|
|
naz_ila posted on 26-11-2012 02:39 PM
ai pun ske yg stripey ni..coz cutting n labuh die lebih skit dr yg plain..
btl btl... me pun prefer stripey coz labuh sket dr plain.. |
|
|
|
|
|
|
|
tp stripey ni cpt SO..
honesntly ai mmg xtau stripey ni ade kaler ape lg..
igat nk kumpul yg stripey ni.. |
|
|
|
|
|
|
|
hanniko posted on 26-11-2012 02:22 PM
purple pun cantik
me grab yg purple, pink tu dlm gmbr nmpk striking
real life xsurela mcm mana, ...
hehe... tuhlaa... but now i check tetiba black petal dah back in stock!! apekah? iols confuse... poplook mmg camni ek? derang released stock ikut time ke?
apa2 hal pon terus grab Penny Black Petal... kali ni try saiz M ... nampaknya nnt kena letgo lerr yg purple petal tu.. tak pepasal je...
|
|
|
|
|
|
|
| |
Category: Wanita & Lelaki
|